Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kod:[TABLE][/TABLE]
Canım; kaynanan biraz huysuz birisi sanırım. Geçmişte de aranızda bir husumet yaşanmış, belli. Alıngan falan da değilsin ayrıca.
Takma onları, cidden. Saygı duyarım, elini öperim de ve geç. Önemli olan eşin ve sana olan davranışları. Sorun edeceğine bunları sorun et ve çözmeye çalış.
Neden içine atıyorsun, eğer sorunun kayınvalidenle ise otur al karşına tatlı dille konuş, akşam oruçlusun evde de yemek yoksa hemen pişir orda birşeyler ,herkezide davet et masaya, malzemeleri beyenmediysen git markete alışveriş yap koy dolaba ..
bence biraz alınganlık yapmışsın ... çünkü kimse senin kadar ince düşünceli yada fedakar olmak gibi bir zorunluluğu kendinde bulmuyor .. bodoslama yaşıyor hayatı
eşinde resim çektirmiş olabilir baktı çocukla ilgileniyorsun takıyı takıp gideyim demiştir o arada resim çekilirkende insanları bekletmemek için formaliteden bir resim çekilmiştir bence büyütülecek bir konu değil ..
taşınırken sen yardım istedinmi kayınvalidenden istemedin değilmi? belki yorulmak istemedi belki düşünemedi bunu bilemezsin ...
ilk ve tek gelin olmak bir ayrıcalık değil ki eğer ayrıcalıksa eğer gelin olmak yeterlidir buna ..
sorunlarınızı konuşun,sessiz olmak zorunda değilsiniz eşinize şikayet etmeden önce alın karşınıza gülümseyerek tatlı dille anlatın derdinizi haaa olmuyormu hala istediğiniz gibi ezik davranmayın lütfen çıkartın tırnaklarınızı yerinden
ya ne garip insanlar var dünyada anlayamıyorum. az bi insan ol di mi? alınganlık falan yapmıyosun bence. az bile yapıyosun ama sen yine saygıda kusur etme.
sonuçta büyüğün napcan..
sen saygını bozmamak adına cevap vermiyosun galiba...o yüzen tepene çıkmış...beni kayınvalidemde böyle bende cevap vermiyorum diye herşeyi söylüyo.ama artık cevap veriyorum.sana bi örnek veriyim.eşim önceden konyada çalışıyodu.görümcemde 1 yıl onunla yasamıs.esim bekarken..kayınvalidem bigün ne dedi biliyomusunesim için. konyada o kadar durdular da bi kere kızımı mevlanaya götürmedi.gelin hanımı hemen götürdü..ben şokla hiçbişey diyemedim.şimdi olsa söyle derdim.götürmediyse benim suçum ne ben o zaman yoktum bile..
buna benzer sayısız örnek var.ben saygıyı düşünmeyip çatır çatır cevap verseydim inan daha kıymetli olurdum. sende kayınvalideyi kafaya takma canını sıktığında da saygı çerçevesinde cevabını ver.içine atma
Evin ayrı yolun sapa. O onu dedi, bu bunu dedi, şu bunu ima etti. Bırakın bunları yahu.... Aşın artık. Sen de aile olmuşsun çocuğun var. İlk okuduğumda yeni evli zannetmiştim. Kulak arkası yap takılman böyle şeylere.
Ben sizi çok iyi anlıyorum, saygı anlamında bazı şeyleri görmemek duymamak, cevap vermemek ilişkinin kavgasız devam etmesi açısından seçilen bi yol.
Ama burda şöyle bi sorun başlıyo, bazı şeyler insanın içinde birikiyo, patlama noktasına geliyo, bu durumda yapmanız gereken 2 seçenek var, ya saygınızı bozmadan -eğerki karşınızdaki kişi biraz da anlayabilecek kapasitedeyse, biraz insana değer veriyorsa, biraz iyi niyetliyse- onunla konuşacaksınız ki, sonrasında eşinizden ya da başka birinden hırsınızı çıkarmayın, hem de o kişiyle de ilişkiniz kaliteli ve sağlıklı bi şekilde devam edebilsin.
Ama yok bu kişi zaten patavatsız, düşüncesiz, konuşsanız daha beter çirkefleşecek, o zaman da siz takmayacaksınız, demekki bu da böyle deyip geçeceksiniz.
Eğer tahammül noktanız çok zorlanıyorsa, minimum seviyede görüşün, benim anladığım kadarıyla zaten kaynananız çok da görüşmeye meraklı biri değil.
Otur al kaynana ile konuş lafına kattiyen katılmıyorum binbir tür kaynana çeşidi var ben konuşduğumla kaldığımı bilirim arsız olana birşey yapamazsın, görümcelerdede pabuç gibi dil anaları gibi arsız ,yapacak birşey yok onların kötü olduğunu bil,buda insanı mutlu eder yani gel gitler yaşama,iyi olmak insani ve vicdani oruç tutuyorlar ama kalpleri pas bağlamış
ya ben bazı bayanları anlayamıyorum neden insan bir başkası için kendini üzer ki üstelik bu kişi senin için çok da önem arzetmiyorsa .annen olsa otur üzül bana şunu yaptı bunu yaptı de. ama taşınmanda bile yardım etmeyen bi kadın senin için bu kadar önemli olmamalı seni üzecek kadar.o keyfine baksın sen keyfine bak .ister gelsin evine ister gelmesin . sen gönlünü ferah tut artık anne olmuşsun senin daha büyük meselelerinin olması gerek hayatta kaynanadan başka
Oruçlu olduğunu bile bile önüne çay-simit çıkartmaları hoş değil bir kere, çok yadırgadım.
Eşinizin ailesini en iyi siz tanırsınız tabi, ama size davranışları da saygılı gelmedi bana. Sizin cevaplar da fazla yumuşak.
Sert olun demem, ama daha net bir duruşunuz olabilir.
Çocuğunuzu yerden kaldırmanıza bile bir kabahat bulmuş. Mesela o durumda açıklama yapmanıza gerek yoktu, "ne münasebet" der geçerdim ben olsam.
:81:iyi ne güzel.. k.valide araya mesafe koymak istiyo... bence sende uzak ol canım....
yeni gelinsin özen istiyosun, eşinden ilgi bekliyosun ama k.valide bencil anlaşılan... üzülme bak ilerde neden kendimi bu kdr yıpratmışım ki diyeceksin...
Kayınvaliden de olsa görümcen de olsa dış kapının mandalı ikisi de
Çok da tın...
İster seni beğensinler ister beğenmesinler eşin beğenmiş almış seninle yaşıyor mutlu ve mesut yetmez mi?![]()
Sabırlı ol canım saygından bişey kaybetmeden yaşamaya çalış. Yaşlılar daha bi çocuk gibi oluyorlar maalesef.
Kıskançlık, alınganlık, dışlanmışlık gibi çocuklarda sık olabilecek birçok davranış yaşlılıkta daha da belirginleşebiliyor.
Sen yeri geldiğinde cevap ver kırıcı olmadan ama sonuçta bu insanlar hayatında hep olacaklar bunu unutma. Bence
onların sevgisini saygısını kazanmaya çalış, karakterine uyar mı blmiyorum ama espriler yap, güldür falan arada sarılmalar
ne bileyim onları mutlu etmek seni de mutlu eder eğer yapabilirsen sabırlı olabilirsen. Ne demişler "tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır"
Herşey gönlünce olsun