• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok alınganım

eflatun81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
694
37
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar..Buraya yazınca sanki günlüğüme yazmış gibi oluyorum bazen :)
Gelelim konuya..2 yıllık bir evliliğim v ar.8.ayda hamile kaldım istemeden,iyiki de kalmışım çocuğumu eşimi çok seviyorum.Kişilik olarak evcimen birisiyim,dışarıda değil evde vakit geçirmeyi sevenlerdenim.Eşim mantı istesin hemen yaparım gece de olsa..Fakat hamilelik ve sonrasında kendime az bakar oldum.Ağdaya sık sık gidemiyorum.Banayardım edecek ne arkadaş,ne akrabam var.Ücretsiz izine ayrıldım.Gerçekten çocuk büyütmek çok zormuş hele yanlız daha zormuş.Eşim evdfe olunca bana yardımcı olmaya çalışıyor saolsun.Ama benim ağdaya gitmememi sorun ediyor.Biliyorum bebek seni çok meşgul ediyor diyor,birgün geliyor yine söyleniyor.
Dün bebeği uyutuyorduk eşimle.Eşim bana dedi ki kadınlar haftada bir mi gidiyor ağdaya ne çabuk gelmiş tüylerin dedi.Benim tüyler çabuk geliyor ve sık.Vücut yapım böyle arkadaşlar ne yapabilirim doktora bile gittim,dr normal senin vücüt yapın böyle dedi.Herneyse ben de eşime dedim ki:Benim vücut yapım böyle,neden sürekli vurguluyorsun kıllı olduğumu,görmüyor musun bebek beni çok meşgul ediyor..dedim.Ha buarada eşime mantı yapıyordum bebek ağladı,bebeği sallıyorduk eşimle.Eşim illede mantı yap dedi pazar günü.Sonra eşim dedi ki:Ben ne dedim de sinitleniyorsun,kendine fazla bakmıyorsun,yalan mı söyleyeyim dedi.Ben de:Doğru ama bebek meşgul ediyor bana kimse yardımcı olmuyor sen sabah 6 da çıkıyor 8 de geliyorsun dedim.Ama hamilelikten önce böyle değildim dedim.Eşim de hayır yine böyleydin dedi.İnanın kızlar hamilelikten önce ağdaya mutlaka giderdim.zaten yeni de evliydik.Eşimöin böyle demesi beni üzdü ben de dedimki:Hayır hamilelikten önce kendime bakıyordum,demek beni beğenmemeye başladın,ozaman almasaydın dedim.Eşim de ne bileyim senin kıllı olduğunu evlenmeden önce bacağını açıp bakmadım ki dedi.....Yorum yapmıcam ,eşimin son cümlesi beni çook kırdı,siz olsanız ne düşünürsünüz.Başka odaya gidip ağladım ağladım.

canım tüylerinin hepsinin çıkmasını beklemene gerek yokki makina kullansan ? boşver hiç vaktin yoksa ona mantı yapmak için ayıracağın zamanını kendine ayır,,bak sonra işte böyle benim için uğraşıyo dememiş.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar..Buraya yazınca sanki günlüğüme yazmış gibi oluyorum bazen :)
Gelelim konuya..2 yıllık bir evliliğim v ar.8.ayda hamile kaldım istemeden,iyiki de kalmışım çocuğumu eşimi çok seviyorum.Kişilik olarak evcimen birisiyim,dışarıda değil evde vakit geçirmeyi sevenlerdenim.Eşim mantı istesin hemen yaparım gece de olsa..Fakat hamilelik ve sonrasında kendime az bakar oldum.Ağdaya sık sık gidemiyorum.Banayardım edecek ne arkadaş,ne akrabam var.Ücretsiz izine ayrıldım.Gerçekten çocuk büyütmek çok zormuş hele yanlız daha zormuş.Eşim evdfe olunca bana yardımcı olmaya çalışıyor saolsun.Ama benim ağdaya gitmememi sorun ediyor.Biliyorum bebek seni çok meşgul ediyor diyor,birgün geliyor yine söyleniyor.
Dün bebeği uyutuyorduk eşimle.Eşim bana dedi ki kadınlar haftada bir mi gidiyor ağdaya ne çabuk gelmiş tüylerin dedi.Benim tüyler çabuk geliyor ve sık.Vücut yapım böyle arkadaşlar ne yapabilirim doktora bile gittim,dr normal senin vücüt yapın böyle dedi.Herneyse ben de eşime dedim ki:Benim vücut yapım böyle,neden sürekli vurguluyorsun kıllı olduğumu,görmüyor musun bebek beni çok meşgul ediyor..dedim.Ha buarada eşime mantı yapıyordum bebek ağladı,bebeği sallıyorduk eşimle.Eşim illede mantı yap dedi pazar günü.Sonra eşim dedi ki:Ben ne dedim de sinitleniyorsun,kendine fazla bakmıyorsun,yalan mı söyleyeyim dedi.Ben de:Doğru ama bebek meşgul ediyor bana kimse yardımcı olmuyor sen sabah 6 da çıkıyor 8 de geliyorsun dedim.Ama hamilelikten önce böyle değildim dedim.Eşim de hayır yine böyleydin dedi.İnanın kızlar hamilelikten önce ağdaya mutlaka giderdim.zaten yeni de evliydik.Eşimöin böyle demesi beni üzdü ben de dedimki:Hayır hamilelikten önce kendime bakıyordum,demek beni beğenmemeye başladın,ozaman almasaydın dedim.Eşim de ne bileyim senin kıllı olduğunu evlenmeden önce bacağını açıp bakmadım ki dedi.....Yorum yapmıcam ,eşimin son cümlesi beni çook kırdı,siz olsanız ne düşünürsünüz.Başka odaya gidip ağladım ağladım.

Ayyy evet çok kırıcı olmuş..
Yani moralinizi bozmak istemem ama erkeğin kadının kılına,tüyüne,kilosuna takması benim aklıma hep başka işler getirir..
Siz de memnun olmadığı başka bir sorun var da ona mı patlıyor acaba?
Bence açıkça konuşun,derdi neymiş öğrenin..
Seven adam kıl,tüy,yün hatta kilolara bile takılmaz..
Sevgi bütündür...

canım tüylerinin hepsinin çıkmasını beklemene gerek yokki makina kullansan ? boşver hiç vaktin yoksa ona mantı yapmak için ayıracağın zamanını kendine ayır sonra işte böyle benim için uğraşıyo demez kıymet bilmez..

Aynen!!!kaydirigubbakcemile5
Mantı yerine kendinizle ilgilenin...
Makinada işiniz 15 dakikada biter...
Mantıyı da dışarıdan söylersiniz..:teytey:

seni anlıyorum bende bakamaz oldum kendime doğumdan sonra çok üzülüyorum ama yetemiyorum hiç bişeye onlarında bizi anlaması lazım ama bide emen bebişi bırakıp kuaföre gidemiyo insan tabi

Salmayın kendinizi kızlar,salmayınnn..
Benim eşimde kıl tüy sevmez suratta,kaşımda bir kıl olsa benim gibi olmuşsun der.Huylanıyor.elinde değil:bbo:
Vucutta lazerle çok rahatladım şiddetle öneriyorum.Koltuk altındada aynı şekilde genital bölgedede.
Yüzede yapılsa bi rahat olucam ki.
Evet ağır konuşmuş kızmakta haklısın.Ama bebek bakmak kendimize bakmamız anlamına gelmiyor.

canım minicik bebeklen ne mantısı ya
ben makarnayı bile zor yapiyordum kızım yeni doğdunda
sana tavsiyem asla kendinden taviz verme
benimde kimsem yok bırakabileceğim
ama şundan 3ay öncesine kadar ağdaya giderken kızımıda getirdim hep
onu emzirip pusetinde uyutuyordum o uyanana kadar ben zaten pırıl pırıl oluyordum
aynı şekilde normal kuaförde işim oluncada hep kızımı getirdim halen getiriyorum
birtek ağdaya artık getirmiyorum çünkü artık pek uyumuyor ve bende görsün istemiyorum
pazar günleri eşime bırakıp öyle gidiyorum
evden çıkmışken birde alışverişmerkezine gidiyorum biraz kafa dağtıp dönüyorum
onlarda baba kız vakit geçirsinler
bence sende öyle yapabilirsin
bunları kendin için yap
eşin için değil
çok biliyorsa o alsın bacağındaki tüyleride görsün gününü

cumartesi açık oluyordur sanırım güzellik merkezleri.
eşin haftasonu çelışmıyorsa ver bebeği eline, ağdanı yaptır.

bu arada sen ağlayınca gelip özür dilemedi mi?

adam demekki gerçekten çok rahatsız olmuşki o tarzda söylemiş-belki yanlış bi tarz ama rahatsız olmasıda çok normal.Onun yerine kendini koy bi düşün,bence kesinlikle bebek bahanesiyle kendiine bakmamazlık yapma.Bebek uyuduğunda 20-25 dk ayır kendine hiç olmazsa.İlla ağda olcak değil,epilatörler var,tüy dökücüler var.

Bacım her şeyi bi arada yürütemezsin, bi şeylerden fedakarlık etmen gerek.
Hem mantı isteyip hem de tüylüsün diyosa o mantı yapılmayacak, bakım yapılacak.
Bak sana abla tavsiyesi, sen kendini paralasan da erkek milletine yaranamazsın.
O yüzden gerekirse ev işlerinden taviz ver, eksik yap ama kendine bak.
Şikayet ederse de dersin hem şoför mahalli hem cam kenarı olmuyor aşkım diye...

valla madem kildan hoslanmiyor ben olsam tutustururum eline bebegi giderim lazere..
hem toptan kurtulmus olursunuz,hemde esinizin istedigi olmus olur..:ecrin_bebek:

eşinizin belki kendine bakmaktan kastı sadece ağda değildir... ne bileyim kilo olsun, giyim kuşam olsun, öyle şeylere özen göstermenizi bekliyordur...
bence son cümlesinden ziyade sizden tam olarak beklentisinin ne olduğunu anlamaya çalışın...
bebek kişisel bakımınıza da engel oluyorsa, temizlik için bi kadın tutun, ne bileyim bebeği akşamları eline tutuşturun, siz kendinizle ilgilenin...
bayanssulusmile

canım sen kendince çok haklısın küçücük bebekler yetişemiyorsun
ama çoğu erkek önem verir böyle şeylere hatta kimisi tiksinir falan
madem eşinin bu konuda hassasiyeti var bebeğin uyuduğunda 10-15 dakikada epilasyon aletiyle alabilirsin yada haftasonu bırak bebeği yarım saat git ağdacıya
tüylerin çoksa ve her hafta çıkıyorsa lazerle kurtul bence bu dertten

kıla tüye takan erkeklere kıl oluyorum....

eşin ayıp etmiş. sizde onun birşeylerine takın madem. ben seni evlenmeden önce kaslı sanmıştım göbekli çıktın diyin.

şimdiye kadar niye söylememiş madem eskiden de böyyleymişiniz. laf söylemek için söylediği belli.
ayrıca tüylü olduğunuz zaman bacağınızı kapatacak şeyler giyinde gözüne çarpmasın madem ki.

Eşinizin yaptığı kabalık...27 kilo aldım ben hamilelikte, benimle de çok uğraşmaya çalışan tipler oldu, ama benden önce eşimden aldılar cevabı...çünkü O'nun bebeğini taşıyordum...Hepsini verdim 8 ayda o ayrı tabi...40 günlüktü kızımız ben yalnız kaldığımda, 6 ay tek başıma baktım, ne tüyüm uzadı, ne saçımın dip boyası geldi ne de fönsüz dolaştım...1 aydır da çalışıyorum...Ben yaptıysam herkes yapar bence...Kimsem yok burda çünkü benim, hiçkimsem yok...
Eşiniz yanlış yapıyor olabilir ama siz de salmayın kendinizi...Ben çocuğu bahane eden hanımlara kızıyorum açıkçası, üstelik siz evdesiniz galiba...Eğer kapıdan içeri girdiğinde güzel eşini görürse mantı istemez o koca, isterse de mantıya ayrılacak vakit başka şekilde değerlendirilebilir...
Eskiden sevdiğim bir büyüğüm işle eşşekler sevilir derdi...boşverin işi gücü, kendinize bakın...Mantıyı da Lalişin söylediği gibi dışardan alın pişirin...

Back
X