- 27 Kasım 2022
- 136
- 45
- 18
- 39
- Konu Sahibi denizsu1041
-
Tabi ki hassassınız, zaten anne-baba olarak hepimizin hassas olması gerekiyor. Doğrusu bu.Merhaba arkadaşlar yeni ameliyattan çıktım direnlerle duruyorum evde ..(Mem kanseri surecinden dolayı)Ağustosta 3 yaşına girecek bir kızım var l..Babası tezgahın üzerinde söylememe rağmen sürekli bıçak bırakıyor çocuğun ulaşabileceği yere..Demin de sesler geliyor ben kendisi birşeyler yapıyor zannettim ..Baktım ki matkap cocugun elinde o calistiriyormus ..Balkonda tadilat yaparken takip etmeti birakin gordugu halde umursamiyor ..Cocukta ne bilecek oyuncak zannediyor vermek istemiyor ..Al diyorum hala merdivenden cikarken matkap cocugun elinde..Ben mi hassasim Allah askina ..Zaten kendimle ilgili sağlıkla ilgili sıkıntılarım varken birde bunlarla uğraşıyorum..Çok yoruluyorum ..Anlatıyorum anlamıyor kiziyorum bazen yine anlamiyor ..Insan kendi cocuguna bu kadar sorumsuz davranabilir mi ? O her zaman birsey olmaz kafasinda !! Gecen gunde kizimi arac koltuguna kemerini takmadan goturdu ..Aradim takmasini soyledim ..Geldim zaten yakin mesefe falan dedi ..Napayim ben bu adami
Öncelikle çok geçmiş olsun.Tabikide çok haklısınız.Merhaba arkadaşlar yeni ameliyattan çıktım direnlerle duruyorum evde ..(Mem kanseri surecinden dolayı)Ağustosta 3 yaşına girecek bir kızım var l..Babası tezgahın üzerinde söylememe rağmen sürekli bıçak bırakıyor çocuğun ulaşabileceği yere..Demin de sesler geliyor ben kendisi birşeyler yapıyor zannettim ..Baktım ki matkap cocugun elinde o calistiriyormus ..Balkonda tadilat yaparken takip etmeti birakin gordugu halde umursamiyor ..Cocukta ne bilecek oyuncak zannediyor vermek istemiyor ..Al diyorum hala merdivenden cikarken matkap cocugun elinde..Ben mi hassasim Allah askina ..Zaten kendimle ilgili sağlıkla ilgili sıkıntılarım varken birde bunlarla uğraşıyorum..Çok yoruluyorum ..Anlatıyorum anlamıyor kiziyorum bazen yine anlamiyor ..Insan kendi cocuguna bu kadar sorumsuz davranabilir mi ? O her zaman birsey olmaz kafasinda !! Gecen gunde kizimi arac koltuguna kemerini takmadan goturdu ..Aradim takmasini soyledim ..Geldim zaten yakin mesefe falan dedi ..Napayim ben bu adami
Merhaba arkadaşlar yeni ameliyattan çıktım direnlerle duruyorum evde ..(Mem kanseri surecinden dolayı)Ağustosta 3 yaşına girecek bir kızım var l..Babası tezgahın üzerinde söylememe rağmen sürekli bıçak bırakıyor çocuğun ulaşabileceği yere..Demin de sesler geliyor ben kendisi birşeyler yapıyor zannettim ..Baktım ki matkap cocugun elinde o calistiriyormus ..Balkonda tadilat yaparken takip etmeti birakin gordugu halde umursamiyor ..Cocukta ne bilecek oyuncak zannediyor vermek istemiyor ..Al diyorum hala merdivenden cikarken matkap cocugun elinde..Ben mi hassasim Allah askina ..Zaten kendimle ilgili sağlıkla ilgili sıkıntılarım varken birde bunlarla uğraşıyorum..Çok yoruluyorum ..Anlatıyorum anlamıyor kiziyorum bazen yine anlamiyor ..Insan kendi cocuguna bu kadar sorumsuz davranabilir mi ? O her zaman birsey olmaz kafasinda !! Gecen gunde kizimi arac koltuguna kemerini takmadan goturdu ..Aradim takmasini soyledim ..Geldim zaten yakin mesefe falan dedi ..Napayim ben bu adami
Gecmis olsun ve Allah sabir versin. Malesef boyle insanlar duzelmiyor. Kendinizi paralamayin. Ben olsam soyle yapardim. Mesela kendisi icin onemli ama cocuk icin tehlikeli bir seyi ortalikta biraktiysa guzelce bozarim onu. Belki cocugun onunde birakmaktan vazgecer.Merhaba arkadaşlar yeni ameliyattan çıktım direnlerle duruyorum evde ..(Mem kanseri surecinden dolayı)Ağustosta 3 yaşına girecek bir kızım var l..Babası tezgahın üzerinde söylememe rağmen sürekli bıçak bırakıyor çocuğun ulaşabileceği yere..Demin de sesler geliyor ben kendisi birşeyler yapıyor zannettim ..Baktım ki matkap cocugun elinde o calistiriyormus ..Balkonda tadilat yaparken takip etmeti birakin gordugu halde umursamiyor ..Cocukta ne bilecek oyuncak zannediyor vermek istemiyor ..Al diyorum hala merdivenden cikarken matkap cocugun elinde..Ben mi hassasim Allah askina ..Zaten kendimle ilgili sağlıkla ilgili sıkıntılarım varken birde bunlarla uğraşıyorum..Çok yoruluyorum ..Anlatıyorum anlamıyor kiziyorum bazen yine anlamiyor ..Insan kendi cocuguna bu kadar sorumsuz davranabilir mi ? O her zaman birsey olmaz kafasinda !! Gecen gunde kizimi arac koltuguna kemerini takmadan goturdu ..Aradim takmasini soyledim ..Geldim zaten yakin mesefe falan dedi ..Napayim ben bu adami
O kadar haklisin ki onu eğitmenin benim görevim olmadığını kabul etmem gerekiyor ..O zaman da çıkış yolu kalmıyor..Teşekkür ederim yorumunuz içinTabi ki hassassınız, zaten anne-baba olarak hepimizin hassas olması gerekiyor. Doğrusu bu.
Çünkü bunlar bebek yahu, bıçağa da elini atar, matkaba da.
Maalesef cahil/bilinçsiz biri eşiniz. Yapacak çok bir şey yok, bu yaşa gelmiş adamı eğitmek de sizin işiniz veya göreviniz değil zaten. Kendisi bir yetişkin olarak bütün bunları düşünebiliyor olmalıydı.
Üzüldüm, yol gösterecek bişey de diyemiyorum
ÇOK teşekkür ederimÖncelikle çok geçmiş olsun.Tabikide çok haklısınız.
Inanın her yolu denedim güzellikle anlatmaya çalışıyorum olmuyor ,bozuyorum olmuyor ,Çok geriliyorum mesajla ifade ediyorum kendimi daha fazla stres olamayayım diye ama yok anlamıyor..Ona gore onun yaptıklarında bir şey yok..Ailesi anneside böyle büyütmüş üç çocuğunu da koruyup kollamadan Allaha emanet ,Allah korur zihniyetiyle ..Sen önlemini al ondan sonra birşey olursa Allahtan dersin ..Gecmis olsun ve Allah sabir versin. Malesef boyle insanlar duzelmiyor. Kendinizi paralamayin. Ben olsam soyle yapardim. Mesela kendisi icin onemli ama cocuk icin tehlikeli bir seyi ortalikta biraktiysa guzelce bozarim onu. Belki cocugun onunde birakmaktan vazgecer.
Eşiniz cahilin teki, siz haklısınız..Merhaba arkadaşlar yeni ameliyattan çıktım direnlerle duruyorum evde ..(Mem kanseri surecinden dolayı)Ağustosta 3 yaşına girecek bir kızım var l..Babası tezgahın üzerinde söylememe rağmen sürekli bıçak bırakıyor çocuğun ulaşabileceği yere..Demin de sesler geliyor ben kendisi birşeyler yapıyor zannettim ..Baktım ki matkap cocugun elinde o calistiriyormus ..Balkonda tadilat yaparken takip etmeti birakin gordugu halde umursamiyor ..Cocukta ne bilecek oyuncak zannediyor vermek istemiyor ..Al diyorum hala merdivenden cikarken matkap cocugun elinde..Ben mi hassasim Allah askina ..Zaten kendimle ilgili sağlıkla ilgili sıkıntılarım varken birde bunlarla uğraşıyorum..Çok yoruluyorum ..Anlatıyorum anlamıyor kiziyorum bazen yine anlamiyor ..Insan kendi cocuguna bu kadar sorumsuz davranabilir mi ? O her zaman birsey olmaz kafasinda !! Gecen gunde kizimi arac koltuguna kemerini takmadan goturdu ..Aradim takmasini soyledim ..Geldim zaten yakin mesefe falan dedi ..Napayim ben bu adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?