Ben mi çok kıskancım büyütüyorum anlamsız kaldım :s ?

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
158
arkadaşlar ya ben sevgilimle meslektaşım müzikçiyiz ikimizde işte o türkiyede oturmuyo 15 günde bir geliyo zati :(((((( işte bizim okulda ayrıca işte biri var görevini bile bilmiyorum kadını koymuşlar bir masaya böyle resmi giyinimli bakımlı bir kadın böyle idareyele çok uğraşıyor bende tanımıyorum adını bile bilmiyorum ama sevdiğim adama olan tavırları hiç hoşuma gitmiyor.. bir gün geldiğinde ona dokunarak konuşmalar abartılı gülmeler onu övmeler kendi özelliklerini onunki ne uydurarak söylemeler hepsini aynı ortamda gördümmm işte bilmiyo o kadın sevgilisi olduğumu bide ben yaş bakımında daha gencim aşkımdan kadında onun yaşlarında ve ona bakışıı konuşması hepsi beni rahatsız ediyor ama diğer hanımlarlada konuşuyor bana böyle hissettirecek bir tepkileri yok açıkcasıı ve bugünde idarede işim vardı aşkım yok zatn işte cameken böyle görünüyo o bayan odasından ben pcden çıktı alırken kaç kere bana tuhaf tuhaf bakarken gördüm..ben çatlağın tekiyim duramam bende laf yerindeysee pis pis bakıyorumm hatta o gelince morelimin bozulduğunu yansıtıyorumm ve artık sevgilimle aynı ortamdaysa yapışıyorum adama kaydirigubbakcemile3 oda dünden razıı gerçekten seviyor benii ona güvenim sevgim sonsuzz boshayallersmile ben onlayken dünyadan soyutluyor kendini buda hanımefendinin zoruna gidiyorr ben o kadını hiç sevmedim annem gelmiş tanışmış birde bana çok iyi birr bayan demez mi?? delikafadulden kadın milletine düşman edecekk en sonundaa yaa offfff çok batıyor hareketleri çok mu kıskanıyorum yoksa???

Son düzenleme:
arkadaşlar ya ben sevgilimle meslektaşım müzikçiyiz ikimizde işte o türkiyede oturmuyo 15 günde bir geliyo zati :(((((( işte bizim okulda ayrıca işte biri var görevini bile bilmiyorum kadını koymuşlar bir masaya böyle resmi giyinimli bakımlı bir kadın böyle idareyele çok uğraşıyor bende tanımıyorum adını bile bilmiyorum ama sevdiğim adama olan tavırları hiç hoşuma gitmiyor.. bir gün geldiğinde ona dokunarak konuşmalar abartılı gülmeler onu övmeler kendi özelliklerini onunki ne uydurarak söylemeler hepsini aynı ortamda gördümmm işte bilmiyo o kadın sevgilisi olduğumu bide ben yaş bakımında daha gencim aşkımdan kadında onun yaşlarında ve ona bakışıı konuşması hepsi beni rahatsız ediyor ama diğer hanımlarlada konuşuyor bana böyle hissettirecek bir tepkileri yok açıkcasıı ve bugünde idarede işim vardı aşkım yok zatn işte cameken böyle görünüyo o bayan odasından ben pcden çıktı alırken kaç kere bana tuhaf tuhaf bakarken gördüm..ben çatlağın tekiyim duramam bende laf yerindeysee pis pis bakıyorumm hatta o gelince morelimin bozulduğunu yansıtıyorumm ve artık sevgilimle aynı ortamdaysa yapışıyorum adama kaydirigubbakcemile3 oda dünden razıı gerçekten seviyor benii ona güvenim sevgim sonsuzz boshayallersmile ben onlayken dünyadan soyutluyor kendini buda hanımefendinin zoruna gidiyorr ben o kadını hiç sevmedim annem gelmiş tanışmış birde bana çok iyi birr bayan demez mi?? delikafadulden kadın milletine düşman edecekk en sonundaa yaa offfff çok batıyor hareketleri çok mu kıskanıyorum yoksa???

kadın o şekilde davranırken sevgilim dediğin adam nasıl davranıyordu önemli olan bukaydirigubbakcemile4
kakara kikiri muhabbete katılıyorsa o adamdan hayır mı gelirmirmirmirmir

kadın o şekilde davranırken sevgilim dediğin adam nasıl davranıyordu önemli olan bukaydirigubbakcemile4
kakara kikiri muhabbete katılıyorsa o adamdan hayır mı gelirmirmirmirmir

Çok normal zaten sosyal bir insan hayatta ayırım yapmaz sıcakkanlıdır yani o bayanıda kısacası insan yerine koyuyor :D ama o kadının bana öyle bakması vs.. sevgilim yanımdayken illa yanımıza gelmesii ya şeytan diyo bağıra öağıra sevgilim benim de diye

sen tedbiri elden bırakma. sevgiline söylesene biraz mesafeli dursun böyle hissediyorsan

Çok normal zaten sosyal bir insan hayatta ayırım yapmaz sıcakkanlıdır yani o bayanıda kısacası insan yerine koyuyor :D ama o kadının bana öyle bakması vs.. sevgilim yanımdayken illa yanımıza gelmesii ya şeytan diyo bağıra öağıra sevgilim benim de diye

size o tavırlar sıcakkanlılık olarak geliyorsa bırakın konuşsun. asılsın sevgilinize.sevgilinde bu durumdan rahatsız olmasın. madem bu kadar olumlusunuz niye kadının o tavırlarını dert ediyorsunuz hihoyyyt

rahatlayın lütfen... :CüvCüv:

sosyal bir insan çevresindeki insanları gözleyebilir,dert etmeyinizsositososito

bana gore kıskanclık var sızde..
cevresınde bayan olabılırkonustugu vs..secımlerını kendısı yapar elbette sevgılınız ve yapmıskı sızın yanınızda..ama anlıyaadıgım sız bayanı kıskanıyosunuz bence..
cunku sevgılınız onu ınsan yerıne koyuyo demenızden bellı oluyo..

Senin sevgilin oldunu nie söleyemiyonuz onu anlamadım ben..
Bilmesinde bi sakıncamı var?
Hem madem bu kdar güveniyosun adama bırak kadın kendi çapında takılsın..
Takma kafana..

Tamam da sevgilin ve kadın akara kikiri muhabbet ediyorlar sen kadına kızıyosun sevgiline kızmıyosun, niye çünü kadının sevgilinde gözü var ama sevgilin sırf çok sosyal biri olduğu için onla konuşuyor...
Aynısı o kadın için de geçerli olamazmı?? Belki adın da çok sosyal biridir ve sevgilini insan yerine koyduğu için muhabbet ediyordur....

Eğer sevgilinle bağınız güçlüyse ve sen kendine güveniyorsan, kimsecikler sana da ilişkine de zarar veremez canım..

bugün aşkım geldi okula veyanıma çıkacaktı ki merdivenlerde karşılaştıkk o bayan geldi yokk şunu görüşmemizz lazım yok şu bu ki hiç ilgisi yok sevgilimin o kunularlaa. bende sinirlendim 2 saat sonra yanıma geldi o bayan ve bana sevdiğimin ne kadar iyi biri olduğunu vehoşlandığını söylediiiiiiiii en sonundaa onunla evleceğimi söyledimm boşuna hayal kurmaması gerektiğini çok kızgın olarak söyledimmm kıpkırmızı olduuu kemküm etti çekti gittiii rahatsızoluyorum etrafmzda olmasından

Back
X