- 14 Mart 2009
- 1.287
- 8
- 158
arkadaşlar ya ben sevgilimle meslektaşım müzikçiyiz ikimizde işte o türkiyede oturmuyo 15 günde bir geliyo zati
((((( işte bizim okulda ayrıca işte biri var görevini bile bilmiyorum kadını koymuşlar bir masaya böyle resmi giyinimli bakımlı bir kadın böyle idareyele çok uğraşıyor bende tanımıyorum adını bile bilmiyorum ama sevdiğim adama olan tavırları hiç hoşuma gitmiyor.. bir gün geldiğinde ona dokunarak konuşmalar abartılı gülmeler onu övmeler kendi özelliklerini onunki ne uydurarak söylemeler hepsini aynı ortamda gördümmm işte bilmiyo o kadın sevgilisi olduğumu bide ben yaş bakımında daha gencim aşkımdan kadında onun yaşlarında ve ona bakışıı konuşması hepsi beni rahatsız ediyor ama diğer hanımlarlada konuşuyor bana böyle hissettirecek bir tepkileri yok açıkcasıı ve bugünde idarede işim vardı aşkım yok zatn işte cameken böyle görünüyo o bayan odasından ben pcden çıktı alırken kaç kere bana tuhaf tuhaf bakarken gördüm..ben çatlağın tekiyim duramam bende laf yerindeysee pis pis bakıyorumm hatta o gelince morelimin bozulduğunu yansıtıyorumm ve artık sevgilimle aynı ortamdaysa yapışıyorum adama kaydirigubbakcemile3 oda dünden razıı gerçekten seviyor benii ona güvenim sevgim sonsuzz boshayallersmile ben onlayken dünyadan soyutluyor kendini buda hanımefendinin zoruna gidiyorr ben o kadını hiç sevmedim annem gelmiş tanışmış birde bana çok iyi birr bayan demez mi?? delikafadulden kadın milletine düşman edecekk en sonundaa yaa offfff çok batıyor hareketleri çok mu kıskanıyorum yoksa???

Son düzenleme: