Merhaba kızlar flört evlilik derken eşimi toplamd 4 seneye yakın tanıyorum bir de kızımız var çalışan bayanım iş hayatı bebek derken çok yoruluyorum suan yurtdışı araştırmalarımız var gitmek için kafamız karışık bir yandan iş stresi ev iş bebek yoruluyorum haliyle eşim temizlik pek sevmez yemek yapmayı sever yapar haftasonlar bende genel temizlik yapıyorum .birbirimizi idare ediyoruz eşimle ruh ikizi gibiyiz kafa olarak kendisi merhametli iyimser bu özelliğini en çok sevdim ama eşim duygusal değil pek ben mutsuz olsam eşim hiç sormaz neyin var ve hiç sormadı da ona göre hep iyiyim ruhumu okşamaz güzel söz söylemez çok nadirdir aramızda hep resmiyet var gibi hani ona açılsam çok mantıksal yaklaşır zaten işkolik mantıkçı biri özel günler kutlar eder çiçeğini alır ama hersey prosedür gibi bilmiyorum kendi dediğini olsun isteyen biri ama düşünce tarzlarımız aynı çok iyi anlaşıyoruz aslında bir gün olsun kavgamız olmadı ama ben ruhsal açlık cekiyorım çocukla sürekli ben ilgileniyorum o da ilgileniyor ama hersey benim üstümde ruhen bunaldım çok duygusalım ağlarım ama eşim kalıp çok takmaz hani gelip sarılayım yok bu kadar ruhsuz olur mu ki insan