• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi fesatım, yanlış düşünüyorum?

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
8 aylik hamileyim, biontech üçüncü aşımı olmak için annemlere geldim 2 saat uzaklıkta kendi evimle, çünkü eşim bu hafta gece nobetinde. Ateşim vs olursa yanimda biri olsun dedim. Dönüşe de yani yarına da bebek icin kontrol randevu aldım, hem içim rahat eder hemde hastane tam ortada eşimle orda buluşuruz ordan eve geceriz. Hastaneye kadar ben dolmuşla gideceğim, eşim iş çıkışı arabayla gelecek. Plan bu. İdi...
Geceden yağmur başladı buraya ve görümcem sabah işe otobüsle gitmek istememis biraz gripmis, arabayla babası bıraksın ( arabamiz yok ortak kullanıyoruz) gelsin öyle sen al arabayı demişler, yani eşim isten cikacak eve gelecek arabayi alacak yola çıkacak. Nerden baksaniz +1 saat. Muayene saati belli mhrs belli büyük ihtimal ultrasonu da kaçıracak eşim. Bir yağmur yağıyor diye sizce arabayla işe bırakılmak ( is yeri evlerine 20 dk değildir otobüsle) ben mi kötü düşünüyorum? Allah aşkına bende mi sorun?

8 aylik hamileyim, biontech üçüncü aşımı olmak için annemlere geldim 2 saat uzaklıkta kendi evimle, çünkü eşim bu hafta gece nobetinde. Ateşim vs olursa yanimda biri olsun dedim. Dönüşe de yani yarına da bebek icin kontrol randevu aldım, hem içim rahat eder hemde hastane tam ortada eşimle orda buluşuruz ordan eve geceriz. Hastaneye kadar ben dolmuşla gideceğim, eşim iş çıkışı arabayla gelecek. Plan bu. İdi...
Geceden yağmur başladı buraya ve görümcem sabah işe otobüsle gitmek istememis biraz gripmis, arabayla babası bıraksın ( arabamiz yok ortak kullanıyoruz) gelsin öyle sen al arabayı demişler, yani eşim isten cikacak eve gelecek arabayi alacak yola çıkacak. Nerden baksaniz +1 saat. Muayene saati belli mhrs belli büyük ihtimal ultrasonu da kaçıracak eşim. Bir yağmur yağıyor diye sizce arabayla işe bırakılmak ( is yeri evlerine 20 dk değildir otobüsle) ben mi kötü düşünüyorum? Allah aşkına bende mi sorun?
Evet

Araba ortak neticede. Gerçi siz mi onların arabasına ortak çıktınız yoksa arabayı ortak mı aldınız orayı anlamadım. Görümcenin isteğinde hiçbir şey yok, gayet normal. İster yağmur yağıyor diye babasına beni bırak der ister canı arabayla gitmek ister beni bırak der. İlla birine tepki gösterecekseniz ki bence tepki gösterilecek bir şey yok ama siz bu durumdan rahatsızsınız diye söylüyorum bu kişi görümce değil araba bana lazım diyemeyen eşiniz olmalıydı. Ayrıca sürekli ultrasona giriyorsunuz zaten eşinizin kaçırması neden bu kadar önemli?

Yani ben beklemeyi bekletilmeyi sevmem. O yüzden “aracı veremem eşimle işimiz var taksiyle geçin” diyemeyen eşimin emdiği sütü burnundan getirirdim.

Edit: araba sizin sanıyordum değilmiş. O zaman yapacak bişey yok, onlar da haklı.

Küstü gitti yine bir konu sahibi:KK51:

Kendiniz de biliyorsunuz dogruyu yanlışı.

Bir umut, "fesat görümce" diyen çikar diye konu açıyorsunuz.

Kimse demeyince vınn:KK55:

Senin için eşinin 36. Kez ultrasona girip bebeğin siyah beyaz , bir şeye benzemeyen fotoğrafını görmesi onemli, o kadın için de yağmurda çamurda ise geç kalmamak, otobüste balık istifi gitmemek önemli
Her ikiniz de kendinize göre haklısınız. Ama zaten araba genelde esindeyse , kadın ortak arabayı bari yağmurda kendi almak isteyebilir. Bu da onun en doğal hakkı .
Ortak mallarda her zaman olan problemler...
İlk ultrason deseniz, ya da cinsiyeti öğreneceğiz deseniz yine ufak ufak ,haklılık payımız var diyeceğim ama Merve'nin dediği gibi, bu aydan sonra adım başı ultrason. Buna gelmez ötekine gelir. Ana rahmindeki bebek gönül koyacak,babam gelmedi diye üzülecek hali yok ya

Back
X