- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
Madem pasif olacaktiniz niye konu açtınız ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence cihaza bağlı. Devlet hastanesindekiler dediğin gibidir gerçiBu arada eklemek istiyorum o ultrasonda görünenle hiç alakası olmuyo bebenin.
Devleti bilmiyorum da cok net bi görüntüde burnu aynı kaynanama benziyodu. Çok şükür doğdu aynı ben.Bence cihaza bağlı. Devlet hastanesindekiler dediğin gibidir gerçi
Özelde arkadaşın bebeğinin gözleri çekikti fotoda babası gibi. Doğduğunda da öyleydi aynı babasıydıDevleti bilmiyorum da cok net bi görüntüde burnu aynı kaynanama benziyodu. Çok şükür doğdu aynı ben.![]()
Kızımda ilk kalp atısını duymaya babamla gittim:)Cünkü kocam izin alamadı.Senin için eşinin 36. Kez ultrasona girip bebeğin siyah beyaz , bir şeye benzemeyen fotoğrafını görmesi onemli, o kadın için de yağmurda çamurda ise geç kalmamak, otobüste balık istifi gitmemek önemli
Her ikiniz de kendinize göre haklısınız. Ama zaten araba genelde esindeyse , kadın ortak arabayı bari yağmurda kendi almak isteyebilir. Bu da onun en doğal hakkı .
Ortak mallarda her zaman olan problemler...
İlk ultrason deseniz, ya da cinsiyeti öğreneceğiz deseniz yine ufak ufak ,haklılık payımız var diyeceğim ama Merve'nin dediği gibi, bu aydan sonra adım başı ultrason. Buna gelmez ötekine gelir. Ana rahmindeki bebek gönül koyacak,babam gelmedi diye üzülecek hali yok ya