• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi fesatım, yanlış düşünüyorum?

ateşim çikar diye 2 saat uzaktaki annenizin yanında kovid aşısı olurken problem yok
İşe babasının arabasıyla gitmek isteyen görümcemi suçlu

Araba onlarinsa bisey diyemem. Ama onun disinda adam esini bile almaya gelmiyor ortada bulusuyorken, kiz kardese serviscilik beklenmesi cok sinir bozucu. Ne var ki yardim etse size ne zarari var diye dusunenler de ne yaşıyor anlamiyorum

Evet, fesat ve bencil bir düşünce. Araba kayınpederin. Konu sahibinin arabası yok. Kendi kendilerine, belki de kocasının bekarlıktan kalma alışkanlığıyla arabayı onlardan alıp kullanıyorlar. Ortak diyemiyorum çünkü arabanın ortağı değiller. Görümce muhtemelen bekar ve ailesiyle yaşıyor. Yani araba bir bakıma onun. Yağmurda babasından bırakmasını rica etmesi son derece normal. Kendi evinin arabası. Zaten gayet nazikçe ondan sonra alın arabayı demişler ki, vermek zorunda da değiller. Bir laf var, malım seni vereyim de mi kötü olayım, vermeyeyim de mi kötü olayım diye o hesap. Taksi tutsunlar bir kerelik ne olacak, zaten insanların arabasına ortak olmuşlar. Konu sahibi baktı istediği yorumlar gelmeyecek hemen kapattı gitti. Sonuç olarak senin kocanın arabası yooook🤣

Valla ben hamileyken eşimle kontrole gittiğimizde muayene odasına babayı almiyorlardi, covid nedeniyle. Kese kalp atışı ve ilk zamanları göremedi bile. Taa kaçıncı ayda başka doktorda gordu babası minik fasulyeyi🤭🤭 o yüzden üzülmeyin, son ana kadar çok fazla USG kontrolü olacak.

Valla ben de yağmurda , hele de kendimi kötü hissederken araba varsa arabayla gitmek isterim. Üstelik otobüsle 20 Dk sürüyorsa arabayla çok daha kısa sürecektir işe bırakılması. Bir de olmaz arabayı alamazsın denmemiş, ,işe bırakıp gelsin sonra seni almaya gelsin denilmiş. Bu hamilelik işini çokk abartmayın ya valla. Dünya kurulduğundan beri kadınlar doğuruyor yani, bi kerecik ultrason görüntüsü kaçınca bişy olmaz.

Araba ortaksa istediği zaman kullanabilir.
Esinizi söför gibi görmesi sorunsa sizin icin,esiniz gelin arabayı deseymis?

Senin için eşinin 36. Kez ultrasona girip bebeğin siyah beyaz , bir şeye benzemeyen fotoğrafını görmesi onemli, o kadın için de yağmurda çamurda ise geç kalmamak, otobüste balık istifi gitmemek önemli
Her ikiniz de kendinize göre haklısınız. Ama zaten araba genelde esindeyse , kadın ortak arabayı bari yağmurda kendi almak isteyebilir. Bu da onun en doğal hakkı .
Ortak mallarda her zaman olan problemler...
İlk ultrason deseniz, ya da cinsiyeti öğreneceğiz deseniz yine ufak ufak ,haklılık payımız var diyeceğim ama Merve'nin dediği gibi, bu aydan sonra adım başı ultrason. Buna gelmez ötekine gelir. Ana rahmindeki bebek gönül koyacak,babam gelmedi diye üzülecek hali yok ya
Kızımda ilk kalp atısını duymaya babamla gittim:)Cünkü kocam izin alamadı.
Ona ragmen benim kız babacı:D

Hahaha Görümce sonuna kadar haklı.
Ortak araba dediniz de bence araba kayınpederin :D siz de ortak diye geziniyorsunuz.
Of ultrason randevusu dediğiniz şeyi anında yeniden alabilirsiniz. Madem otobüsle gitmekte sıkıntı yok e sen git ? Ama olmaz dimi… doğru sen prensessin , görümce ise taştan bi insan :D oh olmuş !

Ortak araba nedir ya🙄 cidden ortak para koyup mu aldiniz? Bana sacma geliyor boyle seyler…

Kendini iyi hissediyorsan kendin git, kocan gelmek zorunda mi? Ben olsam gece calisiyorsa ve gel yat ben giderim derdim esime😐😂

Ha kotuysen kendi basina cikamiyorsanda gorumceye soyleyin kendisi gitsin, rica edersiniz.

Zaten siz hastaneye dolmuşla gitmeyecek miydiniz? Eşinizle hastanede buluşacaktınız o siz hastaneye varana kadar gelir 20 dk diyorsunuz bırakır ordan hastaneye gelir zaten ayrıca siz dr kendiniz muayene olamıyor musunuz eşinizin yanınızda olması mı gerekiyor ki zaten gelecek..ortak kullanılıyorsa görümce işe bırakılmayı isteyebilir sabah çok mu erken randevunuz illa eşinizin ultrasonu görmesine ne gerek var?

Back
X