Ben mi hakliyim esim mi

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kizlar esimin sosyal medyasindan 5 yil önce ki çalisma arkadasini arattigini gordum bir iki 3 en son sinir oldum soyledim.
5 yildir evlliyim.
Evliligimin ilk yillarinnda da ayni kizi aratmisti.
Soruyorum mantikli cvp vermiyor gecistirio.
Hic bir sey ilmamis gibi davraniyor.
Ustune gitmelimiyim.
Birakmalimiyim.
Merak diyo oyle gezinirken denk geldi diyo
Seni uzcek bisi yapmam diye zirwaliyor isin icnde cikmadim.
Bu arada farkki sehirlerdeler
Ve ekli degil kiz .tesekurler

eline telefonunu alabiliyorsun sanırım.sen bir dahaki sefere engelle o kızı.sonra da arama geçmişini sil.belki o onu engelledi, adını değiştirdi, hesabını kapattı falan sanar.çok saçma geldi bana bu olay.

Merak ediyo olabilir ama.. iyi kafa varmis kocanda.. 5 yil onceki birinj hatirlamam bile is arkadasiysa.. demekki aklinda kalmis

Yahu bu tür konuları açanları gerçekten hiç anlayamıyorum, gerçekten sürekli eşiniz ne aratmış diye araştırıyor musunuz? Ne var bunda? Dedikodusu geçmiştir son tipini merak etmiştir, ben kendi eski sevgilimi, alakasız bi zamanda aklıma gelen çok eski bir tanıdığımı, lisedeki hiç sevmediğim Kızlar, ne biliyim lojmandaki çok yakışıklı çocuğu filan ara sıra spontane bir şekilde aratır profil fotoğrafına bakar kapatırım bunda ne var?
İnsani bir merak. Ekli değilmiş, buluşmamış görüşmemiş mesaj atmamış. Huzursuz olmaya yer arıyorsunuz. Boşverin ya kimi aratırsa aratsın...

eline telefonunu alabiliyorsun sanırım.sen bir dahaki sefere engelle o kızı.sonra da arama geçmişini sil.belki o onu engelledi, adını değiştirdi, hesabını kapattı falan sanar.çok saçma geldi bana bu olay.

Nesi sacma acaba

Eşinin sorunlu olduğunu biliyoruz zaten. Sen haklısın. Sinir bozucu bir durum. Insan merak edip 1 kere arar.

5 sene sonra tekrar aramasi can sıkıcı

Merak ediyo olabilir ama bence sen caktirmadan biraz telefonunu kurcala veya süpheli davranislari var mi bi düsün / daha fazla dikkat et. Güvenmek iyidir ama bazen kontrol daha iyidir :)

Merak ediyo olabilir ama bence sen caktirmadan biraz telefonunu kurcala veya süpheli davranislari var mi bi düsün / daha fazla dikkat et. Güvenmek iyidir ama bazen kontrol daha iyidir :)

Telefonu hep elimdedir birakir ortaliğa yani.

Canimi skn da o .akknda klmis olmasi
Buna yapabileceğiniz bir şey yok ne yazık ki,eşimiz de dahil olmak üzere hiç kimsenin duygu ve düşüncelerini kontrol edemeyiz ki.
Bu konuyu büyütüp sorun ettiğinizde adam gizli yapar yine yapar.
Kısacası bu mevzular içsel kontrolle ilgili.

Buna yapabileceğiniz bir şey yok ne yazık ki,eşimiz de dahil olmak üzere hiç kimsenin duygu ve düşüncelerini kontrol edemeyiz ki.
Bu konuyu büyütüp sorun ettiğinizde adam gizli yapar yine yapar.
Kısacası bu mevzular içsel kontrolle ilgili.

Bi aciklama yapmayisi canimi skıyor.
Hemde cok

Bi aciklama yapmayisi canimi skıyor.
Hemde cok
Demek ki bir açıklaması yok.
Merak etmiştir deyip geçin,kurcalamanın ikinize de faydası yok.
Normalde ilişkiniz iyiyse,evliliğinizde 10 üzerinden en az 7 düzeyinde mutluysanız üzerinde durmayın.
Gözüne sokmadan uzaktan takip etmeyi de ihmal etmeyin tabii.
Ama bu tip delilsiz,temelsiz şüphelerle adamı sorgulayıp bunaltırsanız bir müddet sonra hoşlanmayacağınız cevaplar alabilirsiniz.

Kizlar esimin sosyal medyasindan 5 yil önce ki çalisma arkadasini arattigini gordum bir iki 3 en son sinir oldum soyledim.
5 yildir evlliyim.
Ustune gitmelimiyim.
Birakmalimiyim.

Aynı şeyi sen yapsan kocanın tepkisi ne olurdu? Aynı tepkiyi ver.

5 yildir evlliyim.
Ustune gitmelimiyim.
Birakmalimiyim.

Toplamda kaç kez aratmış? 5 yılda aralıklı zamanlarda 3 kez aratmışsa ve erkek-kadın başka arkadaşlarını da aratıyorsa normal bence.

Aslinda haklisin insan bozulur ama uzeeinde durmanin anlami da yok.en iyisi konuyu kapatip hicbir sey olmamis gibi devam etmek.cunku buyutulecek bir mevzu da degil

Toplamda kaç kez aratmış? 5 yılda aralıklı zamanlarda 3 kez aratmışsa ve erkek-kadın başka arkadaşlarını da aratıyorsa normal bence.

Ilk evlndgmzde aratmsti birde simdi 5 yil sonra baska arkadaslarini aratmz .
Yani hic grmedm kiz erkk

Ilk evlndgmzde aratmsti birde simdi 5 yil sonra baska arkadaslarini aratmz .
Yani hic grmedm kiz erkk

5 yılda 2 kez aratmak çok değil bence. Aklı onda olsa, aklına 5 yılda 1 gelmez herhalde. Tabii arama geçmişi silinmiyorsa.

5 yildir evlliyim.
Ustune gitmelimiyim.
Birakmalimiyim.

Baksın ne olacak merak etmiştir

Back
X