- 25 Haziran 2016
- 7.497
- 13.330
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
Dun baristik ama ozur dilemedi sadece grl barisalim uzatmayalim dedi.bende konusuyorum ama mesafeliyimEşin gergindi sana patlamış diye düşündüm özür diler de uzamaz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun baristik ama ozur dilemedi sadece grl barisalim uzatmayalim dedi.bende konusuyorum ama mesafeliyimEşin gergindi sana patlamış diye düşündüm özür diler de uzamaz inşallah
Esim hic boyle yapmazdi eskiden cok moderndir.burdakiler oyle degil oda etkileniyo istemeden de olsa.
Hic oyle bi karakterim yok markete gitsem arar soylerim.kendimle ilgili herseyde sorarim kabul etmezse ikna etmeye calisirim oda diyoki niye ikna ediyosun kabul et.bana cok mantiksiz geliyo niye herseyde evet diyeyim ki ben ayni seyi ondna beklemiyorum
Esim doldurusa gelecek biri degil ama etkileniyo diye dusunuyorumBenim sevgilimde böyleydi sebebini anlamadığım şekilde saçma sapan şeyleri takardı sen benim sözümü dinlemiyosun beni ikna etmeye çalışıyosun ben bişeye evet dersem sen hayır deme hep zıttını yapıyosun benim sözümüm hiç önemi yok falan. Ama çok küçük konular yani abuk subuk. Sözünü dinliyorum oysa fakat köle gibi otur kalk olmaz zaten. O da böyle biri değil sonradan öğrendim ki arkadaşları hep dolduruyormuş. Çözülmeyecek meseleler değil kıvrak zekanızı kullanın tabi belkide sorun başkadır bilemem illa böyledir diyemem ama direk aklıma bu geldi sevgilimle biz de bizzat aynıydık
Esim ataerkil bi ailede buyumus eskiden boyle degildi simdi etkileniyo demekki.yoksa ben kesinlikle dominat biri degilim uysal biriyim.esimin arkadaslari bile soyler zor biri diye.esim cok iyi biri ama bazen beni sasirtacak seylerde asiri tepkiler veriyoyahu adam sozumu dinlemiyor deyip sozunun gecmedigini soyluyor...hali ortusu degil ipler senin elindemi kavgasi![]()
Bana da sacma geldi ona sorsaniz cok buyuk bi hata yapmisimEşine ne mutfaktaki halıdan anlamadım ki zaten mutfak pembe tonlardaymış. Ne bilim. Saçma geldi eşinin tripleri
Baska bi sebep olsa soylerdi guzellikle de konustum gene ayniÇok garip. Ya altta yatan başka sebep var ya da deli![]()