Ben mi hata yapıyorum yoksa o çok mu kuruntulu?

Bigbear

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
553
202
23
26
İyili kötülü bir ilişkim var. Ben ne yaptığımı bile anlamadan karşı taraftan hep bir trip hep bir sıkıntı yaşıyorum. Ne oldu diye sorunca yok bir şey deyip tantana yapıyo aramız çok iyidir güle kahkaha konuşuruz hatta telefon kapanır 10-15dakika sonra ben bunu haketmedim diyo anlayamıyorum cidden. Akşam görüntülü konuşucaktık saçım başım temiz dursun kıyafetim düzenli dursun diye duşa girdim biliyodu çıktım masaya yardım ettim akşam yemeği için o arada görüntülü aramış 4-5 defa duymadım görünce dönüş yaptım. Ve bana dediği şey ben yatıcam mesajda konuşalım ben o kadar kendime özen gösteriyorum ama o kenara bırakıyo yaptıklarımı. Sizce hata mı farketti de söylemiyo mu yoksa kuruntu mu yapıyo?

Valla bende pek anlam veremedim sevgilinizin davranışlarına. Biraz tutarsızlık var hareketlerinde. Bir sebebi yoktur belki adamın huyu budur. Hiç böyle düşündünüz mü

Baski kuruyor uzerinizde ,kacan kovalanir mantigiyla triplenerek kendini kiymete bindiriyor ,
Saglam bir haddini bildirin ,bir daha trip atinca erkegin triplisi cekilmiyor diyin ,
Ya gitsin ,ya adam gibi kalsin

Sen o Zaman uygun değildin ben şimdi değilim Diyor özetle

Yalnız görüntülü de Watsaptan değil mi yani yatsın yine konuşsun

Ben bu yeni nesil ilişkileri anlamıyorum

Sevgilim için evde süslenmem de beni en doğal Halimle görsün zira evlenirsek öyle görecek

Hayatı olağan akışına bırakın

Akşam görüntülü arayalım o Zaman ben hazırlanayım vs vs derken olağan yaşam ortadan kalkıp tiyatral bir hal alıyor

Şu erkek milletine bu kadar yüz vermeyin yahu kadın gibi trip atıyo adam

En sevmediğim model erkek..
Hiç cekilmezzzz böylesiii

Arada bir yapiyorsa ilgisinden dolayıdır ama bunu sürekli yapıyorsa sakıncalı . Ilerde daha kötü bir hal alır ilişkiniz.
Al karşina konuş anlamazsa rest çek seviyosa zaten vazgecmez. Eģer simdi önlem almazsan senin ömrünü yer sadece aşkla bitmiyo çiftler arasındaki uyum cok önemli

Aklımda hiç olmayan bir insab tipi ama işte hep düşündüğünün tam tersi gelir insana. İlgi alaka hepsini yerine getirir hastaneye gitsem hemen gelir biliyorum ama işte bazen çekilmez oluyo şimdi konuştuk gülerek kapattık biraz denge problemi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…