eşim hep bilgisayar başında bağımlı olduğunu düşünmeye karar verdim.işten gec geliyor vardıyalı çalışıyor.hemen bilgisayarın basına.bu saate kadar yoruldum ne yaptın dıyor bugunun nasıl gectı 10 dk.sonra hadı bilgisaayrın basına facede bır site yapıyor.sonra çok beğenilecek sonra site yapacak.eşim bilgisayar müh.bende işe gideceğim diye uyumak zorundayım.saat 12 de geliyor iki gün.iki günde gece yok.vardıyalı çalısıyor.8-5 çalış dıyorum trafikte 2 -3 saatım gider diyor.ben hep tek kalıyorum.bencıllıklı yapmakta istemiyorum.bende akşam uyumaya gittim ona kızgın uyudum.oda sa 3 te yanıma geldi bana sarıldı.suan ona hala kzıgınım benle ilgileniyor mu bilemiyorum.yada hep benımle mı ilgilensin diyorum.....offf
konuştum o da bu işi facede iş yapmak onun en çok istediği şeymiş.bende bazen sabrediyorum bazen edemiyorum.her seferinde benı ıkna etmeye çalışıyor.ama fazlada sabrını zorlamak onu da sıkmak istemiyorum esasenCanım eşinle hiç bunu konuştun mu? O ne diyor? Biz bilgisayar mühendisleri sanırım biraz böyleyiz. Benim ailem de derdi bütün gün zaten bilgisayarın başındasın evde bari geçme şunun başına diye ama biri iş biri eğlence derdim ben de. Senin eşine gelince kendi projesi ile uğraşıyormuş. Bağımlılıktan olduğunu düşünmüyorum. Güzel bir fikri varsa ve hayata geçerse süper olur. Tabi bu arada seni de ihmal etmemeli. O yüzden bence konuşun ve durumun farkına varsın. O artık hayatını tek kişilik yaşayan bir insan değil. Benim de canım çekiyo bazen saatlerce başında durmayı ama artık evlendim ve sorumluluklarım arttı.
amin inşallah.bnede zamanla bırakacağını umuyorum.birazda ailesinin sucu yıllardır cocukları bılgısayarın basında ne yapıyor bu cocouk hiç bamamışlar.zamaını daha farklı değerlendirebilirdi.zaten asosyal olanlar boyle benceAh ah o bilgisayar yüzünden evliliğimizin ilk senesi kabus gibi geçti.Gece üçlere kadar oturuyor oyun oynuyordu.Benimle konuşmuyor,bir şey sorduğumda bağırıp çağırıyordu.Oyunda yenildiğinde sinirini benden çıkarıyor,bana bağırıyordu.Defalarca konuştum,ayrılmak istedim,bağırdım,çağırdım,ağladım.Hiç bir sonuç alamadım.Sabrettim sabrettim...3.senemiz bitti şimdi oyun oynamıyor.Yine bilgisayar başında ama bende yanındayım.Dizi-film izliyoruz.Arkasında oturuyorum.Çoğu zaman kendi bilgisayarımda takılıyorum.Bilgisayarı bırakmıyor.Hastalık gibi ama oyun oynarken çok daha kötüydü.Buna da şükür.
Söyleyeceğim o ki benim kocamda tüm baskılar,söylenişler,tehditler ters tepti.Kendi kendine vazgeçti.Söylendikçe inada bindiriyorlar sanki.Kendi haline bırak.Umursama.Bir süre sonra sıkılacaktır.Ya da bir büyükle konuş.Eşinin saygı duyduğu biriyle.O uyarsın. Tez zamanda bırakır umarım pc denen illeti.Mutluluklar sizinle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?