Ben mi kötü düşünüyorum

fazla zaman kaybetmeden ayrılmalısın bencede amacı nekı arkadasım dıye numara ıstıyen bırı hıc olmadı hayatımda olmasında zaten ama arkadasın sana sormakla ıyı yapmıs arkadasın demekkı guvenılır bırı ıkınz bır olup bı işletin bakalım ne cıkcak altından ıns sonunda üzülmessin

Evet garip olmuş bence de :44: Sözlüm benim en yakın arkadaşımı tanır daha geçenlerde 2 ay filan oldu galiba sözlümün telefonuna ben kankamın numarasını kaydettim birşey olursa falan kalsın sende de bulunsun telefonu dedim o da ne gerek var filan dedi ama kaydettm yine aynı şekilde kankama da kaydettim bana ulaşamazsan Tolga'nın yanındayımdır ordan ulaşırsın diye. Ama ben ikisinede Allah'a şükür güveniyorum benim face im yok onların var ekliler birbirlerinde ve hani öyle naber filan konuştukları zaman muhakkak söylerler bana sevgilim aşkım bugün X le konuştuk falan diye anlatır aynı şekilde kankamda kanka bugün Tolga ile konuştuk diye anlatır severlerde birbirlerini hatta sevgilimin kankasını kankama yapmıştık falan :27:

Nese uzattım biraz ama sizin haberiniz olmadan sevgilinizin böyle arkanızdan işler çevirmesi güven kırıcı gerçekten. İlişkinizi bir gözden geçirin bence canım. :44:

fazla zaman kaybetmeden ayrılmalısın bencede amacı nekı arkadasım dıye numara ıstıyen bırı hıc olmadı hayatımda olmasında zaten ama arkadasın sana sormakla ıyı yapmıs arkadasın demekkı guvenılır bırı ıkınz bır olup bı işletin bakalım ne cıkcak altından ıns sonunda üzülmessin

Benimde aklıma böyle bir şey gelmişti.:27:

çok samimi arkadaşınsa birlik olup deneyin bakalım sonu nereye varıcak.

Sen kötü düşünmüyorsun canım, olay kötü gercekten.

Sevgilim dediğin adam açık açık senin arkadaşına is olmuş. Senin yakın arkadaşına is olan, gün icinde radarları başka kızlara karsı da haydi haydi açık olan adamdır.

Hala bu adama güvenmeye devam edeceksen getir alnını öpeyim.

Senin arkadasina karsi boyleyse elin kizlarina karsi nasildir..
gerci gunahinada girmek istemem.
Bu konuda kendi kardesinize bile guvenmemek lazim (bkz Yaprak dokumu Leyla & Necla) Gercek hayattada olabilir boyle vakalar..

Bir arkadaşımın sevgılısı : arkadasına hafıften meıllıydı , kızla bır oldu arkadası işlettiler cocuk dokuldu resmen , cok guzelsın aslında cay ıcebılırız falan dıye karşılık verdı mjlara .
Suratına mjları çarpınca kız ; sevgılısı '' ya ben işletiyordum arkadasını bakalım guvenılır mı dıye '' dedi :53:
ben duyunca şok olmustum pişkinliğinde bu kadarı dıye ..
Sizin yerınızde olsam ya aynı taktıgı uygulardım yada ayrılırdım her ıkısıde aynı kapıya cıkıyor nasılsa.

sen fesat degılsın cnm .
sevgılın dupeduz nıyetı bozmus .
ne demek canım ısrarla numara ıstemek .
hadı senden ıstedı vermedın ,daha sen ne ısrar edersın de gıdıp kızdan no ıstersın
senın arkadasın benım arkadasımdır ne demek yaa ,bu ne boyle mecburmusun arkadas olmaya sankı .
sacmalamıs resmen.nıyet bozuk arkadasım ,ya kıza bıre bır kendı asılıyor ya da arkadaslarından bırıne ayarlayacaktır .
aynı durum benım de basıma geldı .
arkadasımla sevgılısı yemege cıktıkları gunlerden bırgun ,benım morelım cok bozuktu .neyse arkadasım benı aradı,ıstersen senı alalım dıye .ben de gerek yok cnm sız eglenmenıze bakın dedım .ardından hemen sevgılısı aradı .(arkadasım tl yok dıye sevgılısınden aramıstı benı ) neyse sevgılısı bana ; x senı benden aramıstı da ben de kaydettım ,sıkma canını suzan falan fıstan muhabbet ettı benımle .yanında sevgılısıde var .ben de kotu nıyet dusunmedım tabı .sonra bu cocuk hergun benı aramaya basladı gecelerı bıle arar oldu .ısrarla arayıp acmadıgım da bu sefer de sankı sevgılısıymısım gıbı trıplere gırıp msj atıyordu''telefonlarıma neden bakmıyorsun ben sana ne yaptım'' ben tabı yıen cvp vermedım.ben telefonlarını acmıyorum dıye resmen cıldırdı bu sefr de tehtıt mesajı''o telefona bakacaksın cabuk''seklınde .ben sok tabı .
actım telı agzıma gelenı saydım .kavga edınce de sırf pıslıklık olsun dıye gıttı benım noyu herkese dagıttı .
arkadasıma bu olan bıtenı anlattıgım da saf arkadasım bana degıl o'na ınanmayı tercıh ettı.

canım bı sure ızlemede kal derım sonra bak caresıne arkkadasınada sor o ne dıo bakalım

Bir arkadaşımın sevgılısı : arkadasına hafıften meıllıydı , kızla bır oldu arkadası işlettiler cocuk dokuldu resmen , cok guzelsın aslında cay ıcebılırız falan dıye karşılık verdı mjlara .
Suratına mjları çarpınca kız ; sevgılısı '' ya ben işletiyordum arkadasını bakalım guvenılır mı dıye '' dedi :53:
ben duyunca şok olmustum pişkinliğinde bu kadarı dıye ..
Sizin yerınızde olsam ya aynı taktıgı uygulardım yada ayrılırdım her ıkısıde aynı kapıya cıkıyor nasılsa.

ayy pıskınlıgın de boylesı .
o kım kı guven testı yapıyor.
o'na kım guvenecek acaba .

Back
X