• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi paranoyak davranıyorum acaba?

sedaaa27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
225
4
26
Bolu
kızlar konu ustune konu acmaktan da bıktm ama bu aralar cok dertlıyım.sız de bıktınız benden.dun gelınlıgımın son provası ıcın gelınlıkcıdeydım kucuk gorumcemın arakadası kendısı..bır baktım gorumcemle kızı da orda onlarda provaya gelmıs ama benden haberlerı var mıydı bılmıyorum.neyse ben gırdım perdeler cekıldı gıydım bunu soylemek utanc verııcı kımsenınde gunahını almak ıstemem yakıstıramam ama sankı ben ıcerdeyken telım kurcalanmıs gıbı geldı..ama kımse cesaret edemez herhalde dımı buna?ben mı paranoyak oldum acaba.aynı odadayız sadece ben perdenın arkaasındaydım

canım gelen aramalarda arkadasımın nosunu gordum mesgule dusurulmus gıbı geldı ama bu da cok buyuk cesaret ıster dımı? ben perdenın arkasındayken tel kurcalamak

telefonunun kurcalandığını nasıl anladın? anlaşılıyor mu?

ben numarayı noya dusurmedım mesgule atmadım ama ellenmıs gıbı geldı bana.sız ne dersınız? merak edıp kurcalamıs olabılırlr mı?

kuçuk gorumcenin kizi kuçukdur herhalde:)
çocuk yapmi$ olabilir..

kotu degıl aslında ama ne bıleyım meraktan bır de benı bu aralar kıskanıyırlar gıbı hıssedıyorum ama gunahlarını almak ıstemem

durduk yere nıye şüphelenır kı ınsan, demek kı var bırşeyler

arkadaşını arasan sorsan, benı mı aradın meşgule attım galıba gıbısınden

Bencede çok saçma. Daha bu kadarcık şey bir sürü şey kuruyorsunuz. evlendiğinizde Ne Yapacaksınız. vay Sizin Eşinizin Haline

daha emin olmadan karşı tarafı suçluyorsunuz. üstelik kız nişanlısından ayrıldı die hemen sizi kıskanıyor oluyor. bu kadar kötü niyet neden?

daha aileye girmeden,insanları tanımadan damgalamayın. yanlış yoldasınız. bu detaylarla kendinizi yormayın evliliğiniz yıpranır.

daha emin olmadan karşı tarafı suçluyorsunuz. üstelik kız nişanlısından ayrıldı die hemen sizi kıskanıyor oluyor. bu kadar kötü niyet neden?

daha aileye girmeden,insanları tanımadan damgalamayın. yanlış yoldasınız. bu detaylarla kendinizi yormayın evliliğiniz yıpranır.

tatlım kız nısanlısndan ayrılıdktan sonra banada yuz surat gostermöedıler hıc farkındayım...bır yıldır tanıyorum onları..

Back
X