Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar esım uzun zamandr kupon bırıktryr ..bu yuzden de hergun gazete alıyoruz bugun de benım almm gerekıyrdu ben sabah gazete bayıını arayıp ayrttm gazeteyı ısten gucten cıkamadım esım geldı ekmek de gazete de yok esım cok sınırlendı bayıdekı cocuk da satmıs gazeteyı bızmkı yarım saat aramıs baska yerde bulamamıs ..
ben bı arkadasımı aradım sagolsun bulmus soyledım ama hıc yumusamadı ozur dıledım oralı olmadı yarım saat sonra tekrar gttım sakınlestın mı dedım bızmkı yıne sakınlesmemıs ..
ben bugun salonda yatcm dedı ıyı dedım ..sonra gıttı yataga yattı resmen ayrı yatmak ıstedgnı soyledı yanı bunu ıma ettı ..ne yapayım ben sımdı ..tamm sucluyum da bu kadar abartcak kadar ne yaptm ya![]()
dellenmiş o delenmiişşşş.. biz regl olucağımız dönemlerde nası bi garip alıngan oluoruz, bunlarda bizden mi özeniolardır nedir, tutuyo bazen o damarlarıı.. niye böyle bunlar yaaaaa.. sonra ama anlıolar hatalarını ama, iş işten geçmiş oluoo işteebnm de erkek arkadaşımla problemlerim oluoo.. esio gürlüo ama haksız yanii abartıo..
sonra sakin sakin anlatıorum.. prob çözülüo ama.. biraz sabır işte
ama bazen çok üzüolar.. sizin ki de o durum yanii..
ne alacaktınız gazeteden merak ettim :26:
Eşiniz sizi seviyor, siz mutlu olun istiyor. Siz sevdiğiniz için sabah erken çıkıp size simit almış.
Aynı ilgiyi, özeni sizden göremeyince mutsuz olmuş, kırılmış.
Tabiiki sizde gidip yatağınızda yatacaksınız; belliki eşinizde söyledikten sonra pişman olmuş ve yatağına gitmiş.
Siz tersini yaparsanız bu küçük mesele büyüdükçe büyür.
Kendiniz diyorsunuz; ''normalde naz yapan ben, alttan alan eşim oluyor, böyle olunca şaşırdım'' diye..
Eee o zaman bu defada siz alttan almalısınız.
Sabah kalktığında suratınızı düşürmeden karşılayın birbirinizi ve kahvaltı yapıyorsanız eğer sakince neden öyle gerildiğini sorarsınız, buna incindiğinizi anlatırsınız.
Sabah evden mutlu çıktıysa işyerinde başka sıkıntısı olmuştur, normaldir; bazen en önemsiz konularda insan patlayabiliyor.
Evet davranışı yanlış eşinizin ama büyümesine izin vermeyin bence.
uff sımdı gtsem yanına sarılır mı acaba yoksa arkasını doner umursamaz mı
bır gece ayrı yatnca araya sogukluk gırer mı
daha once de boyle bır sey olmustu ben salonda yatcm dıye tuttrmustm gece gelıp benım yanıma yatmıstı acaba yıne gelır mı ?
kızlar ben yatıyorum cok sagolun ılgılendıgnz ıcn ben memleketımden uzaktayım ve burda bır tane akrabam bıle yok sız olmasanz derdımı acack kımsem yokıyı kı varsnnz hepınıze ıyı geceler