Ben mi yanlış anladım

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba arkadaşlar,
Bir arkadaşım var ikinci evliliği bir kızı var.Ben bekarım aynı yaslardayiz.Bugun annesi rahatsız aradım geçmiş olsun dedim.o arada da kızıyla ilgileniyordu düşersin gel buraya falan diye sürekli.bende kızını sordum büyümüştür maşallah dedim.oda evet şükür büyüdü cok iyi kız arkadasim gibi dedi.canim o benim kızım diye sevmeye başladı.tamam tatlı sevebilir tabi ama abartılı geldi.bana mı nispet yaptı bilemedim.

Ah bizim bu kötü huyumuz yokmu herşeyde kafamıza takıcak bişey buluyoruz başkasına akıl vermesi kolay bende her haltı aman yanlışmı anladı aman canımı sıkıldı diye diye kendini yiyip bitirenlerdenim ama karşı tarafın hiç bişey umrunda değil valla. Elinden gelirse düşünmemeye çalış yanlış anlaşılacak bişey yapmamışsın sen

Ama durup dururken benimle konuşurken seveceği tuttu tamam bende severim çocukları da inşallah yalnizken de seviyordur böyle
Kimse çocukla nispet yapacak kadar şeytan ve ahlaksız olmasın ya. Değildir kardeşim, size öyle gelmiştir. Belki hassassınızdır bu aralar… Yaşınız 45 üstü değildir diye tahmin ediyorum, birden fazla bile çocuk yaparsınız siz, en kısa zamanda Rabbim size de sevecek evlat nasip etsin inşallah…

Yaparlar bu insanlardan herşey beklenir konuşmasından anlaşılıyordu yaşım 35

ne alaka ya nasıl bir alınganlık bu

Canim nispet yaptigini sanmıyorum. Sen kiskaniyor olabilir misin o yuzden belki uzerine alinmissindir
Hayır hiç takıntım yok çocuk isteseydim erken yaşta evlenirdim hatta evlensemde çocuk düşünmüyorum Allah kısmet ederse o ayrı tabi.Ama evliler bekarların evlenmek istediğini fakat evlenemedigini düşünüp bu konuda nispet yapıyor bu bir gerçek.Bende buna kızıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…