ben mi yanlış düşünüyorum ne olur yardım edin :(

snszask

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
10
0
6
Adana
mrb arkadaşlar.. aranıza yeni katıldım.
sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum bir çoğunuza basit gelebilir ama inanın ki ben düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
ünv 1. sınıf öğrencisiyim, dersimize girmeyen okulda bir çok kızın beğenisini alan bir araştırma görevlisi var. herkesin dikkatini çeken insan benim dikkatimi çekmemişti ama sonradan hal ve hareketleri ile benimde dikkatimi çekmeye başladı ve sonra bu dikkat ilgiye dönüşmeye başladı. her an onu düşünmeye, onu görünce heyecanlanmaya başladım ama kesinlikle bunların hiçbirini ona belli etmedim.
buna rağmen o hiç kimseye bakmayan burnu havada olan insan bana bakmaya başladı benim dikkatimi çekmeye çalıştı. bu hareketler şöyle oldu;
sınav haftasında okul da çalışırken (çalıştığımız yer odasının çaprazında başka çalışabileceğimiz yer yok) beni gördü beyaz bir gömlek giymiştim, ertesi gün oda beyaz giyindi. sonra ki gün ben mavi bir kıyafet giydim ertesi gün oda mavi giydi. bu bir kaç gün benim giyindiğim renklere göre devam etti.
bilmiyorum ben mi kendime çektim bu olayı ama sanki kasıtlı bir şeymiş gibi geldi bana. sınav olurken sürekli ona bakmadığım halde gelip hiç alakası olmadan kağıdımla oynaması kimliğime bakması ve buna benzer bir çok davranış. arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum yoksa hislerim karşılıklı mı? bunları yaparken ki amacı ne olabilir? aramızda 6 yaş var. yardım edin lütfen..çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

kıyafet olayı bana tesadüfmüş gibi geldi. böyle ince anlamlar çıkarmayın üzülürsünüz bence.

Sana olan bakışları nasıl canım peki? seni görünce gözlerinin içi parlıyor mu?:23:

sana karşı hisleri belki vardır belki yoktur bunu bilemeyiz. kıyafet olayı tesadüf de olabilir.:26:

ama belki de hisleri vardır. aşk hoca-öğrenci yaş farkı falan tanımaz.:27:

kıyafet olayı tesadüf diyelim o kadar kişi içinde gelip onun kagıdı kimliğiyle ilgilenmesidemi tesadüf bence ondada vardr bseler

Cok detaycı yaklasmıssınız olaya ...

Sızınle gelıp konusmadan da bu sekılde kaptırmayın kendınızı cunku olan sıze olur ...

Sana olan bakışları nasıl canım peki? seni görünce gözlerinin içi parlıyor mu?:23:

sana karşı hisleri belki vardır belki yoktur bunu bilemeyiz. kıyafet olayı tesadüf de olabilir.:26:

ama belki de hisleri vardır. aşk hoca-öğrenci yaş farkı falan tanımaz.:27:

onu farkedecek kadar bakamıyorum ki heyecanlanıp kaçırıyorum gözlerimi :(

Cok detaycı yaklasmıssınız olaya ...

Sızınle gelıp konusmadan da bu sekılde kaptırmayın kendınızı cunku olan sıze olur ...

haklısınız ama benimle konuşması için hiçbi yol yok. zaten olsa da konusabilecegini sanmıyorum cünkü nihayetinde hoş karşılanabilecek birsey değil ki:(

çok takılma.araştrma grv. ile öğr. ilişkisi olmaz. bu biraz öğrencinin dezavantajına döner hoş olmaz.bizim okuldada vardı.dilin yanmasın.tesadüfleri büyütme.hoşlanma olsa normal insanlar gibi gelir tanışır.

kıyafet konusunda erkekler o kadar ince düşünmez tesadüftür bence
diğer konularda gözetmenler genelde sınav kağıtlarını falan incelerler geçerken bakarlar vs
yine de bilemem ama bu kadar ayrıntıcı olursanız üzülebilirsiniz:34:

çok takılma.araştrma grv. ile öğr. ilişkisi olmaz. bu biraz öğrencinin dezavantajına döner hoş olmaz.bizim okuldada vardı.dilin yanmasın.tesadüfleri büyütme.hoşlanma olsa normal insanlar gibi gelir tanışır.

aslında ben de biraz bu yüzden gelip konusamaz diyorum. çünkü sonuçta duyulursa onun için de iyi olmaz. bunu göze alamadığı için konusmuyodur belki de diyorum .s

Çoğu üniversiteli kızın başına gelen bir olay.
Benim de oldu öyle.
Ama sonuç sıfır.
Yani bence çok umutlanmayın.
Bazı erkekler dikkat çekmek için ilgileniyormuş gibi yapar. :ssz:

Çoğu üniversiteli kızın başına gelen bir olay.
Benim de oldu öyle.
Ama sonuç sıfır.
Yani bence çok umutlanmayın.
Bazı erkekler dikkat çekmek için ilgileniyormuş gibi yapar. :ssz:

onun için de yapıyo olabilir haklısınız yaşamış biri olarak ilgilendiğiniz için tesekkür ederim

Uzgunum ama kiyafetlerin renklerine takiliyorsan, sende paranoya baslangici olabilir. Bir doktora gorunmeni tavsiye ederim.

Onun disinda gercekten hoslaniyor olabilir ama zamana birakman lazim . Onu da ne kadar gercekci yorumlarsin bilemem.

Bunlari seni uzmek icin soylemiyorum umarim yanlis anlamazsin. :16:

Son düzenleme:
Back
X