Ben mi yanlış yorumluyorum

petitevon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
9
2
1
26
İlk iki ayı muazzam bir ilişkim vardı.Beni hiç kırmaz bir şeye bozulsam iyi geceler tribine girsem 1 dk sonra mesaj atardı.Ben de aynı öyleydim.8 ay oldu bir kere üzüp kırmışlığım yoktur.Kendi ağzıyla dedi zaten sen çok güzel seviyosun diye.Yalnız ben aynı şeyleri söyleyemem onun için.2 aydan sonra her şey değişti.Yüzüme bakarken gözleri dolan adam gitti benimle 10 saniye bile bakışmayan adam geldi.En son yaşadığım olay da bardağı taşıran son damla oldu artık.Dışarı çıktı 6 saat hiçbir şey yazmadı.Kendisi işim olduğu için 3 saat yazmadım diye bozulan insan.Haliyle ben de biraz darıldım.Yatıyorum ben falan dedim iyi geceler vs yazdım.Hiçbir şey demedi.Çok da iyi anladı biliyo darıldığımı.1 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya başladı şakalaşıyo vs.Napıyım ohh çok şükür benle şakalaşıyo moduna mı gireyim? Lütuf mu bu ? Senin bu yaptığın ayıp darıldığımı anladın hiçbir şey yokmuş gibi davranıyosun dedim.Arkadaşlarım vardı seninle tartışamazdım dedi.Ben de 1 mesajla gönül almak zor değil zaten benimle ilgilen demiyorum dedim.velhasıl aradan 3-4 gün geçti bi konuşuyoruz bir konuşmuyoruz falan.Ben yine soğuk davranıyorum çünkü insan bir kusura bakma şundan şundan dolayı yazamadım der onu geçtim günler geçmiş hala gönlümü almıyo.Çok uzun süredir de buluşmamıştık.Benim yaşadığım yere arkadaşıyla yeme içmeye geliyo bilmem kaç saatlik yoldan.Ama ben aklına gelmiyorum.dayanamadım dün ben dedim buluşma niyetinde değilsin galiba diye.Aldığım cevap iş var bıla bıla.Sizce ben abartıyo muyum? Benim sevgi anlayışım bu değil.Erkeklerin hepsi böyle mi cidden

İlk iki ayı muazzam bir ilişkim vardı.Beni hiç kırmaz bir şeye bozulsam iyi geceler tribine girsem 1 dk sonra mesaj atardı.Ben de aynı öyleydim.8 ay oldu bir kere üzüp kırmışlığım yoktur.Kendi ağzıyla dedi zaten sen çok güzel seviyosun diye.Yalnız ben aynı şeyleri söyleyemem onun için.2 aydan sonra her şey değişti.Yüzüme bakarken gözleri dolan adam gitti benimle 10 saniye bile bakışmayan adam geldi.En son yaşadığım olay da bardağı taşıran son damla oldu artık.Dışarı çıktı 6 saat hiçbir şey yazmadı.Kendisi işim olduğu için 3 saat yazmadım diye bozulan insan.Haliyle ben de biraz darıldım.Yatıyorum ben falan dedim iyi geceler vs yazdım.Hiçbir şey demedi.Çok da iyi anladı biliyo darıldığımı.1 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya başladı şakalaşıyo vs.Napıyım ohh çok şükür benle şakalaşıyo moduna mı gireyim? Lütuf mu bu ? Senin bu yaptığın ayıp darıldığımı anladın hiçbir şey yokmuş gibi davranıyosun dedim.Arkadaşlarım vardı seninle tartışamazdım dedi.Ben de 1 mesajla gönül almak zor değil zaten benimle ilgilen demiyorum dedim.velhasıl aradan 3-4 gün geçti bi konuşuyoruz bir konuşmuyoruz falan.Ben yine soğuk davranıyorum çünkü insan bir kusura bakma şundan şundan dolayı yazamadım der onu geçtim günler geçmiş hala gönlümü almıyo.Çok uzun süredir de buluşmamıştık.Benim yaşadığım yere arkadaşıyla yeme içmeye geliyo bilmem kaç saatlik yoldan.Ama ben aklına gelmiyorum.dayanamadım dün ben dedim buluşma niyetinde değilsin galiba diye.Aldığım cevap iş var bıla bıla.Sizce ben abartıyo muyum? Benim sevgi anlayışım bu değil.Erkeklerin hepsi böyle mi cidden
2.aydan sonra onun hayatında değişen ne var? Yeni bir iş?

Bence çok sıkiyosunuz gibi geldi ergen gibi mesajlasmalar falan gerek yok bukadar fazla bogmaya bence

Erkeklerin hepsi böyle değil
Büyük ihtimal baska biriyle daha konusuyor görüşüyor
Yedeksin gibi geldi

2.aydan sonra bağlanan sen mi oldun? o kadar saatlik yolsa her zaman görüşemiyorsunuz ben olsam bende alınırım. düzgün bir şekilde söylese sorun olmaz ama demek ki pek önemsemiyor arkadaşlarıyla takılmak varken.

Ben olsam alınırdım. Haklısınız gibi geldi. Ama bitirmek için yeterli değil. İşleri gerçekten yoğun olabilir.

Ben sadece bulunduğunuz şehre gelip size vakit ayırmamasına takıldım. Onun dışında birşey göremedim.

Fazla naz aşık usandırmış gibi geldi. Okurken ben bile darlandım habire trip atıp duran birini asla çekemem. Kusura bakmayın ben sizi sevgili olacak olgunlukla göremedim..

İşler vs bahane bence herzaman, görüşmek isteyen insanlar 5dk bile olsa o vakti yaratıyor. Bence bulunduğunuz şehre gelip de görüşmemesi daha büyük problem.

6 saat mesaj atmadı diye darılmadım ben.Ayrıca bence 3 saat işteyken mesaj atmadım diye bana neden soruluyorsa benim de 6 saatlik hiçbir şey yazmamaya bozulma hakkım vardır diye düşünüyorum.Siz sevgiliniz ya da nişanlınız dışarıdayken üstelik gece vakti hiç mi merak etmiyorsunuz bir mesaj dahi olsa.Tabi ki arkadaşları varken benimle konuşamaz.Destek olan arkadaşlara yorumlarınız için teşekkür ederimm,sağolunn :))))

Ben olsam alınırdım. Haklısınız gibi geldi. Ama bitirmek için yeterli değil. İşleri gerçekten yoğun olabilir.
Haklısınız tabi ki tek sebep bu değil de bana gelince işleri olan adamın yaşadığım yere kadar arkadaşıyla yeme içmeye gelmesi garip değil mi

Küçüksun yaş olarak, önünde upuzun yollar yıllar var. Takılma bence erkekler kadınlara göre geç olgunlasır. Olgun davranmasını bekleme. Senin gibi olmaz da çabuk sıkılabilecek bir yaş grubunda önceliğini değiştir. Okul eğitim iş arkadaş bunlara yönel bence

Back
X