Ben mi yanlış yorumluyorum

Küçüksun yaş olarak, önünde upuzun yollar yıllar var. Takılma bence erkekler kadınlara göre geç olgunlasır. Olgun davranmasını bekleme. Senin gibi olmaz da çabuk sıkılabilecek bir yaş grubunda önceliğini değiştir. Okul eğitim iş arkadaş bunlara yönel bence
Çok haklısınız.Bence de olay öncelik meselesi ve olgunluk.

Çok haklısınız.Bence de olay öncelik meselesi ve olgunluk.
Kırmak için yazmadım ama kardeşimle yaşıtsınız onu düşündüm bir an. Sıkılmış olma ihtimali var kendinizi ona adamayin önceliğiniz okulunuz aileniz varsa işiniz olsun bunu bütün samimiyetimle belirtiyorum bu yaşları tekrar bulamazsiniz. Pişman olmayın ilerde

Yok kırılmadım görüyorum ki zaten.Ben de bir yandan okula gidip bir yandan çalışıyorum.Yaptığım iş gereği eve gelip tekrar çalışıyorum.O sadece çalışıyo.Ben bu kadar şeyi dengede tutabiliyoken haliyle darıldım sen neden yapamıyosun diye ? Ama bir şey değmiyosa değiştiremiyosak da yapacak bir şey yok.Karşımdakini de kendim gibi sandım maalesef

Yok kırılmadım görüyorum ki zaten.Ben de bir yandan okula gidip bir yandan çalışıyorum.Yaptığım iş gereği eve gelip tekrar çalışıyorum.O sadece çalışıyo.Ben bu kadar şeyi dengede tutabiliyoken haliyle darıldım sen neden yapamıyosun diye ? Ama bir şey değmiyosa değiştiremiyosak da yapacak bir şey yok.Karşımdakini de kendim gibi sandım maalesef
Biz kadınlar duygusal düşünüyoruz sevdiğimiz zaman gözümüz görmüyor çok fedakar olabiliyoruz. Kendi vaktimizden çalıp karşı tarafi mutlu etmek istiyoruz.erkekler genel olarak bizim gibi değil. Onlar daha düz mantık insanlar. Senin ne hissettiğini çoğu zaman anlamayabilirler. Yaş itibariyle yolun başındayız inan bana belki 2 sene sonra yolda görsen hatırlamazsin. Önce eğitim okul kültür ve ayaklarının üzerinde durmak çok klişe belki ama annem der ki 50 erkek bulursun ama bu zamanı bulamazsin. Bırak o senin peşinden gelsin. İstiyorsa o çaba göstersin biraz :KK200:

üzgünüm ama başkasını bulmuş çok net. gururunuz varsa sakın neden aramıyorsun, neden gelmiyorsun triplerine girmeyin.

Abartiyosunuz bence. Bende erkek arkadasimla yeri geliyor sadece 1 saat konusuyorum ki izinli oldugu gun mesela. Disari cikiyor, kafelerde dolasiyor arkadaslariyla falan ama hic problem etmiyorum. Sıkmaya ne gerek var? Kaldı ki bırakın içinden gelerek yazsın siz darılırsınız, küsersiniz diye degil bence.

Biz kadınlar duygusal düşünüyoruz sevdiğimiz zaman gözümüz görmüyor çok fedakar olabiliyoruz. Kendi vaktimizden çalıp karşı tarafi mutlu etmek istiyoruz.erkekler genel olarak bizim gibi değil. Onlar daha düz mantık insanlar. Senin ne hissettiğini çoğu zaman anlamayabilirler. Yaş itibariyle yolun başındayız inan bana belki 2 sene sonra yolda görsen hatırlamazsin. Önce eğitim okul kültür ve ayaklarının üzerinde durmak çok klişe belki ama annem der ki 50 erkek bulursun ama bu zamanı bulamazsin. Bırak o senin peşinden gelsin. İstiyorsa o çaba göstersin biraz :KK200:
ahahah anneniz çok haklı.Bence de sevgi emek demek.Çok özel duygular bu denli sıradanlaşmamalı.Yolun daha çok başındayız umarım herkes kendi gibi insanalarla karşılaşır.Çok destek oldunuz teşekkür ederim <3

Back
X