• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mikroenjeksiyona ilk lucrin'le başladım,ama bazıları doğum kontrolle başlamış

Bluemiracle12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
247
952
628
Diğer
merhabalr ben ilk tüp bebek için start verdim.lucrin iğnelerine başladım.hergün,10 luk birkez olmak üzere koldan vuruyorum.ama bazı arkadaşlar adetleri başlar başlamaz doğum kontrol hapıyla başlamış.tamam bünyeye göre kişiye göre değişir ama,bizim yumurtalıklar düşük olduğu içinmi lucrin'le başladık?

hayır canım bu uygulanan protokolle ilgili. ben de hiç doğum kontrol kullanmadan lucrinle başladım. tedavin hayırlı olsun, inşallah sen de ilk denemende pozitif sonucu alırsın.

dediğin gibi kesinlikle kişinin bünyesine , hormonlarına ve yumurtalık kapasitesine göre değişiyor . lucrin yumurtalıkları uyarır , d.k.hapı ise östrojeni kontrol altında tutar . demek ki senin östrojenin ( E2 değeri ) çok yüksek değilmiş , bu iyi bir şey . çünkü ben hem d.k.hapı kullandım 1-2 ay öncesinde , tedavim başlar başlamaz da lucrin kullandım 3 gün ...

Son düzenleme:
merhabalr ben ilk tüp bebek için start verdim.lucrin iğnelerine başladım.hergün,10 luk birkez olmak üzere koldan vuruyorum.ama bazı arkadaşlar adetleri başlar başlamaz doğum kontrol hapıyla başlamış.tamam bünyeye göre kişiye göre değişir ama,bizim yumurtalıklar düşük olduğu içinmi lucrin'le başladık?

ya arkadaşım aynı şay benimde başıma geldi.bende tedirgin oldum.benim yumurtalıkların iyi olduğu söylendi.ama doğum kontrol hapı verilmedi. senin hangi klinik benim ankara anatolia

e2 ye göre degsıyrps abenımkı yukske ama lucrınle baslattı doktor anlamıyorum.genartta tam tersını önerdı bana...

hayır canım ama genartada gıttım.bilgi almak içindaha sonra mayada karar kıldım.genartta bana dogumkontrol hapıyla baslatacaklardı.ama mayada adetın 21.günü lucrınle baslattılar canım

Back
X