- Konu Sahibi ASLI192278
Arkadaşlar moda ile ilgili kıyafetleriniz ile ilgili tüm sorular için yazın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
giyim tarzımda değişiklik yapmak istiyorum.nereden başlamalıyım ayrıca kombin yapamıyorum.![]()
ben genel itibariyle spora düşkün biriyim ama biraz daha şık olmak istiyorum
mesela bi kıyafetin üstüne nasıl bi takı takarım uyduramıyorum çok abes kaçıyo
şunu sorayım bluz renginde takı takmak küpe kolye yüzük çok kötü mü durur?takılarımı nasıl kombinleyebilirim kıyafetimle?
ay canım bende aynı senin gibiyim kombin yapamıyorum kokoş olmak istiyorum böyle takıp takıştırayım ama yapamıyorum bi türlü![]()
öncelikle moda değişkendir ama en önemlisi herkesin kendine göre olan modasıdır spor bir kıyafet de bir kot pantolon üzerine tişörtle örgü saç ve küçük bir küfe çok hoş durur açık renk tişörtde koyu renk boncuk kolye koyu tişörtde gümüş zincir kolye çok hoş durur ayrıca facebookdan .... da ekleyebilirsiniz
teşekkür ederim canım verdiğin cevap için.ben de genelde hani aynı renk olsun takıntısı vardır sade olduğum için.
ama bundan sonra biraz daha farklılık yaratmak istiyorum inşallah kombinleyebilirim![]()
hayatım göbek problemim var bacaklarım normal nerşeyim normal ama göbeğim var nasıl giyinmeliyim[/QUOTE
bende bi arada stresden kilo aldım göbek fırladı sürekli bol giyiniyordum ama sonra bir korse keşfettim sadece göbek mükemmel hemde pazardan aldım facebook ... sayfasına gel oradan göstereyim
canım bende spor giyiniyorum ama artık daha farklı giyinmek istiyorum biraz kiloluyum ve gögüslerim iri nasıl giyinmeliyim.
facebook adresim yok canım kullanmıyorum malesef ama twitter adresiniz varsa ordan takip edebilirim
ben genel itibariyle spora düşkün biriyim ama biraz daha şık olmak istiyorum
mesela bi kıyafetin üstüne nasıl bi takı takarım uyduramıyorum çok abes kaçıyo
şunu sorayım bluz renginde takı takmak küpe kolye yüzük çok kötü mü durur?takılarımı nasıl kombinleyebilirim kıyafetimle?
ay canım bende aynı senin gibiyim kombin yapamıyorum kokoş olmak istiyorum böyle takıp takıştırayım ama yapamıyorum bi türlü![]()