ben mutlu olmayı hak etmiyomuyum?

mistik55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
64
0
0
35
İzmir
ne zaman bi arkadaşımla bişey yapıcak olsam ya buluşamıyoruz yada ya gittiğimiz yerde dengesizlik yapıyo rezil oluyorum yada hep işleri güçleri oluyo bana gelince psikolojileri bozuk oluyo iyi değilim işte morelim bozuk bilmem ne diyolar yada başka planım var filan
ben neden bu kadar şanssızım eğlenmek benimde hakkım ama çokkkk şükür bu güne kadar daha şöyle gönlümce eğlendiğimi bilmem
bakıyorum herkes arkadaşlarıyla orda burda eğleniyo disco ya falan gidiyo ben de onların fotolarına bakmakla yetiniyorm
geçen gün bi arkadaşla buluşmaya kalktık işi çıktı gene son anda
sonuçç bana gene evde oturmak düşüyo
çok bunalıyorum bu durumdan artık napıcammm:ssz:

Yeni arkadaşlar bulmayı dene.Hiç sevmem son anda eken insanları.Sanki Ceolar ne işleri olcak ki bahane bunlar

ev kuşu olmak kaderimiz sanırım :( ben hele son zamanlarda bazen dışarıdaki havanın tadını bile unutuyorum..

bu arada beni ekecek arkadaşım bile yok :D hepsi konyada kaldı..

Yeni arkadaşlar bulmayı dene.Hiç sevmem son anda eken insanları.Sanki Ceolar ne işleri olcak ki bahane bunlar

işte daha açılamadım o kadar etrafa bana denk gelenler hep hasta ruhlu oluyo anlamadım
bende nefret ediyorum evet katılıyorum ceo lafına ne işleri varsa bu kadarrrrrr artıkkk
bizde çalıştıkk ben hele çok yoğun çalıştığım zamanları bilirim ama yinede arkadaşlarıma vakt ayırdım

ev kuşu olmak kaderimiz sanırım :( ben hele son zamanlarda bazen dışarıdaki havanın tadını bile unutuyorum..

bu arada beni ekecek arkadaşım bile yok :D hepsi konyada kaldı..

ya çok sinir bozucu bişeyyy
en son arkadaşlarla çıktım arkadaşlarım değil aslında öle takılıyoduk süslendim püslendim gittik parkta oturduk saçmalık
ben neden düzgün yerlere davet edilmiyorum anlamıyorum niye bu kadar şansızım
ben de çok bunalıyorum bazen dediğin gibi evi beklemektennn dışarı çıkıppp parka falan atıyorum kendimi zaten kafam dolu yeterinceee:ssz:

işte daha açılamadım o kadar etrafa bana denk gelenler hep hasta ruhlu oluyo anlamadım
bende nefret ediyorum evet katılıyorum ceo lafına ne işleri varsa bu kadarrrrrr artıkkk
bizde çalıştıkk ben hele çok yoğun çalıştığım zamanları bilirim ama yinede arkadaşlarıma vakt ayırdım

Aynen canım benimde bi ara arkadaş çevrem seninki gibiydi o yüzden anlıyorum seni ama değişmelerini beklersen hata yaparsın dışa dönük bi çevre yapman lazım bir şeklde

Aynen canım benimde bi ara arkadaş çevrem seninki gibiydi o yüzden anlıyorum seni ama değişmelerini beklersen hata yaparsın dışa dönük bi çevre yapman lazım bir şeklde

ya bunaldımm bir ara bi işe girdimmm sevindim arkadaşlarım oldu diye onlarda ne arıyo ne soruyoo kendielr geziyolar banada möğül möğül bakmak kalıyo:(
kaç kere buluşalım dedim olmadııı
hatte en son görüştük bikresinde kız bana demezmi daha erken gelseydin ben gidicem birazdan eve diye? ama arkadaşıyla oturdu cafede eve falanda gitmedi
soğudum insanlardan yemin ederim
koca yaz geldi geçtiii bi yere davet edilipte eğlenemedim:(

ya bunaldımm bir ara bi işe girdimmm sevindim arkadaşlarım oldu diye onlarda ne arıyo ne soruyoo kendielr geziyolar banada möğül möğül bakmak kalıyo:(
kaç kere buluşalım dedim olmadııı
hatte en son görüştük bikresinde kız bana demezmi daha erken gelseydin ben gidicem birazdan eve diye? ama arkadaşıyla oturdu cafede eve falanda gitmedi
soğudum insanlardan yemin ederim
koca yaz geldi geçtiii bi yere davet edilipte eğlenemedim:(

Canım benim ya insanlar böyle bu devirde kafa dengi bulmak güç gerçekten.sen hangi şehirdesin?büyük şehirse yeni bi ortama girmeye çalış seni aramayanı sen hiç arama

canım yinede şükret haline benim oturduğum yerde dolaşabileceğim bi parkta yok olsa bile erkekler afedersin öküz gibi bakıyolar kadınlara(inşaat işçileri çok fazla var).. yani en azından sen kafanı dağıtabiliyorsun.. eğer aktif bi iş yaşamın falan varsa mutlaka bi çevren olur az sabret bence.. ama yaşadığın gerçekten çok üzücü bişey Allah yardımcın olsun ne diim..
benden daha iyi bi durumdasın ;)

Ne var ki sende hepsi de aynısını yapıo? Onlarla iletişimin nasıldır..?

Canım benim ya insanlar böyle bu devirde kafa dengi bulmak güç gerçekten.sen hangi şehirdesin?büyük şehirse yeni bi ortama girmeye çalış seni aramayanı sen hiç arama

ya bazen boşuna diyorummm neden yaşıyorum diyorum herkesinnn sevdiği arkadaşları varken ben neden böyle eğreti yaşıyorum sığıntı gibi onu anlamıyorum
bayram geliyo buyrunnn bayramda bile evdeyim kardeşimle gezicemm yani o derece
geçen bayram görüşelim dedim bi arkadaşıma dedi ben çalılıyorum bayram boyunca 1 gün izinliyim ondada kuzenlerle gezicem dedi
ben insan değil miyim anlamıyorum ya neden bu kadar soyutlandm
geceleri düşünüp ağlıyorum
ben öyle herkesle takılamam kafa dengim olması lazım
bunaldımmmmmm alahımmm napayımm ne ediyimmm

kafa dengi bulmak güç gerçekten.. bide kimse alınmasın ama bayanlar daha zor arkadaşlık kuruyo daha çok satıyo daha çabuk sırt dönüyo.. bende mesela kitapçıları gezmeyi tarihle ilgilenmeyi tarihi mekanları dolaşmayı bide enteresan tatlar ve mekanlara gitmeyi seviyorum.. ama istanbulda tanıştığım insanlar sadece avm lere gidiyo ve hiç sevmediğim bişi olan vitrin seyretmeyi.. anlamadım vesselam sorun bende mi yoksa yaşam standartları bunu mu gerektiriyo ???

ya bazen boşuna diyorummm neden yaşıyorum diyorum herkesinnn sevdiği arkadaşları varken ben neden böyle eğreti yaşıyorum sığıntı gibi onu anlamıyorum
bayram geliyo buyrunnn bayramda bile evdeyim kardeşimle gezicemm yani o derece
geçen bayram görüşelim dedim bi arkadaşıma dedi ben çalılıyorum bayram boyunca 1 gün izinliyim ondada kuzenlerle gezicem dedi
ben insan değil miyim anlamıyorum ya neden bu kadar soyutlandm
geceleri düşünüp ağlıyorum
ben öyle herkesle takılamam kafa dengim olması lazım
bunaldımmmmmm alahımmm napayımm ne ediyimmm

Her gezen tozan mutlu diye bişey yok ki sırf arkadaş yönünden şanssız çıktın diye mutsuz olmamalısın.Dediğim gibi yeni bi ortam yeni bi çevre edinmen gerekiyo ki oda dışa dönüksen kolay olur diye düşünüyorum kurs falan olabilir mesela ne bilim

kafa dengi bulmak güç gerçekten.. bide kimse alınmasın ama bayanlar daha zor arkadaşlık kuruyo daha çok satıyo daha çabuk sırt dönüyo.. bende mesela kitapçıları gezmeyi tarihle ilgilenmeyi tarihi mekanları dolaşmayı bide enteresan tatlar ve mekanlara gitmeyi seviyorum.. ama istanbulda tanıştığım insanlar sadece avm lere gidiyo ve hiç sevmediğim bişi olan vitrin seyretmeyi.. anlamadım vesselam sorun bende mi yoksa yaşam standartları bunu mu gerektiriyo ???

ya bence gayet normal senin durumun ....avm de hergün dolaşılmaz saçmalıyolar iyce insanlar ya
ben ne zaman gezmeye gitsem yemin ederim mutsuz dönüyorum hep bişeyler çıkıyo
artık gezmeye gitmeye korkar oldum

Harfiyen katılıyorum size.Bende istanbuldayım biraz da entel bi yapım var zor oluyo kafa dengi bulmak ya.

Her gezen tozan mutlu diye bişey yok ki sırf arkadaş yönünden şanssız çıktın diye mutsuz olmamalısın.Dediğim gibi yeni bi ortam yeni bi çevre edinmen gerekiyo ki oda dışa dönüksen kolay olur diye düşünüyorum kurs falan olabilir mesela ne bilim

ya her gezen tozan mutlu demedim ama ben de gezmeyim mii yani sevdikelrimle evimi bekliyim genç yaşımda
o kadar çılgın insanım gerçekten ama ben mutlu olamıyorum hep sorun çıkıyooo ne biliyim yeni insan tanımaya korkuyorum artık bu yüzden

ya bence gayet normal senin durumun ....avm de hergün dolaşılmaz saçmalıyolar iyce insanlar ya
ben ne zaman gezmeye gitsem yemin ederim mutsuz dönüyorum hep bişeyler çıkıyo
artık gezmeye gitmeye korkar oldum

o zaman o çevreyi çıkar önce hayatından..sonra başka bir çevre edinmeye çalış.. mutsuzluk çok can yakar bilirim :( ben hiç denemedim ama bazı sitelerde arkadaş edinmek için neler yapabileceğin yazılıyor onları bi oku istersen belki sana yararı olur canım yaa

ya diyorum allahım allahımmmm insanlarrrrr gezip tozamadıktan sonra eğlenemedikten sonra afedersin mal gibi işe git gel yada okula git gel bu nedir yaaa
her insanın kafa dağıtmaya ihtiyacı vardır insan dışarı çıkınca kendine gelirrrr ferahlarrrrrr sıkıntısı gider
eee evde otur otur nolcak iyce sıyırısın
işe gitsen nolur bu halde ben gittim de noldu işi bıraktım bu yüzden başka iş buluppp arkadaş edinicem diye
bizim komşu kızı meselaaa her allahın günü geziyoduu çok geç gelmesine rağmenn deli gibi eğleniyodu
yazın mesela yatt turlarııı oteller havuzlar
ben rüyamda gördüm anca bunları

o zaman o çevreyi çıkar önce hayatından..sonra başka bir çevre edinmeye çalış.. mutsuzluk çok can yakar bilirim :( ben hiç denemedim ama bazı sitelerde arkadaş edinmek için neler yapabileceğin yazılıyor onları bi oku istersen belki sana yararı olur canım yaa

ya ben şimdi oturuptaa acizz gibi nasıl arkadaş edinilir onu araştıracak değilim
benm sorunum arkadaş çokkk çevremde ama istediğim gibi değil
ve neden böyle oluyo benim sorunum arkadaş edinememek değil edindiklerimin travma yaratması

Back
X