Bence kendine bir ozelestiri yapmalisin. Sende insanlari iten birsey olmali ki gorusmek istemesinler, hatta bahane, yalan bulsunlar gorusmemek icin...
Ozguven sorunun mu var? Tek basina yetemeyen, kendi kendine keyif alamayan bir insana benziyorsun. Kimse yoksa cik tek basina dolas mesela. Niye insanlara bu kadar bagimlisin? Niye bu kadar aglamalar, kafaya takmalar? Bence garip davranislar bunlar. Bir yorumunda arkadas bulacam diye isten cikip baska ise girdim demissin. Arkadas bulacam diye bir o yana bir bu yana yaprak gibi savrulmak iyi bir isaret degil. Ayaklari yere saglam basmayan, ozguvensiz, kendine deger vermeyen insani kimse arkadas diye istemez ki... Bir agirligin olmali. Kendine saygin olmali. Sen oraya calismaya gitmissin, isine bakman lazim. Sen arkadas derdine isi birakan birisin. Kusuruma bakma ama sanirim ozguven eksikligin var. Ben sunu bilir sunu soylerim. Ozguvensiz, bu kadar arkadas derdine insanlarin pesinden kosan insanlar pek aranmiyor. Arkadas guruplarina yama gibi yapismaktan ileri gidemezsin bu sekilde, kimsenin ilgisini cekmezsin malesef.
Kendine guvenen, akilli mantikli, bir de muhabbetli insanlar aranan insanlardir. Butun kotu tiplerin sana denk geldigini sanmiyorum, insanlarin arkadas olarak ilgisini cekmiyorsundur. Bunun icin de kendini duzeltmeye bak.
işten çıktın arkadaş yüzünden derken benim orda ne şartlar altında oldğumu bilmiyosunuz ki
ben afedersiniz ağır indirip bindiriyodum köpek gibi çalışıyodum ve kendime hiççç zaman ayıramıyodum ortam edinmek için
bence insanların hayat hikayesini dinlemeden böyle yargılamayın
ben çok kötü zamanalr yaşadığım için son drece kafayı bozdum açıkcası bu!
ayrıca özgüvensiz kendine değer veremeyen birisi hiç değilim
kimseyi mutsuz gününde yüzüstüde bırakmadım bana demişsiniz ya sadece iyi gün dostusun diye
ben dışarı çıkıyorum mutlu olmak içinse birileri keyfimi kaçırmasın anlamında dedim hep dertlerini anlatıyolar diye!
bu kadar arkadaş derdi kelimesi çok saçma
insan bunaldığında birilerini yanında görmek istemez mi bir dost aramaz mı bunun adı yaman mak mı oluyo
insan nasıl kendi kendine yetsin yahu siz bile morelim bozulunca arkadaşlarımla rahatlıyorum demişsiniz ki birde bana kalkıp böyle bir hitapda bulunmuşsunuz?
e benmde morelim bozuk ama gidipte buluşunca ayyyy ben şöleyimm şuram ağrıyo bilmem ne diye milletin kafasını şişirmiyorum ben onu kasdettim dert dinlemek istemiyorum derken
mesela işe git gellll kendime zaman ayıramama bunalmıştım fazlasıylaaa çünkü ben 4 sene ciddi travmalardan dolayı evde oturmak zorunda kaldım ne işe ne okula gidebildim bunları da bilmiyosunuz tabi normaldir yargılamanız
benim söliceklerim bu kadar
ayrıca zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim...