ben napayım? lütfen bakın cevaplarınızı bekliyorum..

21 yasinda,35 yasindaki koca adamla evlenirseniz daha ne sorunlar olur..
Ne aceleniz vardi,daha okul cagindasiniz,evlenince boy uzamiyor
ogrenmis oldunuz.

1- yas farkınız çok hata yapmışsınız bence çunku cok gencsınız henuz
2- aynı evde yaşamayı nasıl kabullendınız:26:
3- cantanızı ne curetle karıştırıyo eşim benım çantamdan bırşey almaya cekınır ben derım aç al dıye
4-kesın anne baba soylemıştır çok dagınık dıye ah bu kaynanalar:ssz:

tavır yapın eşinize....orası sızınde evınız tabıkı istedıgını kadar yayılmak hakkınız

Diyecek söz bulamıyorum şuan. Evin küçük kızıymışsın meğer yemeğe temizliğe dokunma küçük kızlar anca oturur

Esiniz ayıp etmis o evin misafiri degil sahibisiniz siz bunu farketmemis.arada kusak farki var siz 21 o 35 sizi anlamamasi normal.ayri ev acillll :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim anladığım kadarıyla eşiniz sizin dağınık olduğunuzu ima etmiş ama yanlış ve kırıcı bir üslup kullanmış.
Daha yumuşak bir dille derli toplu ol diyebilirdi.Büyük ihtimalle kayınvalideniz sokmuştur aklına.

Sen 21 yasindasin, evin senden baska buyuk hanimi var, evin kucuk kizi havasina girdiysen bile dogaldir.

Asil o 35 yasindaki koca adam evin kucuk oglani modundan ciksin da ailesine tek basina ayakta durabilecek sekilde ayri bir ev acsin. aynen boyle soylerim ben olsam.

Ne demek çok yayildin insan evinde yayilmazda ne yapar.. Misafirliğe mi gitmissiniz ki?

Bir erkek kesinlikle bunu dert edinmez bence evden birileri belki doldurmuş esi i o yüzden kimseye bir şey deme..

Ve eşine burada misafir olmadigini evin sizin.de eviniz olduğunu eğer rahat edemicekseniz neden o evde yasadiginizi sorun bakalim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen 21 yasindasin, evin senden baska buyuk hanimi var, evin kucuk kizi havasina girdiysen bile dogaldir.

Asil o 35 yasindaki koca adam evin kucuk oglani modundan ciksin da ailesine tek basina ayakta durabilecek sekilde ayri bir ev acsin. aynen boyle soylerim ben olsam.

alkışlıyorum cevabını daha söylenicek birşey yok.:46:

Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar.
Evleneli yaklaşık 7 ay oldu.o 35 ben 21 yaşındayım.Ailesiyle aynı evde yaşıyoruz.
Eşimle bugüne kadar hiç bir sorunum olmadı olmasını da hiç beklemiyordum inanın.. takii dün geceye kadar!
bizim yaşadığımız ev 4 katlı. gece ne olduysa konu konuyu açtı.bana sen bu eve çok yayıldın serdin her katta eşyaların var , düzensizsin çantalarını karıştırdım içinden kartvizitler ketçap-mayonez paketi çıktı bu evin küçük kızı olma modundan çık dedi. inanın şoke oldum ne diyosun sen dedim kendimi bu evde fazlalık gibi hissettim.sen bizim evde olsan eşyalarını heryere sersen bile ne ben nede benim ailem hiçbirşey demez benimle düşünerek konuş dedim oda olur süze süze konuşurum dedi yüzsüz yüzsüz inanın çok şaşırdım ben napıyım şimdi aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo ağlıyorum.normalde ağlak birisi değilimdir.ama alındım işte benim kendi ailem bu şehirde değil sonuçta ben şimdi napıyım inanın soğudum, kalbim kırıldı.acaba ailesiyle konuşup oğlunuz bana bunları dedi demelimiyim bilmiyorum.cevaplarınızı bekliyorum lütfenn bana akıl verinn:S

1.si şikayet edilmişsin 2.si kocan çantalarını mı karıştırmış ben mi yanlış anladım.. Eşinin 2. evliliği mi?

ee be güzelim yaşının iki katı adamla ne diye evlendin..:ssz:
altta kalma saygılı bir şekilde duyduklarına cvbını esirgeme bence..
olgunluk yaşla değil bunu öğret ona:34:

Back
X