• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben napıyorum ya!

evelop

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
18
0
6
35
İstanbul
simdi benim bir sevgilim vardı takıldık az bir zaman sonra ayrıldık falan ama ben buna hiçbisey hissetmiyorum neyse aradan zaman geçti bunun sevgilisi olduğunu öğrendim umursamadım tabi banane deyip geçtim.dün bu bana mesaj attı sevgilisii olduğu halde ve aylardır birlikteler.benimde aklıma bi fikir geldii sırf sevgilisini aldatsın diye bunla konusmaya seviyesini abarttım derken askımlı canımlı konusmaya basladık o anda ben zafer havalarındaydım ve artık mesajlarına cevap vermiyorum hiç tanımadığım birinin aldatılmasına bilerek ve isteyerek sebep oldum deliriyomuyum?

tanımdığın bırıne neden ceza verıyorsunku eğer bunu bugun sen yapıyorsan yarın bı baska kısı aynısını sana yapar sana tavsıyem kendı herseyden cok sev cunku sen senın ıcın en değerlı varlıksın eğer bırısı senı uzuyorsa bırak hergun kalktığında kendını sev essız olduna ınan ınan kı her ıstedığın senın olsun ama bunu bı baskasının canını yakarak yapma unutma sen bıtanesın mutlu olmak senın elınde:54:

Bencede napıyorsun, amacın ne?:ssz: öylesine takiliyorsun
Hem sevgilisini aldatsin istiyorsun
Bundan nasıl bir haz duyuyorsun anlamadım
Ne tür bir sorunun var?

Son düzenleme:
belkide senin gibi biri yüzünden bitti ilişkim zamanında sonrası hep muamma oyunun büyür ve bazılarının canını yakabilir kücükk hanım yaptıgın hiç hoş değil

bende bunu çözmeye çalısıyorum genelde hep ben mutlu değlsem kimse olmasın mantığındayım:44:

Bence sen o insana karşı boş degilsin . yoksa insan hoslanmadigi biriyle takılmaz
Kabullenmek istemiyorsun ama boş değilsin.
Kara melek sanma kendini yani, bu yaptiklarinin nedeni hala bisilerin kaldiginin ıspatı

Son düzenleme:
Ayrıca o da sevgilisini senle aldatıyor. Sevgilisiyle ayrilup tekrar şekle olmasini bekleme
Kendine edrsin.baskasini aldatan sana neler etmez.:34:

bi kere olaydan bahsediş şeklin ve üslubun okur okumaz bu erkek dedirtti bana.

ben sanmıyorum ki bir kadın, sevgilisi olan bir erkeğe sırf o anlık bi haz için aşkım maşkım muhabbetine girsin, adam sana mesaj atmışsa konunun oraya gitmesi zaten zor bi sey değil, sevgilisine rağmen sana mesaj atmış bi erkeğe aşkım dedirtmek çok kolay ve beklenen bir sey olduğu için ortada zafer kazanmalık bi durum olmaz.

hem bi kere bu anlattığın kadın doğasına aykırı. bir kadın kendi isteğiyle tek gecelik bir ilişki yaşasa bile adamın sabah onu aramasını bekler. aksi takdirde ne kadar modern de olsa kullanılmış hissine kapılır. bu durumda sen birine karşı zafer kazanmaktan ziyade kendine yenilmişsin, kullanılmışsın bi kadının olaya bu açıdan bakmaması neredeyse imkansız.

senin anlattığın bu konu, seni erkek mesaj atan kişiyi de kadın olarak düşününce gayet normal ama böyle olmamış cıks :51:

bi kere olaydan bahsediş şeklin ve üslubun okur okumaz bu erkek dedirtti bana.

ben sanmıyorum ki bir kadın, sevgilisi olan bir erkeğe sırf o anlık bi haz için aşkım maşkım muhabbetine girsin, adam sana mesaj atmışsa konunun oraya gitmesi zaten zor bi sey değil, sevgilisine rağmen sana mesaj atmış bi erkeğe aşkım dedirtmek çok kolay ve beklenen bir sey olduğu için ortada zafer kazanmalık bi durum olmaz.

hem bi kere bu anlattığın kadın doğasına aykırı. bir kadın kendi isteğiyle tek gecelik bir ilişki yaşasa bile adamın sabah onu aramasını bekler. aksi takdirde ne kadar modern de olsa kullanılmış hissine kapılır. bu durumda sen birine karşı zafer kazanmaktan ziyade kendine yenilmişsin, kullanılmışsın bi kadının olaya bu açıdan bakmaması neredeyse imkansız.

senin anlattığın bu konu, seni erkek mesaj atan kişiyi de kadın olarak düşününce gayet normal ama böyle olmamış cıks :51:

ya valla kızım alla alla

senin hormonlarda mı bi sorun var acaba bilemedim ki :))

delirmiyosundur da biraz fitne fesatsın bence alınmaca yok

konu sahibi erkek misin sen?

benimde okuyunca aklima ilk bu geldi, yüzde seksen öyle sanki. kadinsada böyle düsünüp davranan kadinlarda varmis demekte zorlaniyorum.

konuya gelirsek; o sana yazmis demekki öyle yada böyle aldatmaya meyilli ve bunu göze almista yazmis, bence burda asil sorun senin insanlarin mutsuzluklarindan mutlu olman, ciddi bir sorun ama asilabilirmi bilmem, karakter kolay kolay degismiyor

Son düzenleme:
Ya ozguven problemin var, birinin baskasi yerine seni secmesine ve ego tatminine ihtiyacin var...
Ya olmasi gerekeni, yakisik olani ayiramayacak yastasin, kucuksun...
Ya da izledigin film ve dizilerin cok etkisinde kaliyorsun...
Her sekilde de cocukca...

Psikolojik sorunlarin oldugu kesin ...

tamda senin gibi bir insan tanıyorum ben
kendi mutsuzken çevresi de mutsuz olsun diye elinden geleni yapan, çekemeyen
bencillikten başka bir şey değil öyle aşk falanda değil yani
hiçbir zaman mutlu olamazsın böyle gidersen
ve insanlarda senden tek tek kaçar
kendine çekidüzen ver bence sen ilişkini bitirdiysen gerisi seni ilgilendirmez

Back
X