- 9 Kasım 2016
- 68
- 42
- 38
Soğan suyu denedim bende pkoyddum canım düzeldi hamile kaldım dogurdum hattaPko ne iyi gelir arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan suyu denedim bende pkoyddum canım düzeldi hamile kaldım dogurdum hattaPko ne iyi gelir arkadaşlar
Kac ay sonra hamile kaldnz Allah bağış kadınSoğan suyu denedim bende pkoyddum canım düzeldi hamile kaldım dogurdum hatta
Sogan dışında ne kullan diniz bn resmen depresyon dayim bana birşey söyleyin de yüzü m gülsün ağlamaktan harap oldumKac ay sonra hamile kaldnz Allah bağış kadın
Evet tabiki stres yapma bir de fazla kilon varsa onu vermeye çalış yeterli benim gördüğüm kadarıyla.Ağzından bal bal damlıyorcidi mısınız
Günaydın gecr bekledim cvp yapmayınca da uzuldumEvet tabiki stres yapma bir de fazla kilon varsa onu vermeye çalış yeterli benim gördüğüm kadarıyla.
Kilo vereceğim spora başladım koşu dans me varsa yapcm fazla yiyip içmeye cem gerçekten hamile kalır mıyım stres konusuna gelirsek onu nasıl haleetcm bilemiyorumGünaydın gecr bekledim cvp yapmayınca da uzuldum
Hamileliğin sonlarında uykunun geldiği en ufak dakikayı bile değerlendirmen gerekiyor yoksa ağrıdan sızıdan uyuyamıyorsunKilo vereceğim spora başladım koşu dans me varsa yapcm fazla yiyip içmeye cem gerçekten hamile kalır mıyım stres konusuna gelirsek onu nasıl haleetcm bilemiyorum![]()
Tsk edrim deniycm inşallah olur bu ay tsjHamileliğin sonlarında uykunun geldiği en ufak dakikayı bile değerlendirmen gerekiyor yoksa ağrıdan sızıdan uyuyamıyorsun
Stres için kafanı boşaltman lazım. İlişkiye misyon yükleme rahat olmaya çalış. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelecek zaten bebeğin.
Günaydın dediniz hastahane hangi il deMemorial semra kahraman a gitmenizi öneririm. Ünlü doktorlar gerçekten daha doğru yönlendiriyor. Öncesinde iki doktora gittim ama beni yalnızca 1 sene oyaladılar.
İstanbul şişli de, benim sorunum miyom değil ama miyomu olan arkadaşım da gitti kendisine.Günaydın dediniz hastahane hangi il de
Evlenmedeb once denedim ben adet duzensizligim icin adetlermi duzeltti evlendm ilk geceden hamile kaldim:) oysa bekarken doktor bana tedavi olmadan hamile kalamazsin demistiKac ay sonra hamile kaldnz Allah bağış kadın
Nazar değmesin cnmEvlenmedeb once denedim ben adet duzensizligim icin adetlermi duzeltti evlendm ilk geceden hamile kaldim:) oysa bekarken doktor bana tedavi olmadan hamile kalamazsin demisticok zor olur diger kadinlara gore filan dedi... Bende korunmadim madem zor olacak diye ama kader iste hemenceck oluverdi cok sukur...
Darisi sana cnm insAllah bir dene eger sorunun bu yondeyseNazar değmesin cnmmasallah
Klomen den sonra tedavi yok diyor lar tüp bebek asilama da bn istemiyorumDarisi sana cnm insAllah bir dene eger sorunun bu yondeyse
Sizi o kadar iyi anliyorumki,ne zaman dertlesmek isterseniz lutfen bana yazinInramural benimde. Rahmin içinde bebeğin büyüyeceği yerdeymiş rahim duvarında. Kabusum oldu bu miyom . Sabah akşam bunu düşünüyorum . Hamile kalsam bile sevinemeyeceğim düşer diye. Allah yardım etsin bize . Düşündükçe kalbim sıkışıyor ...![]()
Lutfen bi beni de anlasin pkolu olup kur kullanıp gebe olan varsa yzsinSizi o kadar iyi anliyorumki,ne zaman dertlesmek isterseniz lutfen bana yazin