Ben nasil cocuk sahibi olucam yaa

Kilo vereceğim spora başladım koşu dans me varsa yapcm fazla yiyip içmeye cem gerçekten hamile kalır mıyım stres konusuna gelirsek onu nasıl haleetcm bilemiyorum:işsiz:
Hamileliğin sonlarında uykunun geldiği en ufak dakikayı bile değerlendirmen gerekiyor yoksa ağrıdan sızıdan uyuyamıyorsun;)
Stres için kafanı boşaltman lazım. İlişkiye misyon yükleme rahat olmaya çalış. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelecek zaten bebeğin.

Hamileliğin sonlarında uykunun geldiği en ufak dakikayı bile değerlendirmen gerekiyor yoksa ağrıdan sızıdan uyuyamıyorsun:KK66:
Stres için kafanı boşaltman lazım. İlişkiye misyon yükleme rahat olmaya çalış. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelecek zaten bebeğin.
Tsk edrim deniycm inşallah olur bu ay tsj

Memorial semra kahraman a gitmenizi öneririm. Ünlü doktorlar gerçekten daha doğru yönlendiriyor. Öncesinde iki doktora gittim ama beni yalnızca 1 sene oyaladılar.

Geçmiş olsun Benin ablamda vardı hamile kaldı sonra doktor ya düşük ya erken Doğum riski var dedi düşük riski geçti ama 36. Haftada Doğum yaptı dediğiniz gibi miyom büyüdü bebekle sezeryan ile bebeği aldılar doktoru miyom alınacak gibi değildi demişti neyse şimdi miyom embolizasyonu yaptılar kasıktan anjiyo gibi girip miyomu besleyen damarları ilaçla tıkadılar küçülmeye başladı 6 ay içinde tamamen etkisiz hale geliyormuş doktorunuza danışın isterseniz

Kac ay sonra hamile kaldnz Allah bağış kadın
Evlenmedeb once denedim ben adet duzensizligim icin adetlermi duzeltti evlendm ilk geceden hamile kaldim:) oysa bekarken doktor bana tedavi olmadan hamile kalamazsin demisti :D cok zor olur diger kadinlara gore filan dedi... Bende korunmadim madem zor olacak diye ama kader iste hemenceck oluverdi cok sukur...

Evlenmedeb once denedim ben adet duzensizligim icin adetlermi duzeltti evlendm ilk geceden hamile kaldim:) oysa bekarken doktor bana tedavi olmadan hamile kalamazsin demisti :KK70: cok zor olur diger kadinlara gore filan dedi... Bende korunmadim madem zor olacak diye ama kader iste hemenceck oluverdi cok sukur...
Nazar değmesin cnm:nazar::anneadayı:masallah

Inramural benimde. Rahmin içinde bebeğin büyüyeceği yerdeymiş rahim duvarında. Kabusum oldu bu miyom . Sabah akşam bunu düşünüyorum . Hamile kalsam bile sevinemeyeceğim düşer diye. Allah yardım etsin bize . Düşündükçe kalbim sıkışıyor ...:KK43:
Sizi o kadar iyi anliyorumki,ne zaman dertlesmek isterseniz lutfen bana yazin

Bu kulubun pko.lular icin actigi sayfalari arastirdinizmi?orda sizinle benzer durumda ve cocuk sahibi olmuş cok hanim var,bi bakin isterseniz?

Back
X