Ben Nasil Doguracağım?

MerwoSh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.242
4
0
Antalya
Selam !!!:50: ßen suan yeni hamileyim ama dogumu cok dusunuyorum.(Tirsiyorum)!!
Oyle boyle degil.Normal dogurmak istiyordum doktorum catin dar zayifsin zor olabilir dedi.Ama sezaryendende korkuyorum.
ve bugun cok kotu bir sey ogrendim internetten... Normal dogumda cocuk cikamazsa vijinaya dikey olarak bir kesik atiyorlarmis rahat ciksin diye
(Epizyotomi)ymis adi :50:Agladim boyle birseyi ogrenince.Bilmiyordum.Yani normal dogumda biz uyanik oluyoruz nasil kesiyorlar ya ayik ayik??
ölürüm her halde.. Sezaryen ve normal den baska bir türlü cikarmam lazim cocugumu :50::50::50::emir_bebek:

Son düzenleme:
dogumu hic dusunme bence sadece dogumdan sonra kucagina alicagin kucuk melegini dusun zaten onu kucagina alinca gerisi bos:34::34::34:

gecen ay evlenmıstın demı ne gusel hemen hamıle kalmıssın:16::16::16::16:

sezaryen ve normal dogumdan harıc demısın:1::1::1::1::1: baska yontem varmı ya bende cok korkuyrm:1::1:

gecen ay evlenmıstın demı ne gusel hemen hamıle kalmıssın:16::16::16::16:

sezaryen ve normal dogumdan harıc demısın:1::1::1::1::1: baska yontem varmı ya bende cok korkuyrm:1::1:

baska bir yontem bulmamiz lazim,normal cokk zor,normal dogum yapabilen kadinlarin gercekten ayaklarin alti opmek lazim!

canım doğumu filan tafana takmamaya çalış..
daha kaç ay var doğumuna bilmiyorum ama sürekli bunu düşünmek seni yıpratır...
acısı canını ne kadar yakacak olursa olsun bebeğini kucağına aldığında hiçbir sıkıntın olmayacaktır..
Allah yardımcın olsun..Allah bebeğine şimdiden sağlık mutluluk versin :)

doğuran angi arkadaşımla konuştuysam hepsi de normal doğum bu arada, bana şey dedi: ALLAH O AN SANA GÜÇ VERİYOR...

kimse doğumdan sonra ay öldüm bitti demedi yani... düşünme sen halledersin, hayırlı olsun yavrucağın...

peki epizyotomi hakkinda ne dusunuyorsunuz,aranizda olan varmi?
ben o halde kacarim herhalde,oyle birsey yapmaya hazirlansalar.

insanlığın ilk başlangıcından bu güne kadar kadınlar nasıl doğurduysa siz de öyle doğuracaksınız :1:

bunca asırdır kadınlar bunu başardıysa siz de başarırsınız merak buyurmayın.takip ettiğim kadarıyla daha yeni hamilesiniz.şimdiden bu kadar korkuya paniğe lüzum yok.mutluluğunuzu yaşayın:16:

epidural diye bişey vardı sanırım belden aşağısını uyuşturuyolar. o daha kolay bi çözüm olabilir belki?? :31:

Allah hayırlısıyla ve kolaylıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin :16:

benimde ikinci hamileliğim ilkini normal doğum yapmıştım aslında bende şimdi biraz korkuyorum ama hep şöyle düşündüm kimsenin çoçuğu içerde kalmamış benimki de bir şekilde çıkacak diyorum :) bir de ilk hamileliği olanlar daha şanslı bilmiyorlar ikinci hamileler de kötü ne olacak çok iyi biliyorlar
ama şu da varki çok zor dayanılmayacak bir şey olsaydı bende ikinciye hamile kalmazdım
kesik için de şöyle hiç korkmayın anlamıyorsunuz çünkü aynı anda sancı devam ediyor karnım sırtım derken kesmişler dikmişler umrunuzda olmuyor

benimde ikinci hamileliğim ilkini normal doğum yapmıştım aslında bende şimdi biraz korkuyorum ama hep şöyle düşündüm kimsenin çoçuğu içerde kalmamış benimki de bir şekilde çıkacak diyorum :) bir de ilk hamileliği olanlar daha şanslı bilmiyorlar ikinci hamileler de kötü ne olacak çok iyi biliyorlar
ama şu da varki çok zor dayanılmayacak bir şey olsaydı bende ikinciye hamile kalmazdım
kesik için de şöyle hiç korkmayın anlamıyorsunuz çünkü aynı anda sancı devam ediyor karnım sırtım derken kesmişler dikmişler umrunuzda olmuyor

oylemi , anlamiyoruz demek(ben kesin anlarim ama):50: sanci nasil bir duygu ?? Neye benzetilebilir.

Allah sabrını verir.sen doğumu düşünerek sıkma canını hamileliğinin tadını cıkar.bende cok korkuyorum ama bebeğim benden değerli olurdu onun için hangisi iyi olursa öyle yapardım zaten ben normal dogum istiyorum Rabbim nasip ederse.dün bi arkadasımla görüştüm sezeryanla dogum yaptı tavsiye etti ama ben sıcak bakmıyorum.ameliyata giriyosun hiçbişey hissetmeden uyandıgında bebeğini getiriyolar dedi.ama ben doğum acısını yaşamak istiyorum canımdan can cıkarken yavrumun geldiğini hissetmek istiyorum onun ilk aglamasını duymak istiyorum ki sonra daha bi canım diyerek basayım kucagıma.benim düşüncem böyle sezeryanda da evlat yine evlat tabi ama ... Allah kolay dogum versin inş.

annem hep şey der şimşek çaktı gök gürledi çoçuk çıktı :):):)
hani bir anda yel girer gibi olur onun 15-20 saniye de bir olanı

canım o kadar korkulacak bir durum değil zaten uyuşturularak yapılıyor epizyotomii merak etme en güzeli normal doğumm hiçde korkmaa allah sağlıkla dünyaya gtirmeyi nasip etsin not bu arada ebeyim :)

Back
X