Ben nasıl emın olucam....

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Iyi aksamlar kardeslerim. Objektif yorumlara cok ihtiyacim var zira saglikli düsünemiyorum..görüstügüm biri var önceki konularimda bahsetmistim cok seviyorum. Onun daha önce cok sevdigi bi kiz olmus aileleri karsi cikmis ama cok sevmisler birbirlerini. Kiz erkek arkadasimi askere yollamis git gel evlenelim diye.. Ark askerdeyken kiz baska biriyle nisanlanmis ve seninle olmazdi deyip bitirmis. Sonra bunlar ayrilmis aradan bir bucuk yil gibi bi zaman gecmis. Kiz esiyle problem yasayip baba evine dönmus ve erkek ark ulasmis ailemin zoruyla evlendim seni seviyorum affet beni demis arkadasim agir sözler söyledim kendimden uzaklastirdim dedi. Sonra bana laf arasi biz daha sevgili olmadan önce eger gercekten ailesinin zoruyla oldugunu bilseydim onu o haliyle kabul ederdim cunku cok sevdim demisti. Neyse biz simdi cikiyoruz bana ettafimda senin kadar durust biri yok benim icin cok özelsin kaderim ol istiyorum diyo. Simdi ben o kizi kiskanmakta haklimiyim sanki beni öyle sevmiyo gibi hissediyorum ya o kiza dönerse. Ayrilmam gerek belkide ama cok seviyorum. Cocukta degiliz.. Ben ne yapayim nasil emin olayim.. I kizin gölgesinde nasil olacak bu iliski bi hayal kirikligini daha kaldiramam .. Ayyyy yine uzun oldu affedin . Okuyan yorum yazan herkezden allah razi olsun

Allah yardimciniz olsun inşaallah durumunuz zor ama geçmişte kalmis ona döneceğini düşünmüyorum ona nasil ulasmis üstünden cok zaman geçmiş neden irtibat baglarini koparip engelleyememis:26:

Hiç kıskanma unut gitsin sakin o kızın konusunu açma adama hatırlatma... ve erkek arkadaşına da ilk ve son kez uyarıda bulun eğer onu unutamayaksan ve birgün onun için bırakacaksan şimdi bitsin de ama beni seviyorsan bir daha o kızın ne konusunu aç nede aklına getir!!! unut gitsin bitsin de.... Başka birşey gelmedi aklıma

Ilk tanisma doneminde esim bana neler anlatmis ben ona neler anlatmisim belli degil:) ne var ne yok dokmusuz isin ciddiyetinden habersiz.

Eger ilk baslarda anlatti konu kapandiysa sorun etme ama halaa devam ediyosa bence sen araya hic girme.

önceki konularını okumadım ama, kendini kaptırma, zaman gösterir bunu, hep onun gölgesindeymiş gibi hissetmekten vazgeç, böyle mutlu olacağın varsa da olamazsın....bunu sen anlayacaksın canım, biz sana buradan ne kadar yorum yapsak boş, keşke beyinlerin içini açıp okuyabilme gibi bi şansımız olsaydı :ssz:

Iyi aksamlar kardeslerim. Objektif yorumlara cok ihtiyacim var zira saglikli düsünemiyorum..görüstügüm biri var önceki konularimda bahsetmistim cok seviyorum. Onun daha önce cok sevdigi bi kiz olmus aileleri karsi cikmis ama cok sevmisler birbirlerini. Kiz erkek arkadasimi askere yollamis git gel evlenelim diye.. Ark askerdeyken kiz baska biriyle nisanlanmis ve seninle olmazdi deyip bitirmis. Sonra bunlar ayrilmis aradan bir bucuk yil gibi bi zaman gecmis. Kiz esiyle problem yasayip baba evine dönmus ve erkek ark ulasmis ailemin zoruyla evlendim seni seviyorum affet beni demis arkadasim agir sözler söyledim kendimden uzaklastirdim dedi. Sonra bana laf arasi biz daha sevgili olmadan önce eger gercekten ailesinin zoruyla oldugunu bilseydim onu o haliyle kabul ederdim cunku cok sevdim demisti. Neyse biz simdi cikiyoruz bana ettafimda senin kadar durust biri yok benim icin cok özelsin kaderim ol istiyorum diyo. Simdi ben o kizi kiskanmakta haklimiyim sanki beni öyle sevmiyo gibi hissediyorum ya o kiza dönerse. Ayrilmam gerek belkide ama cok seviyorum. Cocukta degiliz.. Ben ne yapayim nasil emin olayim.. I kizin gölgesinde nasil olacak bu iliski bi hayal kirikligini daha kaldiramam .. Ayyyy yine uzun oldu affedin . Okuyan yorum yazan herkezden allah razi olsun
nasıl kaldırıyosun başkasında aklı var hala bence ben kaldıramaz o lafı

Sevgili olmasayadık o kızın hayatında olacagını belirtmiş kendiniz söylüyosunuz. Çocuk olmadıgınızıda farkındasınızdır. Eger o bu sorumluluğu farkındaysa sizin yanınızdaysa fazla kafaya takmayın derim. Bunu özelliklede ona belli etmeyin. Kıskançlık konusunda haklı olabilirsiniz ama bence zamanla herşey sizin elinizde.

Konusunu bile acmayin..

Gitmek isteyen gider değil mi neden yaninizda dursun bogazina yapismiyorsunuz sonuçta..

Boyle aci veren kişiler hep hatirlanir kocaman bir ders verdiği için hayata dair...

Ama Huzur ve dürüstlük herşeyden aşktan sevgidende önemli siz o kizdan ustunsunuz bu konuda o yüzden güvenin kendinize.
.
Asla ihtimal bile vermeyin kim ki o ? Bir de ayrilmayi düşünüyorsunuz..

Sevgili olmasayadık o kızın hayatında olacagını belirtmiş kendiniz söylüyosunuz. Çocuk olmadıgınızıda farkındasınızdır. Eger o bu sorumluluğu farkındaysa sizin yanınızdaysa fazla kafaya takmayın derim. Bunu özelliklede ona belli etmeyin. Kıskançlık konusunda haklı olabilirsiniz ama bence zamanla herşey sizin elinizde.

Yok yanlis anladiniz galiba ya da ben kusura bakmayin konu sahibi yerine bennyazdm ama;)

Konus sahibii ile sevgili olmadan konuşurken demiş ki eğer aileler zorladigina inansaydim yine beraber olabilirdik ama koz isteyerek gittiğini bildiği için olmaz demiş

Sonradan konu sahibiyle ilişkileri baslamis..
Ben böyle anladi.;)

Dönmek istese dönerdi tutan ne var ki onu.
Dönmüyorsa demek ki gerçekten o kişi ile bir şey düşünmüyor.Sizde sürekli düşünüp takıntı yapmayın.Bir müddet sonra ilişkinize yansır ve zarar verir bu düşünceler

hic bir zaman birsey den emin olamayiz gaybi bilemeyiz :) o yüzden bilene danisican insaALLAH...
Istihare namazina yat ve duasini oku ;)

ama birsey dikkati mi cekti sevgili omadan önce o lafi sana söylemis ve imkanida vardi dönmeye ama dönmemis bir üyenin yorumuna katiliyorum, son olarak o kizi konus onunla gercekten vaz gecmismi ve ilerde bir kiyaslama yapmazin ve hic ondan bahsetmesin...
hakkinda hayirlisi olsun insaALLAH..

Son düzenleme:
Konusunu bile acmayin..

Gitmek isteyen gider değil mi neden yaninizda dursun bogazina yapismiyorsunuz sonuçta..

Boyle aci veren kişiler hep hatirlanir kocaman bir ders verdiği için hayata dair...

Ama Huzur ve dürüstlük herşeyden aşktan sevgidende önemli siz o kizdan ustunsunuz bu konuda o yüzden güvenin kendinize.
.
Asla ihtimal bile vermeyin kim ki o ? Bir de ayrilmayi düşünüyorsunuz..

Cok tesekkur ederim o kadar güzel yazmissinizki allah razi olsun sizden

Konuyu hic sormam ve acmazdim yerinde olsam.

Sordukca kafana takilicak , yasadiklarinida sana anlatmasin.
cunku insan bilmeden istemeden , kiskaniyor ...

Eger sevgilinden eminsen konuyu tamamen kapat , yok degilsen tamamen aradan cekil.

hic bir zaman birsey den emin olamayiz gaybi bilemeyiz :) o yüzden bilene danisican insaALLAH...
Istihare namazina yat ve duasini oku ;)

ama birsey dikkati mi cekti sevgili omadan önce o lafi sana söylemis ve imkanida vardi dönmeye ama dönmemis bir üyenin yorumuna katiliyorum, son olarak o kizi konus onunla gercekten vaz gecmismi ve ilerde bir kiyaslama yapmazin ve hic ondan bahsetmesin...
hakkinda hayirlisi olsun insaALLAH..

Evet rabbime birakiyorum o hayirlisini bilir

bu yaş meselesi olan çocuk mu?

geçmişi açma derim yoksa ilişkinde hep huzursuzluk oluyor ve herkes herkesi farklı şekillerde seviyor daha çok daha azı ölçen bi alet yok

Son düzenleme:
valla eski konuları açarak, ısıtıp ısıtıp sevgilinin önüne sererek ancak aklına iyice yerleştirmiş olursun. yerinde olsam unuturum mutluluğuma hiç kimsenin gölgesini sokmam. sen unut ki unutturabilesin:D sen takılırsan, sevgilin hiç unutmaz. zorla aklına sokma adamın...

Back
X