- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Iyi aksamlar kardeslerim. Objektif yorumlara cok ihtiyacim var zira saglikli düsünemiyorum..görüstügüm biri var önceki konularimda bahsetmistim cok seviyorum. Onun daha önce cok sevdigi bi kiz olmus aileleri karsi cikmis ama cok sevmisler birbirlerini. Kiz erkek arkadasimi askere yollamis git gel evlenelim diye.. Ark askerdeyken kiz baska biriyle nisanlanmis ve seninle olmazdi deyip bitirmis. Sonra bunlar ayrilmis aradan bir bucuk yil gibi bi zaman gecmis. Kiz esiyle problem yasayip baba evine dönmus ve erkek ark ulasmis ailemin zoruyla evlendim seni seviyorum affet beni demis arkadasim agir sözler söyledim kendimden uzaklastirdim dedi. Sonra bana laf arasi biz daha sevgili olmadan önce eger gercekten ailesinin zoruyla oldugunu bilseydim onu o haliyle kabul ederdim cunku cok sevdim demisti. Neyse biz simdi cikiyoruz bana ettafimda senin kadar durust biri yok benim icin cok özelsin kaderim ol istiyorum diyo. Simdi ben o kizi kiskanmakta haklimiyim sanki beni öyle sevmiyo gibi hissediyorum ya o kiza dönerse. Ayrilmam gerek belkide ama cok seviyorum. Cocukta degiliz.. Ben ne yapayim nasil emin olayim.. I kizin gölgesinde nasil olacak bu iliski bi hayal kirikligini daha kaldiramam .. Ayyyy yine uzun oldu affedin . Okuyan yorum yazan herkezden allah razi olsun