Ben nasıl emın olucam....

Bence kendinizi bu kadar da üzmeyin herşey olacağına varır Allah'a sığının dua edin bu da sizin imtihanınzdır belki de. Bence onu tercih edecek olsaydı onun yanında olmaya çalışırdı ayrıca bence o olay kafalarda bitmiş gibi . Madem seviyorsunuz ilişkinize daha çok sarılın ama sevdiğiniz insanla da konuşun eğer sizde içten bazı tedirginlikleriniz üzüyorsa. Allah yardımcınız olsun Dilerim sevdiğinizle ömrünüz bir olup daima mutlu olursunuz.

Bence takma herkez hayatta bu tarz durumlarla karsılasıyo o kıza donmek istese umrunda bıle olmazdın senı bırakıp gıderdı o kıza demekki seni seviyo ve anlatıyo durumunu önemsiyo seni senin yapman gereken bu konuyu gündeme getırme pek fazla ...

Bence kendinizi bu kadar da üzmeyin herşey olacağına varır Allah'a sığının dua edin bu da sizin imtihanınzdır belki de. Bence onu tercih edecek olsaydı onun yanında olmaya çalışırdı ayrıca bence o olay kafalarda bitmiş gibi . Madem seviyorsunuz ilişkinize daha çok sarılın ama sevdiğiniz insanla da konuşun eğer sizde içten bazı tedirginlikleriniz üzüyorsa. Allah yardımcınız olsun Dilerim sevdiğinizle ömrünüz bir olup daima mutlu olursunuz.

Allah razi olsun cok sagol canim

Bence takma herkez hayatta bu tarz durumlarla karsılasıyo o kıza donmek istese umrunda bıle olmazdın senı bırakıp gıderdı o kıza demekki seni seviyo ve anlatıyo durumunu önemsiyo seni senin yapman gereken bu konuyu gündeme getırme pek fazla ...

Tmm o zaman hic acmiyim konuyu.. Zamaanin akisina birakayim.. Gitmek isterse gitsin..

unutamadığı yediği KAZIĞIN ACISI da olabilir
ve o kadarçok sevmiştimki o haliyle (sanırım dul oluşunu kasdetmiş) kabulederdim gibi cümleler
aslında ben çok yüce gönüllü bir insanım sevdiğim zaman sevdiğim insanın kusurunu görmem gibi bir gösteriş olarak sana söylenmiş bir söz de olabilir
ancak bence erkek arkadşın malesef çokda olgun bir insan değil.
bitmiş gitmiş diyip bu konuyu senin yanında açamaması gerekiyor.

unutamadığı yediği KAZIĞIN ACISI da olabilir
ve o kadarçok sevmiştimki o haliyle (sanırım dul oluşunu kasdetmiş) kabulederdim gibi cümleler
aslında ben çok yüce gönüllü bir insanım sevdiğim zaman sevdiğim insanın kusurunu görmem gibi bir gösteriş olarak sana söylenmiş bir söz de olabilir
ancak bence erkek arkadşın malesef çokda olgun bir insan değil.
bitmiş gitmiş diyip bu konuyu senin yanında açamaması gerekiyor.

Cok haklisin aslinda birazda o anlamda dedi belkide. Erkek arkadasim bunu biz cikmadan önce birbirimize hayatlarimizi anlatirken anlatti yoksa simdi acmiyo konuyu unuttum gitti diyo

Iyi aksamlar kardeslerim. Objektif yorumlara cok ihtiyacim var zira saglikli düsünemiyorum..görüstügüm biri var önceki konularimda bahsetmistim cok seviyorum. Onun daha önce cok sevdigi bi kiz olmus aileleri karsi cikmis ama cok sevmisler birbirlerini. Kiz erkek arkadasimi askere yollamis git gel evlenelim diye.. Ark askerdeyken kiz baska biriyle nisanlanmis ve seninle olmazdi deyip bitirmis. Sonra bunlar ayrilmis aradan bir bucuk yil gibi bi zaman gecmis. Kiz esiyle problem yasayip baba evine dönmus ve erkek ark ulasmis ailemin zoruyla evlendim seni seviyorum affet beni demis arkadasim agir sözler söyledim kendimden uzaklastirdim dedi. Sonra bana laf arasi biz daha sevgili olmadan önce eger gercekten ailesinin zoruyla oldugunu bilseydim onu o haliyle kabul ederdim cunku cok sevdim demisti. Neyse biz simdi cikiyoruz bana ettafimda senin kadar durust biri yok benim icin cok özelsin kaderim ol istiyorum diyo. Simdi ben o kizi kiskanmakta haklimiyim sanki beni öyle sevmiyo gibi hissediyorum ya o kiza dönerse. Ayrilmam gerek belkide ama cok seviyorum. Cocukta degiliz.. Ben ne yapayim nasil emin olayim.. I kizin gölgesinde nasil olacak bu iliski bi hayal kirikligini daha kaldiramam .. Ayyyy yine uzun oldu affedin . Okuyan yorum yazan herkezden allah razi olsun

zor bir durummuş gerçekten ama şöyle düşün ömür boyu o kızı sevicek değil sen sürekli çocuğa bunu sorup durursan aklına iyce getirmiş olursun sen kendin ol ama yinede güvenme kızın canını acıtmak içinde evlenebilir emin olmak zaman alır sakın hemen evlenme iyce emin ol derim ben :34:

zor bir durummuş gerçekten ama şöyle düşün ömür boyu o kızı sevicek değil sen sürekli çocuğa bunu sorup durursan aklına iyce getirmiş olursun sen kendin ol ama yinede güvenme kızın canını acıtmak içinde evlenebilir emin olmak zaman alır sakın hemen evlenme iyce emin ol derim ben :34:

Yok evlilik kafamizda yok henuz canim

Yok evlilik kafamizda yok henuz canim

aman sakın iyce emin ol:20::34: o kadar kafana takma herşey olacağına varır ama bir erkeğin eski sevgilisini bu kadar anlatmasıda hoş değil açıkcası her mesajı veriyor olabilir erkeklerle kadınlar o kadar farklı ki yaşayıp görüceksin canım inşallah üzülmezsin hakkında hayırlısı:26:

aman sakın iyce emin ol:20::34: o kadar kafana takma herşey olacağına varır ama bir erkeğin eski sevgilisini bu kadar anlatmasıda hoş değil açıkcası her mesajı veriyor olabilir erkeklerle kadınlar o kadar farklı ki yaşayıp görüceksin canım inşallah üzülmezsin hakkında hayırlısı:26:

Evet yok evlilik falan degilde benim sevgimden cok emin güveniyo belkide o yuzden emin.. Ama ben emin degilim hic bir seyden

Evet yok evlilik falan degilde benim sevgimden cok emin güveniyo belkide o yuzden emin.. Ama ben emin degilim hic bir seyden

o zaman zamana ihtiyacın var eğer ayrılırsanda üüzlme neler geliyo geçiyo 1 ay ağlar üzülürsün ggeçer daha beter şeyler yaşayanlar var umarım sevdiğine kavuşursunnnnnnn:29:

Back
X