Ben nasil kaldiricam bu yapilanlari ?

Karakiz12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
382
85
18
34
Nerden nasıl baslicagimi bilmiyorum. 8 yildir birini seviyordum. 6 yildir da birlikteydik . 7 yıl oldu goreve baslayali. O da disardan liseyi bitirmeye çalışıyordu. Çok sevdim, sevilmedigimi bile bile sevdim.face uzeri aldatildim. Hem de iki defa aynı kizla. Benden borc istedi, hem de beni aldatirken yapti bubh . Affettim sevdigimden .. 6 yılda yemedigim kufur hakaret kalmadi. Kufur etti sinirden oldu dedi aldattı senin yüzünden dedi. En son bi suru vaad verdi. Memur olacam evlenecez diye.. Duzelir belki mutlu oluruz diye nasıl sevinmiştim. Daha önce tartışma sebebimiz olan bi kiz vardi 2 ay boyunca ayri kalmistik. Engellemişti. 1 hafta önce baktım engeli kalkmış. Sonrada beni sucladi benim bi hatamdan dolayı yapmış. Tartıştık yine kufur hakaret ve bni aldattigi kiza yazdığını söyledi. Son 2 yıldır beni engelleyip sonra yazip duruyordu gonlumu alıyordu. Ben eskisi gibi olmasam da suan canım cok sıkkın. Canimi oyle yakti yaktı yıne. Okul müdürünün doğum gününü kutlamistik arkadaşımla videoyu gördü ve etmedigi kufur kalmadi. Nasıl atlaticam bunu. Bu haksizligin altinda eziliyorum. Hak etigini yaşayacak mi? Ben sucluymusum gibii engellenen kufur yiyen ben oldum. Mutlu olur muyum baskasiyla bi daha sever miyim ? Icim aciyor. ...

Kendin izin vermişsin bu kadar seye.
Vermeseydiniz yapamazdi.
Hatayı kendinizde arayın.
Aldatılmayi kaldıran, çok seviyordum görmezden geldim diyen bunu da kaldirsin bir zahmet.
Adamın totosunu kaldiracaginiza bu durumu ortadan kaldırın.
Katılıyorum size .

Kendin izin vermişsin bu kadar seye.
Vermeseydiniz yapamazdi.
Hatayı kendinizde arayın.
Aldatılmayi kaldıran, çok seviyordum görmezden geldim diyen bunu da kaldirsin bir zahmet.
Adamın totosunu kaldiracaginiza bu durumu ortadan kaldırın.
Hak ettiğimi biliyorum. Her şeyi ben hak ettım. Atlatmak istiyorum artık

Sana acımasızca yorum yapmayacağım. Çünkü hata yapmak insanlara mahsus. Zaten acı çekiyorsun bir de ben canını sıkmak istemem.
Fakat aşk sevgi bu değil gerçekten.
Insan durumun içindeyken bireyleri göremiyor onsuz olamam zannediyor ama inan ki öyle d2gil. Bundan 5 sene sonra hayatına dönüp baktığında bu kayıp zamanın için o kadar uzuleceksin ki. Kendine nasıl haksızlık yaptığını anlayacaksın.

Sizi kullanmis demekki yedek klubundesiniz onun icin . O kadar kufur hakaret etmesine ragmen siz gitmemissiniz onun icin siz cepte sayiliirsiniz . Nasil olsa gitmiyor etmiyor ona naparsam yapiyim kafasında adam . Ay aman artik erkeklere ezilmeyelim kadinlar olarak .. erkekler fazla sevgiyi haketmiyorlar . Bi hatasini yakaladiginiz insani silin yapan bir daha yapar bir daha yapar . Ne bu defalarca kazik yiyp yine ayni kişiyi sevmeler .

Aldatildim affettim küfür etti affettim eeee sen kendine saygin yoksa karsindakide seref yoksunuysa olacağı bu.
Lütfen önce kendinizi sevin saygi duyun elin sözüm ona itlerine kendinizi bu denli saygisizlastirmayin yazık cok üzülüyorum.

Konu basligina cevap veriyorum boyle askin ızdırabını diyip bagriniza tas basip ayrılıcaksiniz kaldirmamis olucaksiniz. Zaten kaldirmayin bu yaptıklarıni hem kel hem fodul adam

Tüm bu ısrar niye.Bir değil defalarca kez sizi insan yerine koymadan üzmüş.Bunu yaparken sevdiğine mi inanıyorsunuz? Sizi sevmiyor sadece kullanıyor ama daha kötüsü buna izin veren sizsiniz

Bu dunya zaten rahatlik dunyasi degil ki elbette sinavdayiz hepimiz . En ufak bir seyde ay aman öldüm bittim nolcak halim intihar etcem vs.vs. yerine sabirla atlatmaliyiz .bence sen de cok kolay atlatirsin . Kadinlar olarak cok zayifiz en ufak bir seyde sanki dunyanin sonuymus gibi kendimize zindan ederiz hayati . Halbuki karsi tarafin pek de degil hatta hic umrunda degiliz . Kendimize deger vermeliyiz . Sadece biz onemliyiz .baskasi degil . Cehennem olsunlar . Sıkma canini hicsey kalici degil elbette unutucaksin .hatta karsina oyle biri cikicak ki iyi ki diyeceksin . Iyi ki hayatimdan cikarmisim o pisligi diyeceksin

3.kızla da aldatınca mı jeton düşecek?
Kendini ezdirme bu kadar, inan ne kadar sevilsen bu adam kadar kötü sevilmezsin bundan sonra. Bırak ne hali varsa görsün, ortada ilişki yok ki acısını çekesin:KK12:

Bu hastalıklı ilişkiyi yıllarca sürdürmenin hata olduğunu biliyorsunuz değil mi şuan ?
Öyleyse birdaha sizle iletişime geçmesine dahi fırsat vermeyin. Kendinize yapın bu iyiliği . İnsanoğlu herşeye alışır herşeyi unutur . Unutacaksınız ve bunun için mi üzmüşüm kendimi yıllarca diyeceksiniz .

Nerden nasıl baslicagimi bilmiyorum. 8 yildir birini seviyordum. 6 yildir da birlikteydik . 7 yıl oldu goreve baslayali. O da disardan liseyi bitirmeye çalışıyordu. Çok sevdim, sevilmedigimi bile bile sevdim.face uzeri aldatildim. Hem de iki defa aynı kizla. Benden borc istedi, hem de beni aldatirken yapti bubh . Affettim sevdigimden .. 6 yılda yemedigim kufur hakaret kalmadi. Kufur etti sinirden oldu dedi aldattı senin yüzünden dedi. En son bi suru vaad verdi. Memur olacam evlenecez diye.. Duzelir belki mutlu oluruz diye nasıl sevinmiştim. Daha önce tartışma sebebimiz olan bi kiz vardi 2 ay boyunca ayri kalmistik. Engellemişti. 1 hafta önce baktım engeli kalkmış. Sonrada beni sucladi benim bi hatamdan dolayı yapmış. Tartıştık yine kufur hakaret ve bni aldattigi kiza yazdığını söyledi. Son 2 yıldır beni engelleyip sonra yazip duruyordu gonlumu alıyordu. Ben eskisi gibi olmasam da suan canım cok sıkkın. Canimi oyle yakti yaktı yıne. Okul müdürünün doğum gününü kutlamistik arkadaşımla videoyu gördü ve etmedigi kufur kalmadi. Nasıl atlaticam bunu. Bu haksizligin altinda eziliyorum. Hak etigini yaşayacak mi? Ben sucluymusum gibii engellenen kufur yiyen ben oldum. Mutlu olur muyum baskasiyla bi daha sever miyim ? Icim aciyor. ...
Bence muhattap bıle olmayın

Back
X