Nerden nasıl baslicagimi bilmiyorum. 8 yildir birini seviyordum. 6 yildir da birlikteydik . 7 yıl oldu goreve baslayali. O da disardan liseyi bitirmeye çalışıyordu. Çok sevdim, sevilmedigimi bile bile sevdim.face uzeri aldatildim. Hem de iki defa aynı kizla. Benden borc istedi, hem de beni aldatirken yapti bubh . Affettim sevdigimden .. 6 yılda yemedigim kufur hakaret kalmadi. Kufur etti sinirden oldu dedi aldattı senin yüzünden dedi. En son bi suru vaad verdi. Memur olacam evlenecez diye.. Duzelir belki mutlu oluruz diye nasıl sevinmiştim. Daha önce tartışma sebebimiz olan bi kiz vardi 2 ay boyunca ayri kalmistik. Engellemişti. 1 hafta önce baktım engeli kalkmış. Sonrada beni sucladi benim bi hatamdan dolayı yapmış. Tartıştık yine kufur hakaret ve bni aldattigi kiza yazdığını söyledi. Son 2 yıldır beni engelleyip sonra yazip duruyordu gonlumu alıyordu. Ben eskisi gibi olmasam da suan canım cok sıkkın. Canimi oyle yakti yaktı yıne. Okul müdürünün doğum gününü kutlamistik arkadaşımla videoyu gördü ve etmedigi kufur kalmadi. Nasıl atlaticam bunu. Bu haksizligin altinda eziliyorum. Hak etigini yaşayacak mi? Ben sucluymusum gibii engellenen kufur yiyen ben oldum. Mutlu olur muyum baskasiyla bi daha sever miyim ? Icim aciyor. ...