• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne olacağım .....

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
158
45
merhaba hemen derdimi anlatayım
ben 2 yıl önce bu kist ameliyatını oldum kurtuldum diyordum
geçen hafta doktora gittim ağrılarım vardı ve bu kistler yine tekrarlamış
ameliyat dedi 2. kez olmak istemiyorum yaşım 30
doktor bebek düşünüyormusun dedi ben istiyorum eşim istemiyor 2 sene daha dedim
artık yaşın ilerlemiş dedi bu durumda tedavi ile hamile kalacaksın daha beklemeyin yapın dedi
eşimi çağırdık doktor konuştu ama hala ses çıkkarmıyor
çok moralim bozuk eve geldik tahlillerime falan bakmadı 1 haftadır konuyu da açmadı akşam geçtm karşısına ne yapacağız çocuk konusunu dedim zorlama şimdi sırası değil dedi
bende ne zaman olacak ben hastayım yaşımda geçiyor elimde 1 şansım varsa onu da sen alacaksın öle mi dedim konuş benimle dedim çıldırdım başka cvp vermiyor
konuşmuyor benimle

öncelikle çok büyük geçmiş olsun..
çocuğunuzun olacak olması çok büyük şans sizin için...
bütün bu olumsuzluklara rağmen tek şans çocuğunuz olacak ve eşiniz sessizz
kalacak gerçekten ilgnç...
peki canım bu çocuk konusunda eşinizin evlendiğinizden günden beri
düşüncesi var mı?
neden böyle sessiz kalmayı tercih ediyor çok şaşırdım..
üzerine git konuş bi cevap versin zaten hasta olan seni daha fazla üzmesin..

öncelikle çok büyük geçmiş olsun..
çocuğunuzun olacak olması çok büyük şans sizin için...
bütün bu olumsuzluklara rağmen tek şans çocuğunuz olacak ve eşiniz sessizz
kalacak gerçekten ilgnç...
peki canım bu çocuk konusunda eşinizin evlendiğinizden günden beri
düşüncesi var mı?
neden böyle sessiz kalmayı tercih ediyor çok şaşırdım..
üzerine git konuş bi cevap versin zaten hasta olan seni daha fazla üzmesin..

canım başta oda istiyordu ama son bir aydır istemiyor doktara gidip durumu öğrenince tepkisi değişmedi maddi olarak istemedini sölemişti yaptım açıklamasını ikimizinde özel sigortaları var doğum sürecinde bir masrafımız olmayacak doğduğunda otomatik olarak oda sigortalı olacak bir bez parasını doğmamış çocuğa çok görüyor
çok mutsuzum moralimi düzelteceğine daha kötü yaptı beni
öküz çatlatan cinsinden cvp vermiyor bağırıp çağrdım konussana die yine tepkisiz suratıma bakıyor :(

nE KADARLIK EVLISINIZ. ben 27 yasındayım benımde kıstlerım vardı. FSH degerımde yasıma gore yuksek cıktı. Doktorum 6 ay korunmasız devam et olmazsa tup bebege baslayacagız dedı. Bende esımle konustum aslında ıkımızde ıstemıyoruz. Ve hala karralıyız. cunku 2 yıllık evlıyız. 2 sene daha bekleyıp oyle calısmalara baslayacagız. Ancak yasın cocuk ıcın ıdael dıye dusunuyorum esın aıle ıcınde nasıl, yanı yegenlerı falan varmı, onlarla vakıt gecırırmı , psıkolojık olabılır

nE KADARLIK EVLISINIZ. ben 27 yasındayım benımde kıstlerım vardı. FSH degerımde yasıma gore yuksek cıktı. Doktorum 6 ay korunmasız devam et olmazsa tup bebege baslayacagız dedı. Bende esımle konustum aslında ıkımızde ıstemıyoruz. Ve hala karralıyız. cunku 2 yıllık evlıyız. 2 sene daha bekleyıp oyle calısmalara baslayacagız. Ancak yasın cocuk ıcın ıdael dıye dusunuyorum esın aıle ıcınde nasıl, yanı yegenlerı falan varmı, onlarla vakıt gecırırmı , psıkolojık olabılır

1,5 yıllık evli sayılırız.. ailesine okadar düşkün değil
onların etkileyeceğini sanmıyorum ev aldık yüklü bir borca girdik ama onu da söledi sat onuda sat die ama cvp vermiyor
bir kaç arkadaşıma anlattım bizim eşlerimiz böyle bir durumda dünyayı yakar isterdi evladı olmasını dediler
bu da canımı yaktı beni mi istemiyor acaba

Son düzenleme:
yok canım şükür işinde problem yok bu ay sonu şirket yurt dışına eğitime yolluyor kötü birşey olsa eğitime göndermezlerdi

aynı şeyleri yaşıyorum bende. 2 kez ameliyat oldum ancak halen kistim var. 1 tüp bebek dendik olmadı.şimdi tekrar denememiz lazım. ancak ben bu tedavi sürecinde işten çıkmıştım. şimdi tekrar iş bulamadım. ve bebek bizi maddi anlamda zorlayacak. bu konu ilk gündeme geldiğinde bizde eşimle bebek istemyorduk. hatta dr ile pazarlık yapmıştık "şimdi olmadın 3ay sonra olsa, yılbaşı geçsin .. vs". dr bize " bakalım olacak mı siz deneyinde" demişti.. tam 3 yıl geçti canım halen uğraşıyoruz... bizde baştan istemeye istemeye denemiştik ama şimdi eşimde bende istiyoruz. sadece maddiyat korkutuyor bizi o kadar.. akılda yokken birden böyle bişey söylenince eşin korkmuş, kendini kapana kısılmış hissedebilir... biraz zaman tanı. üzerine çok gitme. senin içinde çok zor biliyorum ama sinir patlaması yapma . bir kaç ay geç başlasanız zararı olmaz. her erkek bir olmaz bu arada. arkadaşlarının eşleriyle karşılaştırma kocanı. zaten zorlu bir süreçe başlıyorsunuz baştan yıpratmayın kendinizi... İnşallah en kısa zamanda bebeğin olur ve kocanla ve bebişinle çok mutlu olursun

aynı şeyleri yaşıyorum bende. 2 kez ameliyat oldum ancak halen kistim var. 1 tüp bebek dendik olmadı.şimdi tekrar denememiz lazım. ancak ben bu tedavi sürecinde işten çıkmıştım. şimdi tekrar iş bulamadım. ve bebek bizi maddi anlamda zorlayacak. bu konu ilk gündeme geldiğinde bizde eşimle bebek istemyorduk. hatta dr ile pazarlık yapmıştık "şimdi olmadın 3ay sonra olsa, yılbaşı geçsin .. vs". dr bize " bakalım olacak mı siz deneyinde" demişti.. tam 3 yıl geçti canım halen uğraşıyoruz... bizde baştan istemeye istemeye denemiştik ama şimdi eşimde bende istiyoruz. sadece maddiyat korkutuyor bizi o kadar.. akılda yokken birden böyle bişey söylenince eşin korkmuş, kendini kapana kısılmış hissedebilir... biraz zaman tanı. üzerine çok gitme. senin içinde çok zor biliyorum ama sinir patlaması yapma . bir kaç ay geç başlasanız zararı olmaz. her erkek bir olmaz bu arada. arkadaşlarının eşleriyle karşılaştırma kocanı. zaten zorlu bir süreçe başlıyorsunuz baştan yıpratmayın kendinizi... İnşallah en kısa zamanda bebeğin olur ve kocanla ve bebişinle çok mutlu olursun

öcelikle çok geçmiş osun sizede
ama istiyordu :sm_confused: birden ne oldu onu söylemiyor
istediği dönemde de aynı durumdaydık şimdide aynı durumdayız.
ve bize :sm_confused:miras kalmayacağına göre bundan sonrada böyle olacağız
onu da söyledim ne uzarız ne kısalırırz neyi bekleyeceğiz
cvp yok :(:1no2::1no2:

Son düzenleme:
canım bende 3 hafta önce kist ameliyatı oldum.çikolata kistim vardı.büyükmüş aldırmak gerekiyomuş.doktor eğer hamile kalmazsan tekrarlar dedi ama ben istemiyorum.hastalık için çocuk doğurmak bana ters geldi.ikinci ameliyatı bir anda olurum biter ama şartlar olgun değilken çocuğun olması sürekli bir sıkıntıya sebep olabilir.eşin istemiyorsa heleki çok zor.

canım bende 3 hafta önce kist ameliyatı oldum.çikolata kistim vardı.büyükmüş aldırmak gerekiyomuş.doktor eğer hamile kalmazsan tekrarlar dedi ama ben istemiyorum.hastalık için çocuk doğurmak bana ters geldi.ikinci ameliyatı bir anda olurum biter ama şartlar olgun değilken çocuğun olması sürekli bir sıkıntıya sebep olabilir.eşin istemiyorsa heleki çok zor.

canım geçmiş olsun
ben tedavi için istemiyorum ben bu durumdan önce istiyordum ve istemeye devam ediyorum
eşimi anlayamadım aklıma gelmeyen bir neden mi var acaba die yardım için açtım bu konuyu

canım geçmiş olsun
ben tedavi için istemiyorum ben bu durumdan önce istiyordum ve istemeye devam ediyorum
eşimi anlayamadım aklıma gelmeyen bir neden mi var acaba die yardım için açtım bu konuyu

bence sen annelik hormonun bu sıralar ağır bastığından (ciddiyim biz kadınlarda böyle bişey var o hormon bastırınca eş istemiyormuş sorunlarımızmı varmış göz bişeyi görmüyor) mantıklı düşünemiyorsun.doktorun yanında konuşmuşsun evde konuşmuşsun eşin konuşmamış.tamam çık artık hormonlarının etkisinden bugünden yarına ameliyat olacak halin yok.bekle bakalım konuyu açma ne olacak.ne diyecek.öyle ya onunda bir fikri vardır ve dayanamayıp söyleyecek elbet.tabi sen bebek bebek diye üstelemeyi bırakırsan.bu erkek milletine evliliği çok telaffuz edersen evlilikten bebeği çok telaffuz edersen bebekten kaçıyorlar.bunlar böyle.

bence sen annelik hormonun bu sıralar ağır bastığından (ciddiyim biz kadınlarda böyle bişey var o hormon bastırınca eş istemiyormuş sorunlarımızmı varmış göz bişeyi görmüyor) mantıklı düşünemiyorsun.doktorun yanında konuşmuşsun evde konuşmuşsun eşin konuşmamış.tamam çık artık hormonlarının etkisinden bugünden yarına ameliyat olacak halin yok.bekle bakalım konuyu açma ne olacak.ne diyecek.öyle ya onunda bir fikri vardır ve dayanamayıp söyleyecek elbet.tabi sen bebek bebek diye üstelemeyi bırakırsan.bu erkek milletine evliliği çok telaffuz edersen evlilikten bebeği çok telaffuz edersen bebekten kaçıyorlar.bunlar böyle.

sağol yorumların için

işte eşim neden konuşmuyor bunu anlayamıyorum
sebebep neeeee

Son düzenleme:
akşam yine patladım
aklıma ne geldiyse söyledim bakma öle yüzüme cvp ver dedim
sen beni sevmiyorsun belkide ayrılmak istiyorsun ve bu yüzdden çocuk düşünmüyorsun dedim
evet dedi daha evlilik oturmadı dedi yıkıldım
artık beni sevmiyorrrr

eşim bu akşam iş için yurt dışına gitti bir hafta kalacak
en son konuşmamızdan beri konuyu açmamıştım
tam giderken dedim ki ;
madem benimle sonunun ne olacağını bilmiyorsun bu yüzden çocuk istemiyorsun
geldiğinde artık beimle sonun belli olsun ben beni ne zaman kabullenceksin die bekleyemem, allaha şükür gidebilcek bir yerim ve kendime bakabilecek gücüm var dedim
şok oldu....
evet kararlıyım geldiğinde evet seni seviyorum devam edelim derse evliliğimiz kurtulur
hala aynı şeyi söylerse alırım başımı giderim anacımın evine
annmede anlattım destek vermedi ama ne olursa olsun kapım her zaman sana açık dedi

eşim bu akşam iş için yurt dışına gitti bir hafta kalacak
en son konuşmamızdan beri konuyu açmamıştım
tam giderken dedim ki ;
madem benimle sonunun ne olacağını bilmiyorsun bu yüzden çocuk istemiyorsun
geldiğinde artık beimle sonun belli olsun ben beni ne zaman kabullenceksin die bekleyemem, allaha şükür gidebilcek bir yerim ve kendime bakabilecek gücüm var dedim
şok oldu....
evet kararlıyım geldiğinde evet seni seviyorum devam edelim derse evliliğimiz kurtulur
hala aynı şeyi söylerse alırım başımı giderim anacımın evine
annmede anlattım destek vermedi ama ne olursa olsun kapım her zaman sana açık dedi

anım geldıgınde esınle sakın konus. sakın lafları dolandırarak bıseylerı anlatma. o gercekten ıcındekılerı anlatana kadarda mudahale etme konusmalarına. ınsallahın herseyın hayırlısı olsun

canım gerçekten üzüldüm
bana eşin biraz bencil davranıyor gibi geldi
geldiğinde tekrar konuş kararını ona göre al

eşin gerçekten çocuk sahibi olmak istemiyor olabilir.
seni anladım, şansını kaybetmek istemiyorsun.
ama o istemediği çocuğa babalık yapmak da istemezse ne olacak....

canım mrb..seni nerdeyse nişanlı oldugun dönemden tanıyorum,şimdi konuna denk geldim çok şaşırdım vede üzüldüm seninle aynı dönemde evlenmiştik,eşinin başka sorunları olabilir neden istemiyorki,evliliğinizde bişeyler oturmadıysa bence sende acele etme,bende evliliğimin ilk ayında çocuk çocuk diye tutturdum konumdan bilirsin belki neyse eşimi razı ettim ama şimdi acele ettiğimi düşünüyorum pişman değilim kızım için ölürüm ama çocuk olmasaydı heralde 10 kere ayrılmıştık,gerçi bundada var bir hayır neyseki taşlar yerine oturmaya başladı,ilk yılımız felaketti...yani eger sana olan sevgisinden emin değilsen zamana bırak istersen,yani onada biraz zaman ver ,ben ne olacağım diyosun böyle sonunu bile bilmezken çocuk gibi sorumluluğa girme derim şuan....

çok üzücü bir durum,büyük geçmiş olsun inşallah sorunlar daha da büyümez...eşinle yaptığın son konuşma iyi olmuş bence,eğer şüphelri varsa evlilikle ilgili tabiki çocuk düşünme kesinlikle.yok eğer borç yüzünden falansa bence sana bunu yapmaya hakkı yok,çok ciddi maddi sorunlar yoksa artık denemek istemen normal.hem bu ha deyince olacak bişey değil ki,belki zaten olayım diyene kadar 1-2 sene geçecek aradan,eşinin bu konuda bencil olmaması lazım.
dilerim ki eşin güzel düşüncelerle döner iş seyahatinden...

Back
X