Ben ne yapacagim bosaniyorum

Ugarfu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
25
5
1
40
Kizlar selamlar
7yillik evliyim 2 oglum var 5 ve 4 yasinda esimle siddetli gecimsizlik yasiyoruz.en son sene oncede dava actik ama vazgectik simdi eylulde durusma ,esim isinden evine gelir birseyi eksik etmez kotu aliskanligi yoktur yani tek iyi tarafi bunlar bunlarin disinda kaba kufurbaz ilgisiz ve bencil artik bezdim.Surekli asagilama 7yillik evliyiz sadece ilk 1 yilda evli gibiydik el ele yillardir tutusmayiz guzel sozler yillardir yok cocuklariyla 10dk adam.gibi oynamaz bir sey soylesen tersleyerek cevap verir iletusim sifir surekli avde bagiris cağiris yani bana kalsa arkama bakmadan kacardim ama 2 cocuk var sormayin neden yaptin madem gecinemiyordun diye vs.vs. ...bunaliyorum bosaninca kayinvalide bakacak ben calisacagim ailesiyle sorunum.yok sonucta torunlari yardimci olacaklar bana degismiyor malesef ama kendimi dusnmuyorum.cocuklar ne olacak onlarin psikolojileri zaten öfkeli cocuklar ileridd anne baba ayri ezikligini yasarlarmi birsey diyin lutfen bu arada bugun evi terkedip annesinin evine gidecek bem cocuklarla burda kalacahim zaten babasiylada anlasamiyor orada rahat edemicek biliyorum.yanasmaya calisirsa ne yapayim akil verin kizlar

Hayat kısa böyle bir adam için daha fazla yorma kendini.Çocuklar o ortamda büyüse daha mı iyi?Psikolojileri daha mı düzgün olacak sence?şu an olayın stresinden sağlıklı düşünemiyor olabilirsin ne güzel çalışma imkanın da varmış yoluna bak

Çocukların boyle bır ortamda buyumemeli, babalarının klonlarını büyütürsün böyle yaparak,cocuk gördüğünü taklit eder.Senin kendi ailen yokmu niye onlara bagımlı kalıyorsun?Cocuklarına aılen baksın ya da bakıcı tut kocan onlara nafaka vermek zorunda.Her ne olursa olsun onların oğulları seni şimdi tutuyorlar ama sonra?Babasıyla anlasamıyorsa onun sorunu,sen neden dusunuyorsun.Zaten sırf babasıyla anlasamıyor dıye yenıden yanasırsa kı oyle tahmın edıyorsun donecekmısın?Sakın cocuklarım ıcın deme cunku bak kendı babasıyla sorun yasamıs kı kendısı de oyle olmus,senın cocukların da ılerde boyle olabılır.Ha aklım kocamda dıyorsan bosan,araya mesafe koy bak bakalım duzelme var mı cok barısmak ısteyen zaten kendını duzeltır cabalar,e gecen sene de aynı durumdaymıssınoz ne oldu da barısma kararı aldınız?

Cocuklarinin psikolojileri iyi olsun istiyorsan önce sen kendi psikolojini duzeltmelisin.Bence su sıralar bir ruh sağligi uzmanından yardım istemelisin.Annenin iyi ,mutlu olmadığı ortamda çocuklar iyi olmaz,belki adını tam koyamazlar ama yolunda gitmeyen,tedirgin edici birseyin olduğunu da hissederler.

Back
X