- 24 Eylül 2014
- 25
- 9
- 3
- 39
- Konu Sahibi bravegirl006
Daha önce açtığım konuda bahsetmiştim.3 yıllık erkek arkadaşım beni çok sevdiğini söylerken annesinin zorla başkasıyla onu evlendirdigini soyledi hem de evlendigi gun bunu bana söyledi biz birlikteydik yani. Ben de inandim.ama sonra baktım ki benimle birlikteyken başka ilişkisi varmış ve onla evlenmis.ve hala da beni sevdiğini söyledi aradı falan.artik evlendigi icin gorusmuyorum zaten ama canım cok yaniyor.surekli onu düşünüyorum gozumun onune kiz ve o geliyor.acaba simdi ne yapıyorlar cocuklari ne zaman olacak bilmemne.kiskancligimdan geberiyorum.onunla evlenmeyi cok istiyordum.onunla oldugumda agzim kulaklarima variyordu o kqdar mutluydum.nefret etmeye çalışıyorum ama sonra yine kalbim nefret edemiyor oyle bir baglanmisim ki onu cok özlüyorum ruyalarima giriyor.nasil aticam ben onu kalbimden.sanki ondan baska kimseyi bir daha sevem3yecekmisim gibi geliyor.yatyorum o kalkiyorum o.ne yemek yiyorum ne bsey.intihari bile düşünüyorum kizi aramayi düşünüyorum bazen.ben uzuldum kiz da uzulsun diyorum o da uzulssun onun kötü biri olduğunu öğrensin istiyorum.ben de biliyorum kötü olduğunu ama kalbim inatla onu sevmeye devam ediyor.allahim yardım et bana at icimdeki bu aşkı