ben ne yapacağım kalbime söz geciremiyorum sürekli aynı seyleri düşünüyorum

bravegirl006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
25
9
3
39
Daha önce açtığım konuda bahsetmiştim.3 yıllık erkek arkadaşım beni çok sevdiğini söylerken annesinin zorla başkasıyla onu evlendirdigini soyledi hem de evlendigi gun bunu bana söyledi biz birlikteydik yani. Ben de inandim.ama sonra baktım ki benimle birlikteyken başka ilişkisi varmış ve onla evlenmis.ve hala da beni sevdiğini söyledi aradı falan.artik evlendigi icin gorusmuyorum zaten ama canım cok yaniyor.surekli onu düşünüyorum gozumun onune kiz ve o geliyor.acaba simdi ne yapıyorlar cocuklari ne zaman olacak bilmemne.kiskancligimdan geberiyorum.onunla evlenmeyi cok istiyordum.onunla oldugumda agzim kulaklarima variyordu o kqdar mutluydum.nefret etmeye çalışıyorum ama sonra yine kalbim nefret edemiyor oyle bir baglanmisim ki onu cok özlüyorum ruyalarima giriyor.nasil aticam ben onu kalbimden.sanki ondan baska kimseyi bir daha sevem3yecekmisim gibi geliyor.yatyorum o kalkiyorum o.ne yemek yiyorum ne bsey.intihari bile düşünüyorum kizi aramayi düşünüyorum bazen.ben uzuldum kiz da uzulsun diyorum o da uzulssun onun kötü biri olduğunu öğrensin istiyorum.ben de biliyorum kötü olduğunu ama kalbim inatla onu sevmeye devam ediyor.allahim yardım et bana at icimdeki bu aşkı

ne yani düğün günü ben evleniyorum die size mi haber verdi. hiç anlamadınız mı o vakte kadar nasıl yani çok şaşkınlıklar içindeyim.

Daha önce açtığım konuda bahsetmiştim.3 yıllık erkek arkadaşım beni çok sevdiğini söylerken annesinin zorla başkasıyla onu evlendirdigini soyledi hem de evlendigi gun bunu bana söyledi biz birlikteydik yani. Ben de inandim.ama sonra baktım ki benimle birlikteyken başka ilişkisi varmış ve onla evlenmis.ve hala da beni sevdiğini söyledi aradı falan.artik evlendigi icin gorusmuyorum zaten ama canım cok yaniyor.surekli onu düşünüyorum gozumun onune kiz ve o geliyor.acaba simdi ne yapıyorlar cocuklari ne zaman olacak bilmemne.kiskancligimdan geberiyorum.onunla evlenmeyi cok istiyordum.onunla oldugumda agzim kulaklarima variyordu o kqdar mutluydum.nefret etmeye çalışıyorum ama sonra yine kalbim nefret edemiyor oyle bir baglanmisim ki onu cok özlüyorum ruyalarima giriyor.nasil aticam ben onu kalbimden.sanki ondan baska kimseyi bir daha sevem3yecekmisim gibi geliyor.yatyorum o kalkiyorum o.ne yemek yiyorum ne bsey.intihari bile düşünüyorum kizi aramayi düşünüyorum bazen.ben uzuldum kiz da uzulsun diyorum o da uzulssun onun kötü biri olduğunu öğrensin istiyorum.ben de biliyorum kötü olduğunu ama kalbim inatla onu sevmeye devam ediyor.allahim yardım et bana at icimdeki bu aşkı
Şu yazdığın şey ne kadar çirkin..
Sen üzüldüğün için kızda üzülsün öyle mi? Kızcağızın ne günahı var?
Unutursun zamanla,bir uzmandan destek almanıda tavsiye ederim.

Böyle serefsiz biri icin üzülmeye degmez.

Tabi insan ister istemez üzülüyor. Nekadar oldu ayrilali bilmiyorum ama zaman gercekten yaralari sariyor.

Gün geliyor onu düsününce artik icin acimiyor.

Ne acilar var bu hayatta. Hepsi bir türlü unutuluyor. Unutulmasada alisiyor insan.

Hayat öyle de böyle de devam ediyor.

Tüm yasanilanlarin, kötü günlerin ardindan güzel günlerde geliyor. Yeterki umudunu ve inancini kaybetme. Aklinda bitir bazi seyleri ve gecmisi gecmiste birak. Önüne bak. Daha kimler cikacak karsina, kimleri seveceksin.

Herseyin hayirlisi. Insallah kendini bir an önce toparlarsin.

Kac yasinda bu pislik?

Neden uzluyorsun arkadasim adam seni afedersin zaten boynuzlamis bunun ustune birde onunla evlenmis sen hala ne yapiorlar diyorsun:-) ne yapacaklar koklasiyorlardir kumrular gibi

Ama kızın da bilmeye hakkı var çünkü onu hala aldatiyor bunu biliyorum.ben istesem benle konusmaya gorusmeye devqm 3decekti hala ben seni seviyorum mecbur kaldım evlendim falan dedi.daha once ailem seni istemez dediği oluyordu annem evlen diye baskı yapıyor diyordu ama bazen de beni kabul ettirebilirmis gibi yapiyordu sanki bensiz kesinlikle yapamazmis gibi davrqniyordu nisanlandiginda da görüşmüş benle tabi yeni farkettim bunu.o kizla dw ayni sehirde olmadigindan onun da haberi yok ve ayrica 3 senedir haftasonlari hep gorusurduk ama hic farkedemedim aldqttigini cunku bakkala markete ya da wcye gidince konusup mesqjlasiyordu sanirim.annemle konuscm falan diyordu ben de inaniyordum cunku hic aklima kotu seyler gelmiyordu.

O kiz dediginiz artik sizin "eski" sevgilinizin "biricik karisi".... Adam serefsizin tekiymis, ikinizi birden idare etmis, sizde nasil bi gözlük takmissiniz, adam nerdeyse elinizden tutup dügüne götürüp "bakma ya yalandan bi dügün iste idare et" diycek ve siz inanacaksiniz... Artik olan olmus o artik evli bi adam, tek basiniza halledemiycekseniz yardim alin... Hem kendi hayriniza hemde karisinin hayrina tamamen hayatinizdan ve düsüncelerinizden cikartin...:ssz:

Şunu düşündün mü hiç annesinin zoruyla başka bir kadınla evlenenadam sizle evlenmiş olsaydı kvden dolayı ne huzur ne de sevgi kalacaktı :( biraz makul hareket edin ve emin olun o sizden daha rahat şubanda:(

Back
X