Ben ne yapacağımı bilmiyorum :(

roxannee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
82
0
36
İstanbul
Ayrıldık, neyse ki anlaşarak oldu. Hayatımda ilk kez bir ilişkim güzel bitti :)

Son düzenleme:
Sizin yerinizde olsaydım arayı soğutmazdım.
Zor bir dönem geçirdiğinizi belirtmişsiniz, bu süreçte dengesiz davranışlar ya da ani duygu yükselimleri yaşamanız oldukça normaldir.
Bence sorunların detaylarına girmeden, hayatınızdaki değişikliği anlatın, yaşadığınız duygusal çöküntüyle beraber düşünmeden karar verdiğini dile getirin.
O da sonuçta erkek, gururu incinmiştir.
Kabul eder mi etmez mi bilemem ama, siz gerekçeleriniz ile beyefendinin kapısını çalın.
Zaten gerisi ona kalmış bir şey, ya yanınızda olup bu zor zamanı beraber atlatmayı seçer ya da gururunun kölesi olup, ilişkinin bittiğini kabullenir.

merhaba öncelikle geçmiş olsun ( lütfen ilaç ismi paylaşmayalım ) bence önce kendini toplamalısın sen kendini iyi his etmediğin sürece aynı sorunlar devam eder. bence biraz kendini dinle ve onunda biraz unutmasını sağla, tabi ara verirsek kötü olucak dersende sorununu anlatmalısın sonuçta hepimiz zaman zaman böyle kötü dönemler geçiriyoruz seni dinler ve destkte olur.

Belirttiğin üzere güçlü bir kişiliği var ise herşeyi anlatman kafasında oluşturacağı senden çok daha iyi olacaktır. Gerçekten seviyor ise zaten anlayış ile karşılamalı bu döneminde destek olmalı.

Kendi ağzınla diyorsun çok olgun biri.

Seni anlıyorum dengesiz gibi görünmek yada duygu sömürüsüymüş gibi hissedipte onu geri istemek.Onunda haklı oldugu yer var gibi dimi canım.Herşey senin istedigin gibi zaten diyorsa bence arkası vardır.Oturup konuş ama kısa cümleler hızlı ve cabuk olsun yüzünde bir duyguda olmasın.Sakince anlat yaşadıklarını.Bir söz vardır Aşk büyülerin en güçlüsüdür.Bu büyüden varsa eminim anlayışla karşılayacaktır.Hatta senin istediğin bazı şeyleride verecektir.Bazen Sevgili bir dosttan öteye gelir

baslardaki arkadsin dedigi gibi bencede arayi sogutma hic

yasadigin sorunlari yaz, psigologa gittigini anlat
eger sorunlari senle beraber asmaya varsa,dogru kisi
istemiyosa selametle,sonunuz yok gibi

sunuda dusundum,seven itiraz eder ayrilmyi,yada en azindan nedenini ogrenmek ister
hcmi sormadi sana neden ayrilmak istiyosun diye??sadece tm ayrilalimmi dedi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…