Ben ne yapayım? Gerçekten yoruldum yardım edin :(

Milseyk

Dilemma
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
50
19
3
21 yasindayim. Kendimi bildim bileli borçlarımız var durumumuz kötü. Ama yıllar geçtikçe herşey daha Kötüye gidiyor. Babamın neredeyse Türkiye'de ki tüm bankalara yığınla borcu var. Maaşı hacizde. Sürekli biri bitiyor biri Başlıyor. Ve hala akıllanmış değil hala aklı son model telefonlarda, birsürü faturalı Hatti falan var üstüne. Birde tek sorunu maddi olsa yine iyi. Aşırı sinirli, sinir hastası. Ağzı bozuk sürekli Allah, kitap küfür eder. Bana bir kere telefonunu açmadım diye f....şe, o....pu dedi. Bu en iyisi daha neler neler der. Sürekli konuşur, küfür eder hiç susmaz. Sabah kahvaltılarında bile böyle o Yüzden onunla aynı masaya oturmamaya çalışıyorum artik. Annem desen iyidir hoştur ama oda para para para insanı sıkar. Çalışır hepsini ona verirdim şimdiye kadar. Artik Üstüme Başıma alıyorum, dışarı çıkıyorum ona vermiyorum diye demediğini bırakmadı. Aramız limoni onunlada aylardir. Annemle babam hiç anlaşamaz . Babam yıllardır gidicem gidicem der , annem boşanmak ister. Şimdi boşansalar ben bütün Hayatımı annem ve kardeşime adamak zorunda kalıcam kardeşim 9-10 yasında. Bosanmasalar babam çekilecek dert değil nefret ediyorum ondan. Anneme kalsa hiç evlenme biZe bak hayat boyu diyor. Yoruldum ben napayim akıl verin

Canım benim Allah yardımcın olsun. Okuyor musun bir mesleğin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…