- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi ebrarrarba
mrb kızlar.
daha önceki konumdada boşanma davam olduğunu belirtmiştim.geçtiğimiz pazartesi ikinci davam oldu.malesef yine bitmedi yine ertelendi nisan ayına.
eşimin avukatı çok iyi bir avukatmış.tanıyanlar var.mahkemede ağzını açıp iki çift laf etmiyor ama iyi avukat diyorlar.
benim avukatımda kendine güveniyor.çok sakin davranıyor ama nedense ben rahat olamıyorum.
şöyleki; eşim beni darp ederdi alkol alıp sağa sola bana aileme saldırırdı.darp raporum var.evde silahları vardı onların polisler tarafından el konulduğuna ait belgeler var.ama davamız hala bitmedi bitmiyor.
çekişmeli olduğu içinmi yoksa avukatımmı çok sessiz kalıyor anlamadım.daha neden erteleniyor anlamış değilim.dayak şiddet herşey var bu evliliğin yürümesinimi bekliyorlar.
en son davamızdada tanıklar dinlendi hem onun hem benim tarafımdan.en son avukatlar konuştu benim avukatım davanın kabulunu istedi.onun avukatı tanıkların beyanlarına ve tüm dosyaya karşıılık beyanda bulunmak için süre istiyorum dedi.bu ne demek oluyor.yani ne sunacak anlamış değilim.
çocuğumuzda var benden gitmesini alınmasını istemiyorum.neyapmalıyım ben şimdi.avukatımımı değiştirsem acaba çok kararsızım.
hakim sunacağı beyan için 2 hafta süre vermiş.davada 1 ay sonra.sunacağı beyanlar adliyedeki dosyama eklenirmi ve ben gidip alabilrmiyim bilgisi olan varmı.
biraz uzun oldu ama yardım edermisiniz bir fikir verirmisiniz.teşekkürler
Yaa kıyamam... Bu ülkede kadınlar hep mağdur, ve hukuk yeterince korumuyor kadınlarımızı. Hatta ne yeterincesi, hiç korumuyor. Neyse ki siz şanslısınız öyle düşünün. Her gün bir kadın ölüm haberi alır olduk neredeyse. Çocuğunuz içinse hiç korkmayın. Hem küçük, hem de adamın şiddet yanlısı tavrı, silahları falan bu belgelere rağmen mümkün değil sizden alamazlar bebeğinizi. Siz zaten boşanmış sayılırsınız, öyle düşünün atmaya çalışın kafanızdan