kızlar bılıyorsunuzdur gecmıs konularımdan sevgılım sozlenecegımıze yakın onun benı aldattıgını ogrenmiştim .. onu sıldım acı cektım ama bıttı sımdı ne mı oldu hayatıma yenı bırı gırdı(ailemin istegiyle gorucu usulu) asırı zengın aılemın onayladıgı bızım kulturumuzden bızım ysantımızdan ama korkuyorum aynı seylerı yasamaktan onada bunu belli ediyorum benı sevmesını ıstıyorum o kısının ama benı cok sevmesını anca oyle guvenırım bı ksıye ama bu zmnla olcak bısı galiba suan resmi sekilde konusuyoruz onla ama cok iyi biri gibi geldi bana kızlar ben cokmu safım ??? nasıl yapcam bu kişiyle ya benı sevmezse uff ben bu kısyle evlencem dusunsenize brcuda 22 mayıs yanı tam ikizlerin baslangıcı bana diyorki ben kendimi boga gibi hısediyorum annem 22 mayıs gece 12 47 de dunyaya getirmiş benı die kızlar ne olur bısıler yazın ne yapcagımı nasıl davrancagımı sasırdım .... 2 haftadır konusuyruz bı kerede bulustuk ama hala bana zamnla olur bole seyler diyor resmi konusmalara devm cnm gibi bısıde yok sızce benden etkılenmemiştir mi ki??? seni uzmekten kırmaktan korkuyoprum bu ısın olmasınıda cok ıstıyorum ama olmazsa senın uzulmenı istemiyorum dedi bana bu ne demek oluyor ben sevdigm zmn tam severim ama bu zmnla olcak görceksin filn diyor .... ben hıc bole bırıyle karsılasmadm ....