• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapıyorum?

elizzsa

gecer mi bunlar?
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
679
33
98
Gaziantep
nerden baslasam bılmıorum ama yazıp rahatlamak ıstıorum 4yıllık acısıyla tatlısıyla bı evlılım ve dunya tatlısı saglıklı sıhhatlı bı bebeım var ve hıııc bı sıkıntımız yok maddı manevı:nazar::nazar: ama ben cokmu sımarık bırıyım rahatlık mı tepıyo nazar mı oluo noluo bılmıorum sureklı kavga sureklı huzursuzluk hıc yoktan tartısma cıkıo ellbette esımınde hataları var benımde ama buyutulucek hıc bı sorunumuz olmamasına ragmen hep huzursuzluk ozellıkle bı yere gıdıp gelınce bende acaıp bı sınır stres oluo ve eve yansıo belkı sacma olmustur ama ıcımde tutamıorum artık.............

Son düzenleme:
bu durumun farlında olman güzel bir şey.
en azından nasıl düzeltebilirim diye kendi kendine sormaya başlamışsın.
kendinde söylüyorsun bak hiç bir önemli sorunun yok güzel bir evlilkiğin var sakin olmaya çalış iyi anlarınızı düşün rahatla.

sen bence rahatlıktan rahatsız oluyosun burda ne dertler var canım

bu durumun farlında olman güzel bir şey.
en azından nasıl düzeltebilirim diye kendi kendine sormaya başlamışsın.
kendinde söylüyorsun bak hiç bir önemli sorunun yok güzel bir evlilkiğin var sakin olmaya çalış iyi anlarınızı düşün rahatla.
tskr ederım yorum ıcın:71:
sen bence rahatlıktan rahatsız oluyosun burda ne dertler var canım

bende buna sınır oluorum zaten neden bole oldunu anlamaya calısıorum dert yok kavga var cok sacma ne yapmam gerektıını bılmıorum

tskr ederım yorum ıcın:71:

bende buna sınır oluorum zaten neden bole oldunu anlamaya calısıorum dert yok kavga var cok sacma ne yapmam gerektıını bılmıorum

canım bence dualar oku ıcıne huzur verır hem ,nazarda olabılır sızı mutlu gorenler kıskanıyo olabılır

Bazen boşluk, alışkanlıklar, düzen, rutin insanın canını sıkabiliyor. Alllaha şükür derdiniz tasanız yok :nazar: sıkıldıkça birbirinize mi sarıyorsunuz yoksa?

Hatalarının farkındasın ne kadar güzel. Yavas yavas alttan aslan eşini. İçinde kopan gerekli gereksiz fırtınalara dur desen şeker gibi bi insan olursun :)

Huzur çooook önemli birşeymiş. Yeni yeni tadına varıyorum ben ve hicbir kuvvet bizi ayıramaz :1: :1:

Doğum nedeniyle fazla kilolarınız var mı? Ya da kendinizden şu anda beğenmediğiniz bir yer? Ben ne zaman kilo alsam herşey herkes batar. Sinir küpü olurum. Belki sizin de böyle farketmediğiniz bir memnuniyetsizliğiniz vardır.

ben nazara çok inanirim... iyi gozle bakan var kotu gozle bakan var.. içinize bu tip SIKINTILAR geldiginde "la havle vela kuvvete illa billahil aluyyul azim" deyin.. bakin gorun nasil rahatlayacaksiniz.. nitekim ayni yontemi bende deniyorum yuregime ferahlik geldigini hissediyorum.. ne zaman kotu bazi dusuncelere dalsam bunu hep tekrarlarim.. bide felak , nas , ayetel kursi ve fatiha sureleri muhtesem ferahlik verirler... boyle arkadasim, allah kolaylik versin kendini bu sekilde sakinlestirebilir daha guzel bir yasantiya kavusabilirsin . sevgiler :71:

Canım sizin yapacağınız en doğru şey bir evlilik terapistine gitmek olur. Benim yiğenimde böyle sorunlar yaşadı ve çok faydasını gördü. Zira insan bazen kendinde yada karşısında olan insanın hatalarını yada yanlışlarını göremeyebiliyor

Arkadaşım dışarının stresi bana da yansıyor.

Şu an çocuğum yok ama olduğunda nasıl dayanırım şu dışarı gidip gelmelere bilmiyorum.

Önce bebeğini hazırlayacaksın,sonra kendini,eşinin kıyafetlerini vs vs

Aynı şekil eve gelince de öyle..Bi dünya denenfekte ederim kendimi.

Ee çocuğum oluncada aynısı olacak..Artık deli dana gibi döner dururum evin içinde:27:
Allah kadınların yardımcısı olsun..

Kadınlık çok zor ya..Erkeklerin gittiği bir işleri var..Arada rica minnet markete giderler ki ben çok şanslıyım bu konuda eşim hiç gık demez bu konudada.:15:

Valla zor:40:

Back
X