ben ne yapıyorum :'(

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
çok konu açar oldum bu aralar ama yakın arkadaşlarıma anlatıp aa ayıp ettin falan demelerini duymak istemiyorum çünkü ayıp ettim gerçekten sanırım

4 5 önce bir avmde pakistan kültür haftası vardı...bizimde okulda pakistanlı bir hocamız vardı eskiden ve ingnin resmi dilleri olduğunu çok iyi konuştuklarını söylemişti..bende sevgilime gel pakistanlılarla konuşalım dedim gittik güya ing konuşacaktık ama onların çoğu Türkçe biliyordu etkinlikleri anlatmaya başladılar
yanlarına bir çocuk daha geldi o çocuk resmen su gibi Türkçe konuşuyordu ben sen Türk müsün dedim hayır Pakistanlıyım dedi ama sanki durmadan gözlerimin içine bakıyor gibi
o çocuk ben ve sevgilim 2 saat sohbet ettik bizi başka bir etkinliğe davet etti Türkiyede üni okuyormuş..birbirimizi facenookta ekledik..sevgilim o ve ben sadece birkaç etkinlikte görüştük
ama sanırım ben hoşlandım o çocuktan :'(((( kendim bile istemiyorum hoşlanmayı ama hoşlandım
facete fotolarına bakarken kendime geliyorum sevgilim var diyorum sesi aklıma geliyor durmadan gözleri bakışı ilk kez aşık olmuşum gibi
onla olma ihtimalimiz yok sevglimden ayrılsam bile olamaz
sevgilime ayıp ediyorum bu durumda ayrılmam gerekir mi haksızlık ediyorum ona biliyorum :'(((((((
o çocuk aklıma gelince kalbim kıpır kıpır oluyor onla olma ihtimalimiz yok asla yok o istesede olmaz sonuçta sevgilimin sohbeti olduğu biri
içten içe hissediyorum onla birşey yaşayacağımdan değil hem suçluluk duyuyorum hem büyük bir heyecan :'((((((((

Son düzenleme:
bence sadece bi kıprtı canm herkeste olmasa da kımılerının basına gelmıstır bu durum zamanla ask olmadıgını anlarsın:34:

Biraz sıkıntıların var ya bu ara ondandır o boşluktandır canım dur bakalım bir :)
ben hep 2 hafta veririm bu tip durumlarda . 2 hafta sonra bir daha konu aç bakalım o zaman hala böyle hissediyorsan bakarız bir çaresine:)
Bu arada o Pakistanlı çocukla netten falan konuşma fotoğraflarına da bakmamaya çalış ki kendini tartabilesin:)
Gıcık bir durum tabii:)

farklı bir insan, farklı bir kişilik
ilgini çekmiş ve sen bunu aşk sanıyor olabilirsin.
önce duygularından emin ol.
o çocuğa gerçekten aşık olmuşsan zaten sevgiline aşık değilsin demektir.
ayrılman en mantıklısı olur.

bence sadece bi kıprtı canm herkeste olmasa da kımılerının basına gelmıstır bu durum zamanla ask olmadıgını anlarsın:34:

umarım anlarım canım facete denk gelince yazmamak için kendimi zor tutuyorum elin adamı ya sohbet etsem samimi olsak ne olcak gereksiz diye düşünüyorum bi yandanda içim gidiyor :S

Biraz sıkıntıların var ya bu ara ondandır o boşluktandır canım dur bakalım bir :)
ben hep 2 hafta veririm bu tip durumlarda . 2 hafta sonra bir daha konu aç bakalım o zaman hala böyle hissediyorsan bakarız bir çaresine:)
Bu arada o Pakistanlı çocukla netten falan konuşma fotoğraflarına da bakmamaya çalış ki kendini tartabilesin:)
Gıcık bir durum tabii:)

valla canm sıkıntılarımdan dolayıda olabilir

begeniden öte birsey degıldır bence canm hemen gecer :) Türk lerde (genelde) yabancı sempatizanlıgı vardır.. yanı yabancılar bıze sempatık gelır genelde böyle birseydir sende ki de.. bır de cocuk sosyal olunca dikkatını cektı muhtemelen..geçer bence :) :27:

begeniden öte birsey degıldır bence canm hemen gecer :) Türk lerde (genelde) yabancı sempatizanlıgı vardır.. yanı yabancılar bıze sempatık gelır genelde böyle birseydir sende ki de.. bır de cocuk sosyal olunca dikkatını cektı muhtemelen..geçer bence :) :27:

umarım geçer canm yabancı sempatizanlığından çok esmer sempazitanlığı benimkisi :))))))

sevgiline şöyle sıkıca bir sarı,bir öp kokla,bak bir için gidiyor mu:21:

yok etkilenmiyorsan ve o çocuk aklına geliyorsa o zaman eyvah işte:51:

vallahi üni de hazırlık okurken biizm sınıftada vardı oralı bir çocuk iri kıyım esmerdi... üni okumaya gelmişti..gözümde canlandı şimdi...yakışıklıydı o da Allah sahibine bağıslasın cok oldu :26:

vallahi üni de hazırlık okurken biizm sınıftada vardı oralı bir çocuk iri kıyım esmerdi... üni okumaya gelmişti..gözümde canlandı şimdi...yakışıklıydı o da Allah sahibine bağıslasın cok oldu :26:

seninde mi aklında kaldı yoksa canm :))))
çok cana yakındı bide :))

kızlar en komiğide çocuk oyunlarda can istiyor yada yardıma ihtiyacı var diye istek geliyor ya iadına yardım etmiyorum :D :D
çocuk gibi oldm :))

aklımda kaldı canım kalmaz mı...:17: ama bir kusuru vardı.. çorapla sandalet giyerdi.. :D yok bu cool du baya konusşmazdı pek kimseyle tek takılırdı :)

aklımda kaldı canım kalmaz mı...:17: ama bir kusuru vardı.. çorapla sandalet giyerdi.. :D yok bu cool du baya konusşmazdı pek kimseyle tek takılırdı :)

sandaletle çorap mı :D :D
canm kendi kıyafetlri çok güzelll yaa
ve bir araştırma yptım karpuzu tuzlayıp yiyorlar ayranı şekerli içiyorlar
ve bir pakistan lokantasına gittim :)) yemekleri çok lezzetli özellikle tavukları

Back
X