Ben ne yapmalıyım bilmiyorum.

merhaba,

gerçekten burayı iş yerinde çalışırken vakit geçirmek için kullanıyordum bir hesabım dahi yoktu. Ama bugün başıma gelen şeyle hem hesap hem de konu açmak istedim, lütfen bana akıl verin. Öncelikle beni kendi yaptığım şeylerle ilgili lütfen yargılamayın çünkü bunlar benim kendi tercihlerim.

Ağustos ayı başında erkek arkadaşımla tanıştım ve şu anda 1.5 aydır bir ilişki içerisindeyiz. Bana davranışı vs. her şey çok iyi bununla alakalı bir problemimiz yok. İlla soranlar olacaktır ben 25 o 30 yaşındayız. İlişki içerisinde cinselliğe karşı değilim bu yüzden bunları yaşadık. Asıl olayı anlatacağım, dünden beri kendisinden çok kısa kısa mesajlar alıyorum benimle ilgilenmiyor yazmıyor. 12 buçuk gibi uyandım mesaj atmadığını görüp aradım, meşgule attı tekrar aradım. Bunun üzerine mesaj attı "çok kötü bir gece geçiriyorum yarın anlatıcam" benim aklıma gelen ailevi problemler ve işle alakalı sıkıntılar oldu. Neyse sabah oldu bana asla mesaj atmıyor ben yazdım konuşacak mıyız diye, konuşacağız, başımda çok büyük bir bela var bugün yarın halledeceğim dedi. Ben de benimle paylaşamayacağın ne olabilir? diyerek üstüne gittim, mesajlarıma dönmedi.

En son olarak onu aradım ve konuştuk söylememekte diretti ama söylettim. Dün gece bir kızın yanında olduğunu bunun sebebininse 1.5 ay önce kızla bir şeyler yaşaması sonucu kızın hamile kaldığını öğrenmesi olduğunu söyledi. Hala elim ayağım titriyor, gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Aldıracaklarını bunu bana söylemek istemediğini vs belirtti. Bir kez görüştük ilaç kullandık ama olmuş dedi. Ben de 1.5 ay önceyse hayatında ben vardım dedim? Hayır sen yoktun diyor. İlişkinin başında her şey çok iyiydi böyle bir şeyi asla sezmedim bence o dönemlerde görüşmüyordu ama bilemiyorum. Ben napıcam? Kız aldırmaya gittiğinde ben de geleyim dedim. Sevgilisi olduğunu kıza söylememiş bu arada. Ben gitmek istemiyorum sen niye gideceksin dedi. Bir an önce halledip önüme bakmak istiyorum dünden beri ne yaşadığımı bilmiyorum dedi. Şimdi sonuç olarak benden önce olmuş bir olay diyerek konuyu kapatmalı mıyım, ondan ayrılmalı mıyım? Kendisini seviyorum bu arada. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum.
Fragmanı görmüş oldunuz. Siz de onunla böyle cinsel ilişkiye devam edip hamile kalırsanız bebeği aldırmanızı isteyecek. Büyük ihtimalle de yalan söylüyor aynı anda ikinizle konuşmuş hatta 3. Kız da olabilir 🤢🤢

Millet 15 yıllık kocasını bırakıyor, bu deli 1,5 aylık adama yapışmış durumda. Adam seni aldatmış, aldatmamışsa da en iyi ihtimalle seninle flört aşamasında birini hamile bırakmış. Bir de yüzsüz gibi kürtaja gideceğim diyorsun, sen kimsin? Kürtaj olurken babanın sevgilisi oraya gelse saldırırdım herhalde

Baska bir kadına basımdan atmak istiyorum diyem bir adamdan tiksinirdim, işte bu yarın bir gün sizinde basınıza gelse görüceğiniz tavır. İgrenc bi karakter.

En başta buna inanmadığımı ve yalan olduğunu düşündüğümü söyleyeyim.
Birlikte olduğunuz kişi sorumluluk alamayacak kadar zayıf ama korunmasız cinsellik yaşayacak kadar azgın bir şerefsiz.
Siz de gidin kürtaja tabi. Sonra da hastanede refakat edersiniz diğer kadına.

Back
X