- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
kızlar hemen konuya gireyim bir tane bayan tanıdım çaresiz dayak yiyen madde bağımlısı bu bayanın ikide çoçuğu var bayan kurtulmaya çalışıyormuş .madde için tedavi görüyor dayak yediği adamdanda şikayetçi olmuş mahkemelikler falan vesare uzatmamayim aradada çalışıyor çoçukları akşam iki saat bakacak kimsem yok annemde çalışıyor verecek paramda yok dedi bende dedimki getir bana ben hem matematik ingilizce hemde türkçe ders veririm hemde iki saatcikden ölmem yaa sevap olur dedim çok acıdım kızlar buraya kadar herşey iyi 3 gündür çoçuklar gelmiyor dün akşam geldiler bende çoçuğa sordum canlarım hasta falanmıydınız diye niye gelmediniz yokkk abla anneannem yollamadı aaa niyeki dedim çoçuğun biri dediki annemle tartıştılar senin yüzünden anneannem dediki kadın olupda sen eğitemiyorsun çoçuklarınıda türkiyeden gelen sidikli adam olmuşda ders veriyor sen nasıl onla kendini bir kaseye koyarsın sen burda doğma büyümesin oysa o sonradan gelmiş allah bilir yarımyalak ingilizce biliyordur bide yetmezmiş gibi bu sidikli senin çoçuklara ders veriyor demiş
kızlar birden şokaaa girdim çoçuklarada birşey diyemedim diğer çoçukda dediki anneannem herkese seni söylüyor kızımın aklı başında değil bu kadın devletten aldığı çoçuk parasını kızımın elinden alıyor
ikinci şokkkkk pazartesi çoçuklar gelecek kızlar şimdi bayanla konuşup getirme bir dahamı diyeyim ne diyeyim gidip sorsam bu muğzur çoçukları döver
çoçuklar zaten sakın deme abla bizi hem döver hem aç bırakır dedi ne yapayım kızlar şimdi ben