ben ne yaptım?

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar,
Belki dert değil bilmiyorum ama huzurlu muyum yoksa sıkıntılı mıyım farkında değilim Bana akıl vermenizi istiyorum.Bir hafta kadar önce facebooktan gittiğimiz seminerden bir çocuk ekledi.Kabul ettim ve konuşmaya başladık havadan sudan... Ben çocuğun ordaki 2 aylık seminerde sürekli bana baktığını hissetmiştim ama çocuk bana açılmamıştı .Her neyse açıldı ve bir hafta konuştuk bana aşık olduğunu söyledi hayatımdan gitme dedi vs ..Sonra senin seminerdeyken bir sorunun vardı sanırım .Arkadaşlara bu kızın her halde sevgilisi var sabahlara kadar telefonda trtışıyor sabah da s.anki yüzünü bile yıkamadan uykulu uykulu geliyor oysa sınıfın en güzel kızı dedim diyor.Elbette bunlara sinirlendim ama bir şans verdim hafta sonu yüzyüze görüşmeye gittik bir arkadaşımla.uzak şehirlerden gittiğimiz için kaldığımız yerde sabaha kadar çocuğun odasında oturduk sabah kendi odama geçip yattım.Çocuk bana aşık olduğunu ve ne zaman istersem o zaman evlenebileceğimizi söyledi.Şoktayım huzursuzum onun odasında oturduğum için .Bana akıl verin yanlış mı yapmışım bu ne hız anlamadım

kendin sormussun kendin cevap vermissin evet bu ne hiz.
bu yeni nesilkizlarin bu cesareti nereden bulduklarini anlamis degilim.
evlenelim yalanini erkekler onune gelen kiza soylerler
ne kadar ciddi oldugunu zamana birakarak ogreneblirsin
ama zannetmiyorum bu cocuk senin hakkinda iyi seyler dusunsun
bir haftada hemen cocugun odasinda kalmalar falan :50::50::50::50::50::50:

maşallah bu ne hız ilk tanışmada evlilik

uzak durman gerektiğini buradan anlaman gerekiyor

kendin sormussun kendin cevap vermissin evet bu ne hiz.
bu yeni nesilkizlarin bu cesareti nereden bulduklarini anlamis degilim.
evlenelim yalanini erkekler onune gelen kiza soylerler
ne kadar ciddi oldugunu zamana birakarak ogreneblirsin
ama zannetmiyorum bu cocuk senin hakkinda iyi seyler dusunsun
bir haftada hemen cocugun odasinda kalmalar falan :50::50::50::50::50::50:

odasında kaldım demedim oturduk dedim o kadar

Ben sabaha kadar odasında oturmana değil de, çocuğun hemen evlenebiliriz lafına takıldım.

Senin hakkında ne biliyormuş, sen onun hakkında ne biliyormuşsun da pat diye evlenecekmişsiniz.

Deli mi bu çocuk ne bu acele?

Ben anlamıyorum bazı hemcinslerimi...
Adamlar evlilik düşünse kabahat, düşünmese kabahat...

Eşim bana, ilişkiye başladığımız 2. gün evlenme teklif etti..
Hiç te düşünmedim, "acaba bunun niyeti ne?" diye...
Keza babam anneme ilk buluşmalarında "flört niyetinde değilim, niyetin ciddiyse evlenelim" demiş...Babam niyeti bozuk bir adam değildir...
Elbette dikkatli olmakta fayda var fakat gerçekten ömrünü geçirebileceğini hissettiği için evlenelim demiş olamaz mı? Gayet te olabilir..

Konu sahibesi arkadaşım, odasında oturdun da noldu?
Kötü kız okşan mı oldun?
Bilinçli insanlarız hepimiz..Mesafeyi koruduktan sonra, istersen tüm günü aynı odada geçir..Huzursuz olmana gerek yok bu yüzden..

Erkeklerin yeni taktiği bu sanırım, çevremde de çok duyuyorum daha 1 haftadan evleneceğiz muhabbetini.
Herhalde kız kendini rahat hissetsin, ciddiyetimi anlasın davranışları.

Ben yaşamış olsam olumsuz düşünürdüm, evliliği oyuncak zannediyor herhalde diye.
Tanımadan etmeden, sadece 2 huyunu bilerek bir de dış görünüşüne tav olarak evlilik mi olurmuş, başkasına da aynısı yapabilir diye şüpheye düşerdim.

odasinda oturmasan cafede felan oturacaktin degisen birsey yok yani huzursuzlugun odasinda oturdun diyeyse hic kafana takma..

Yaş kaç ? 15 filan mı..

Bu kadar kısa sürede biri bana evlilikten bahsetse, arkama bakmadan kaçardım doğrusu

Niyetini bilmek için alim olmak gerekmiyor..

Erkeklerin yeni taktiği bu sanırım, çevremde de çok duyuyorum daha 1 haftadan evleneceğiz muhabbetini.
Herhalde kız kendini rahat hissetsin, ciddiyetimi anlasın davranışları.

Aynen öyle.
Bazı adamlar kendilerince işi çözmüş kafadan evlenelim, bak ben ciddiyim diye olaya giriyor.
Kızda bu bana aşık, niyeti ciddi diye yelkenleri suya indirip pembe hayallere dalıyorlar.
Evlenmek bu kadar basit mi?
Hem sizin sabahlara kadar telefonda tartıştığınızı nereden biliyormuş?

26 yaşındasın ve böyle hemen inanabiliyorsun.

Diğer konularında hep abzürt.

Bence sen Fake'sin !

şöyle düşün: yaşadığın ruhsal problemler senin her şeyi kafana takmaya neden oluyor. bu da bunlardan biri.ancak deneyimlerinden hareketle konuşabilirim ki, kişilik yapında da ergence tepkiler var. yani hastalığın konusunda seni asla kimse eleştiremez fakat biraz büyüsen daha iyi olur.

Back
X