ben neden bir iliskiye baslayamiyorum neden guvenemiyorum?

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
karsimdaki insani anlatmakla baslayayim.kendine guvenli duran ama aslinda cocuk ruhlu biri.kadinlarla cok samimi ama erkeklerle de oyle.koluna girer erkeklerin kadinlarin halini hatrini sorar.ya elini tutarak konusur.ama ben nedense bunu insanlari denemek icin yaptigini dusunuyorum.yani bakti kadindan bir hoslanti var ona da gidecekmis gibi geliyor.capkin oldugunu kendisi de soyluyor zaten.
bu adam benimle olmak istiyor ikinci defa acildi bana.benim karakterimi cok sevdigini karakterimden cok etkilendigini benkmle olmayi cok istedigini yanimda heyecanlandigini en son lisedeyken boyle bir sey yasadigini..vs vs ve ben kabul etmedigimde cok morali bozuldu aglamakli oldu.beni gorunce gozlerinin ici guluyor bunu goruyorum.ama ben bunun bile numara oldugunu dusunuyorum.neden surekli bunlari dusunuyorum ben.ya beni whatsaptan instagramdan engellwmis mesela yaptiklarini gormeyeyim diye bence.ama ona sorsan ictigi bir anda arayip rahatsiz etmeyeyim diye..adama guvenemiyorum ama ben zaten paranoyak bir insanim.yani nasil guvenebilirim?nasil kendimi aska birakabilirim bilmiyorum..bu beni cok uzuyor.ya playboy degilse bu adam ya gercekten seviyorsa beni nasil anlarim

Aynı sorunu bende yaşamıştım karşına guvenenşleceğin biri henüz çıkmamış demek ki gerçekten güveneceğim kişi çıktığında ilişkiye başlayacaksın

adama ben de güvenmedim, engelleme bahanesi aşırı komik ve inandırıcılıktan uzak :olamaz:
çapkınlığını geçtim salak bence, insan daha zekice bir neden bulur yahu, kafa bu kadar mı çalışıyor yani :işsiz:

Birde bu adamla ilişkiye başlarsan zaten %85 aldatır. Sürekli didikler durursun. Zaten olmayan güvenin iyice yerle bir olur. Toparlanamazsın. Uzak dur derim. Karakterli adam 100 metreden anlaşılıyor zaten.

engellemis instagramdan ama ben daha oncesinde bi kadina begenilerini gorunce ona bir de kizmistm benimle ilgilenirken kizin gonderilerini begenmesini kiza asilmak olarak yorumlamistim

engellemis instagramdan ama ben daha oncesinde bi kadina begenilerini gorunce ona bir de kizmistm benimle ilgilenirken kizin gonderilerini begenmesini kiza asilmak olarak yorumlamistim

Ay engellesin o ne öyle yaaa ergen gibi? Kaç yaşında bu adam? İstemiyorsan istemiyorsundur engellemek ne demek ya çok ayıp. Kurtulman iyi olmuş bence.

Kendi ağzıyla "ben çapkınım" diyen adama güvensen anormal olurdu zaten. Güvenemiyorum diye dertleniyorsun. Bu kadar yılışık insanlardan ben uzak durmayı tercih ederim şahsen.

Bu adam sizden gerçekten hoşlanıyor olsa ve sizinle görüşmek istese, instagram dan falan engellemez. Sizin onun paylaştığı fotoğrafları görmenizi, beğenmenizi, yorum yapmanızı falan ister bence. Her ilişkide öncelikle olması gereken özelliklerden biri güvendir. Sizin ona güvenmenizi sağlamak için uğraşır. "Nerede ne yaptığımı bilsin ki, aklında soru işareti kalmasın" diye düşünür

Bu nasil adam yahuu bence buna guvenme de zaten. Ararsin rahatsiz edersin beni ne demek asfafaddggg. Deli mi ne manyak :KK70:
yanlis anlasildimoyle degil whatsaptan silmis engelleme instagramdan.istesigin zaman arayabilirsin diyor da silmis o kendisi arayip rahatsiz etmesin diye

Bu adam sizden gerçekten hoşlanıyor olsa ve sizinle görüşmek istese, instagram dan falan engellemez. Sizin onun paylaştığı fotoğrafları görmenizi, beğenmenizi, yorum yapmanızı falan ister bence. Her ilişkide öncelikle olması gereken özelliklerden biri güvendir. Sizin ona güvenmenizi sağlamak için uğraşır. "Nerede ne yaptığımı bilsin ki, aklında soru işareti kalmasın" diye düşünür
bilemedim

Çok değişik bir adam, dengesiz bile eğreti duruyor üstünde!:KK57:
yaw dengesizlikleeini de anlatmadim aslinda.yazdiklarimi yanlis mi anladiniz ki..adam beni whatsaptan degil onstagramdan engellemis.yanlis anlamiym diye.whatsaptan da bana kendi yazip da rahatsiz eder diye engellemis mis..iste yazarkwn bana da sacma gelmis olabilir.

beni whatsaptan instagramdan engellwmis mesela yaptiklarini gormeyeyim diye bence
Bende buraya takıldım.Neden? Yaptıklarında ne varda, siz böyle düşünüyorsunuz?
Madem 'aşka bırakmak' istiyorsunuz, bırakın o zaman:KK37:
Ne olucaksa olsun.Neden korkuyorsunuz ki?
Yaşayın gitsin o zaman:cool:

Bende buraya takıldım.Neden? Yaptıklarında ne varda, siz böyle düşünüyorsunuz?
Madem 'aşka bırakmak' istiyorsunuz, bırakın o zaman:KK37:
Ne olucaksa olsun.Neden korkuyorsunuz ki?
Yaşayın gitsin o zaman:cool:
ya ayni yerde calisiyoruz ben sorun ederim diger hatunlarla iletisimini

Back
X