• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben neden böyleyim..

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Kızlar merhaba.. şimdi bu sorun mu diyeceksiniz belki bazılarınız ama kendimi çok kötü hissediyorum bazen..
6 aya yaklaşan bir ilişkim var.. birbirimizi çok seviyoruz tek sorunumuz buluşamıyor olmamız çok sık .. çok zor buluşuyoruz aynı şehirde olmamıza rağmen .. dışarıya çıkma konusunda çok sıkı bizmkiler çünkü..
Neyse neden anlayamıyorum onunla çok mutluyum çok seviyorum ama buluştuktan sonra eve geldiğimde ağlıyorum.. o olmadığında ağlıyorum.. bazen bianda ağlamaya başlıyorum şuan da da olduğu gibi bu nedn oluyor olabilr

profosyonel tedevi lazım sana canım...
bi uzmanla görüş...
normal değil ruh halin....
evden sıkılmışsın anlaşılan

pardon aynı mesajı yazdım tekrar......

Son düzenleme:
çok basit aşıksın :16::16:
bende geçtim o günlerden canım sadece sabrediceksin ağlamıcaksın özlem içini yakıyo ama katlanmayı biliceksin :34:

hangi konuda ciddimiyim canım anlamadım.....
sen ne sorduysan ona cevap verdim...
en az senin kadar ciddiyim valla....
sen farkında değilmisin psikolojinin nhormal olmadığının

hangi konuda ciddimiyim canım anlamadım.....
sen ne sorduysan ona cevap verdim...
en az senin kadar ciddiyim valla....
sen farkında değilmisin psikolojinin nhormal olmadığının

ben normal olduğunu düşünüyorum yan değilse de çok aşırı anormal olduğunu sanmıyorum..
bazen ağlıyorum nadiren nedenini kendim çözemediğim için yardm istedim
psikolğa gitme konsuunda ciddi misiniz sizce gitmeliymiyim anlamnda sordm onu da :)

ben normal olduğunu düşünüyorum yan değilse de çok aşırı anormal olduğunu sanmıyorum..
bazen ağlıyorum nadiren nedenini kendim çözemediğim için yardm istedim
psikolğa gitme konsuunda ciddi misiniz sizce gitmeliymiyim anlamnda sordm onu da :)

Psıkologlaa ne ılgısı var canım Allah askınaa ??????? Senın sorunun sadece sıkılmıs olman asıksın onunla gorusemıyorsun aılenın baskısı da sıkmıs senı sorun sadece buu !!!

bence de her aglayan sorunlu mu? benim de bazen durduk yere aglayasim geliyo ne var ki bunda? sevgilimi özledigim icin istedigim zaman onun yaninda olamadigim icin cok agladim zamaninda..ama güzel günleriniz de olucak canim merak etme hep böyle gidecek degil =) zamanla annene de acilirsin ve daha rahat görüsebilirsiniz =)

şu çok bilmiş yorum yapanlara ayrı bi gıcığım zaten burada sıkıntını paylaşıyosun olmayan sıkıntıyı ekliyorlar üzerine:47: ne psikoloğu canım benim çok sık görüşemediğiniz için buluştuğunuzda ayrılmanın verdiği hüzünden oluyor o psikolojinin bozuk olmasıyla alakası yok ailenin fazla sıkı olması seni sıkmış ayrıca takma kafana duygu yoğunluğu yaşıyosun onun yanından ayrıldıında hepsi bu

oluruna bırak aglamaaaaaaaaaaaaaaaa
bak senın bı sevgılın var sevıp sevılıyorsun bde guvenıyorsan ne mutlu sana ıste

sonraki yorumları okuyuca biraz olsun rahatladım sanırım gerçekten de öyle çok bunaldım evde bir de sınavlar ve onsuzluk olunca zor oldu.

:) bişey sorcm kaç yaşındasın ve ne sıklıkla görüşüyorsunuz tatlım :)

sevgilim askerden geldi 23 aralıkta çıktı şuana kadar(şuana kadar dediğim askerden geldikten sonra ) 3 kez buluştuk 2 buluşmamız 3-3,5 saat diğeri 9 saatti.. ben 17 yaşndayım aramzda 5 yaş var.

Son düzenleme:
bence gayet normal sıklıkta görüşmeleriniz.. çok seyrek diil yani :) 3 günde bir buluşmuşsunuz nerdeyse. sen liseye gidiyosun sanırım.. üniv. falan olsaydı bazı günler okuldan feragat edip bütün gün onunla olabilirdin ama liseden kaytarmak olmaz :) o yüzden görüşme saatlerin de az deil ama sana az geliyor ağlamanın sebebi büyük bir ihtimalle çok fazla seviyor olman ve onun yanından ayrılıp eve gelmiş olman.. ağlıyorsun çünkü onun yanında kalıyor için.. :):) merak etme kötü birşey yok yani . aşk işte.. =)

sevgilim askerden geldi 23 aralıkta çıktı şuana kadar(şuana kadar dediğim askerden geldikten sonra ) 3 kez buluştuk 2 buluşmamız 3-3,5 saat diğeri 9 saatti.. ben 17 yaşndayım aramzda 5 yaş var.

Son düzenleme:
bence gayet normal sıklıkta görüşmeleriniz.. çok seyrek diil yani :) 3 günde bir buluşmuşsunuz nerdeyse. sen liseye gidiyosun sanırım.. üniv. falan olsaydı bazı günler okuldan feragat edip bütün gün onunla olabilirdin ama liseden kaytarmak olmaz :) o yüzden görüşme saatlerin de az deil ama sana az geliyor ağlamanın sebebi büyük bir ihtimalle çok fazla seviyor olman ve onun yanından ayrılıp eve gelmiş olman.. ağlıyorsun çünkü onun yanında kalıyor için.. :):) merak etme kötü birşey yok yani . aşk işte.. =)

evet lise 3teyim.. :)) yorumun için çok teşekkür ederim..

Back
X