- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
5 yıllık bir ilişki. 1 yılını nişanlı geçirdik. Ama o nisan yapılana kadar ailemi ikna edene kadar ne çektik onunla tam 2 yıl uğraştık . Herşey çok güzeldi ben hergün artık Çeyizlik eşyalar bakmaya başlamıştım. Hayaller kuruyordum benden mutlusun yoktu. Ben böyle evcilik oyunları oynarken bizim beyefendi başkasıyla başka oyunlar pesindeymis . Hiç bir sebep yokken ben evlenmek istemiyorum evlilik bana göre değil deyip çekti gitti . Çok sonra başkası. Olduğunu öğrendim hayatında ama benden ayrılmadan önce vardı bundan eminim sırf o kadın yüzünden bıraktı beni. Çok ağladım çok aradı. Dayanamıyorum dedim unutacaksin zamana ihtiyacın var dedi teselli ederdi sonra onunla gününü gün ederdi. Mutluluk haberlerini alıyordum çevreden ben suratsizin tekiymisim o çok neşeli . Beni bir türlü geliştirmemis çok saf açık gözlü değilmişim istediği gibi olamamisim .
Şimdi o yeni aşkıyla mutluyken ben whatsaptan hergün açıp online olacak diye bekliyorum olduğunda sanki bana yazacakmis gibi sevinirim aptal ben o ama belkide sevgilisine yazıyordu. Hergün instgramdan face den takip ediyorum neler yapıyor paylaştığı birşeyi o kadın beğenmiş mi diye resmen kafayı yedim . Sırf bu işkenceye kurtulmak için face instgrami herseyi sildim ancak 3 gün dayanabildim 2.5 ay oldu ama acım hala ilk günki gibi.onu maalesef hala seviyorum . Birgün çıkıp karşıma pişman olduğunu soylemesini bekliyorum affedecegimden mi Hayır . Iste sende edemem çünkü o affedebilecegim bütün kapıları kapattı. Nasıl bu durumdan kurtulacagim bilmiyorum . Ama resme alt üst olmuş durumdayım
Şimdi o yeni aşkıyla mutluyken ben whatsaptan hergün açıp online olacak diye bekliyorum olduğunda sanki bana yazacakmis gibi sevinirim aptal ben o ama belkide sevgilisine yazıyordu. Hergün instgramdan face den takip ediyorum neler yapıyor paylaştığı birşeyi o kadın beğenmiş mi diye resmen kafayı yedim . Sırf bu işkenceye kurtulmak için face instgrami herseyi sildim ancak 3 gün dayanabildim 2.5 ay oldu ama acım hala ilk günki gibi.onu maalesef hala seviyorum . Birgün çıkıp karşıma pişman olduğunu soylemesini bekliyorum affedecegimden mi Hayır . Iste sende edemem çünkü o affedebilecegim bütün kapıları kapattı. Nasıl bu durumdan kurtulacagim bilmiyorum . Ama resme alt üst olmuş durumdayım