Ben neden bu kadar güçsüzüm

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
5 yıllık bir ilişki. 1 yılını nişanlı geçirdik. Ama o nisan yapılana kadar ailemi ikna edene kadar ne çektik onunla tam 2 yıl uğraştık . Herşey çok güzeldi ben hergün artık Çeyizlik eşyalar bakmaya başlamıştım. Hayaller kuruyordum benden mutlusun yoktu. Ben böyle evcilik oyunları oynarken bizim beyefendi başkasıyla başka oyunlar pesindeymis . Hiç bir sebep yokken ben evlenmek istemiyorum evlilik bana göre değil deyip çekti gitti . Çok sonra başkası. Olduğunu öğrendim hayatında ama benden ayrılmadan önce vardı bundan eminim sırf o kadın yüzünden bıraktı beni. Çok ağladım çok aradı. Dayanamıyorum dedim unutacaksin zamana ihtiyacın var dedi teselli ederdi sonra onunla gününü gün ederdi. Mutluluk haberlerini alıyordum çevreden ben suratsizin tekiymisim o çok neşeli . Beni bir türlü geliştirmemis çok saf açık gözlü değilmişim istediği gibi olamamisim .
Şimdi o yeni aşkıyla mutluyken ben whatsaptan hergün açıp online olacak diye bekliyorum olduğunda sanki bana yazacakmis gibi sevinirim aptal ben o ama belkide sevgilisine yazıyordu. Hergün instgramdan face den takip ediyorum neler yapıyor paylaştığı birşeyi o kadın beğenmiş mi diye resmen kafayı yedim . Sırf bu işkenceye kurtulmak için face instgrami herseyi sildim ancak 3 gün dayanabildim 2.5 ay oldu ama acım hala ilk günki gibi.onu maalesef hala seviyorum . Birgün çıkıp karşıma pişman olduğunu soylemesini bekliyorum affedecegimden mi Hayır . Iste sende edemem çünkü o affedebilecegim bütün kapıları kapattı. Nasıl bu durumdan kurtulacagim bilmiyorum . Ama resme alt üst olmuş durumdayım :(

Bunun ilacı sadece zaman, eminim sen de biliyorsun.
İradeli ol, takip etmeyi, kendini mutsuz etmeyi bırak.
Ayrıca dikkati mi çekti ki bu adam seni "değiştirmeye " çalışmış.
Madem o kadar açıkgöz, neşeli birini istiyormuş, o zaman en başından öyle birini bulsaymış kendine. Seni olduğun gibi bile sevememiş bir adamın arkasından üzüldüğünün bilmem farkında mısın?
Pişman olacak diye bekleme , çünkü pişman olacak birşey yaptığını düşündüğünü sanmıyorum.

5 yıllık bir ilişki. 1 yılını nişanlı geçirdik. Ama o nisan yapılana kadar ailemi ikna edene kadar ne çektik onunla tam 2 yıl uğraştık . Herşey çok güzeldi ben hergün artık Çeyizlik eşyalar bakmaya başlamıştım. Hayaller kuruyordum benden mutlusun yoktu. Ben böyle evcilik oyunları oynarken bizim beyefendi başkasıyla başka oyunlar pesindeymis . Hiç bir sebep yokken ben evlenmek istemiyorum evlilik bana göre değil deyip çekti gitti . Çok sonra başkası. Olduğunu öğrendim hayatında ama benden ayrılmadan önce vardı bundan eminim sırf o kadın yüzünden bıraktı beni. Çok ağladım çok aradı. Dayanamıyorum dedim unutacaksin zamana ihtiyacın var dedi teselli ederdi sonra onunla gününü gün ederdi. Mutluluk haberlerini alıyordum çevreden ben suratsizin tekiymisim o çok neşeli . Beni bir türlü geliştirmemis çok saf açık gözlü değilmişim istediği gibi olamamisim .
Şimdi o yeni aşkıyla mutluyken ben whatsaptan hergün açıp online olacak diye bekliyorum olduğunda sanki bana yazacakmis gibi sevinirim aptal ben o ama belkide sevgilisine yazıyordu. Hergün instgramdan face den takip ediyorum neler yapıyor paylaştığı birşeyi o kadın beğenmiş mi diye resmen kafayı yedim . Sırf bu işkenceye kurtulmak için face instgrami herseyi sildim ancak 3 gün dayanabildim 2.5 ay oldu ama acım hala ilk günki gibi.onu maalesef hala seviyorum . Birgün çıkıp karşıma pişman olduğunu soylemesini bekliyorum affedecegimden mi Hayır . Iste sende edemem çünkü o affedebilecegim bütün kapıları kapattı. Nasıl bu durumdan kurtulacagim bilmiyorum . Ama resme alt üst olmuş durumdayım :KK43:
Artık kızların çoğu müsait olduğundan, aldatmak için kimseyi kandırmaya ihtiyaç duymuyorlar.
Evli, ilişkisi olan erkeklere meyil daha fazla.
Böyle durumları okuyunca canım daha da sıkılıyor.
Siz de sevinin ki evlenmeden önce bitti, gitti.
Belki çok klişe bir teselli cümlesi oldu ama gerçekten şanslıymışsınız.

ne kadar sıkıcısın gerçekten neşen yok senin hayatını bi noktaya odaklama hersey herkes geçici sen de artık yeni aşklara yelken açsan diyorum , dunyada bı tek o mu var valla ne adamlar var sokakta bekar geziyo benım sevgilim olmasa da diyorum içimden :KK22: :-) hayat güzel önüne bak şu kısacık hayatı iyi değerlendir.

Sorunu cevapliyorum : seviyorsun da ondan.

Kimse ask acisindan 1 gunde iyilesmiyor. Yani 6 ayda iyilesen de var, 3 ayda da. Sonucta duygular buharlasip gitmiyor.

Benzer seyler benim de basima geldi, gururum kirildi, kesinlikle bu adamin yuzunu gormek istemiyorum, sesini duymak istemiyorum. Benim de canim aciyor, elimde degil cunku. Ne kadar boyle bir insani sevmemeye karar versem de elimde degil seviyorum. Isyerinde dedikodumu cikardi, diger calisanlara, amirime herkese rezil etti ama elimde degil seviyorum.

Diyecek laf bulamiyorum, ben de zaman diyeyim bari.

Evet zaman . Zaman herşeyin ilacı elbet . Ama acın geçene kadar çok şey gidiyor be senden .

Canım sana aylardır sadece uyku ilacıyla uyuyabilmiş biri olarak diyorum ki.
"Ben neden güçsüzüm?" demişsin ya ..
Güçlü olmak için güçsüzsün.
İnan bunu atlatınca güçlü olacaksın.
Ben de böyle oldum .
Şu an müzik playlist yapıyorum bak misal...

:( 1 sene bile geçmemiş daha kolay mı hemen unutmak zamana ihtiyacın var. Ama önce bu işin bittiğine inanman lazım, dönmez artık sana, sevgisi bitmiş heyecanı başkasında bulmuş. Onun söylediklerini dikkate al bundan sonraki ilişkilerinde neşeli, canlı ol, enerjini topla yaparsın bunu hem farklı biri sana renk katar, herkes farklıdır vereceğin değer de sevgi de farklı olacaktır ;)

Açıkgözlülük etmesin o kadın ona dikkatli olsun. Yazık... Bir bakacaksın ki unutmuşsun. Geri gelmiş. Köpek olmuş ama iş işten geçmiş... Sabır diliyorum.:KK43:

Bir de sekerim ben 27 yasindayim ama sen genceciksin. 1 yil iyilesicem, eee o saatten sonra sevebilecegim biri karsima tekrar cikacak mi bakalim.......yani bu is benim hayatimi mahvetti.

Ama senin hayatinin mahvolmasina gerek yok, daha gencsin, ne kadar zaman gerekiyorsa o kadar zamanda atlat. Sonra mutlaka onune bak, mutlaka sevecegin birisi karsina cikacaktir, emin ol. Herifce alem yapip gununu gun ederken senin hayatin rezil olmasin. Ilerde bir gun karsilastiginizi dusun, herif mutlu sen perisan olmak ister misin? Motivasyonun bu olsun bence, bir an once atlatip hayatina devam etmek.

Ona dair ne varsa çöpe atın hatta yeni bir şehir yada yeni bir ev yani onu hatırlatmayan yeni her şey insana çok iyi geliyor.
Onu görmediğinize göre takip etmemek sizin elinizde. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Bunları başarabildiğinizde güçlü olduğunuzu hissedeceksiniz zaten.
Bazen nefret dahi edemiyoruz yapılan onca kötülüğe rağmen anlamıyorum aşkın gözü kör de ondan mı?
Olmuyor dememek lazım oldurmak için her şeyi yapmak lazım sevilmeye layık olmayan insanları sevmek yerine layık olanı sevmeli..
Tabi dediğiniz gibi zamanla arkadaşlar ama onu hatırlatan her şeyden çabucak kurtulmalı ve takip asla etmemeli....

Bende 27 yaşındayım . Tabiki istemem öyle olmaması içinde elimden geleni yapacağım ama biraz zor olacak sanırım

Bir de sekerim ben 27 yasindayim ama sen genceciksin. 1 yil iyilesicem, eee o saatten sonra sevebilecegim biri karsima tekrar cikacak mi bakalim.......yani bu is benim hayatimi mahvetti.

Ama senin hayatinin mahvolmasina gerek yok, daha gencsin, ne kadar zaman gerekiyorsa o kadar zamanda atlat. Sonra mutlaka onune bak, mutlaka sevecegin birisi karsina cikacaktir, emin ol. Herifce alem yapip gununu gun ederken senin hayatin rezil olmasin. Ilerde bir gun karsilastiginizi dusun, herif mutlu sen perisan olmak ister misin? Motivasyonun bu olsun bence, bir an once atlatip hayatina devam etmek.

Canım karşına o insan çıkınca her şeyi unutur seversin anlamazsın bile ne hızlı oldu dersin .. Bir de ben artık sevgiyi aşkı geçtim en iyisi mantık evliliği mi acaba diyorum..:)

Bencede en iyisi mantık evliliği. Asık olunca gözün yapılan hiç bir hatayi görmüyor yada gormemezlikten geliyor

Canım acilen iyi bir uzmanla görüş; psikiyatrist psikolog ben bilemem de birisinden birisine git
Zor dönem atlatman için erkenden bir şeyler yapmalısın aksi halde takıntın büyür
ne örnekler duydum ayakları tutmamaya başlayan; felç olan böyle üzüntüden hasta olan filan

Sizin evli versiyonunuzum..

Sadece ihanet yok ve keşke ihanet olsaydı diyorum ya da evlenmeden başka bir sebeple bitseydi..

Evlenmediğiniz için mutlu olun Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz inanın çünkü sonra çok zor..:cry:

Back
X