Ben yapamıyorum2 ay küslük de fazla yahu daha neler.
valla unutma kaçan kovalanır. öyle de bir görmezden geliyorum ki tiripsiz sessiz sakin, kuduruyor.
mesela bu akşam da kızdım. savaş başlıyor kamoon
atma niye atıyorsun ki. iletişime elbette geçeceksin. günlük standart herşey aynı kalacak zatenBen yapamıyorum
ya iyi ya kötü bi şekilde iletişime geçmeden duramıyorum bazen iyi niyetle adım atıyorum karşımda duvar var sanki
eşim çok zorbir insan iyiliğine derman yetmez ama evlilik bu herşey kuralına uymuyo en ufak bir kavgada hep o haklı hep hatalı olan benim ve öyle abartıyoki hayatı sana daraltıyo ve bunu beni takmayarak umursamayarak yapıyo yokmuşsun gibi davranıyo
Ben dayanamıyorum bir şeyeri bahane ederek mesaj yazıyorum okumuyo bile arıyorum açmıyı çıldırıyorum tabi
ama ben kendimi üzdüğümle kalıyorum ben neden onu yokmuş gibi göremiyorum
bunu becerebilen varmı iki ay küs davrandığı sürdürdüğü oluyor
Evet çocuk gibi çok zor oluyo aksine bende çok pozitif bi kişiyimdir sorunları halledip anında çözmek isterken o üstüne yatmayı istiyorİki ay küslük çok fazla.
Beni şimdiye kadar iki ay küs kalan kimseyi görmedim çevremde.
Eşiniz size sizin hissettiklerinizi hissetmiyor anladığım kadarıyla.
Bu durum çok zor.
Ama yapacağınız tek şey ölseniz bile ona aynısını yaşatabilmek.
Pek çok erkekler artık kadın nazlılığında ilişki yürütüyorlar.
Gerçekten böyle bir eşim olsa herhalde yürütemezdim.
Burada konuları okudukça eşimi öpüp başıma koyuyorum.
Allah yardımcınız olsun inşallah.
Hiç naz yapmam kaprisli dırdırcı bi kadında olmadığım halde (kendisi söyler hep çok şükür öyle değilsin diye )böyle davranıyor hemdeBu olumlu dunyada 2 ay kusluk nedir yahu cocuk mu bu kusuyor.
Kazımak takmamak anlamında kullanırız hiç kullanmazmısını siz yahuuEşiniz neyi kazımadı tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?