• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden fazla umursuyorum beni kazımayanı

Slmserra

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2018
190
172
23
eşim çok zorbir insan iyiliğine derman yetmez ama evlilik bu herşey kuralına uymuyo en ufak bir kavgada hep o haklı hep hatalı olan benim ve öyle abartıyoki hayatı sana daraltıyo ve bunu beni takmayarak umursamayarak yapıyo yokmuşsun gibi davranıyo
Ben dayanamıyorum bir şeyeri bahane ederek mesaj yazıyorum okumuyo bile arıyorum açmıyı çıldırıyorum tabi
ama ben kendimi üzdüğümle kalıyorum ben neden onu yokmuş gibi göremiyorum
bunu becerebilen varmı iki ay küs davrandığı sürdürdüğü oluyor

Son düzenleme:
Bende kaç kere okudum anlamadım iki ay ne olur iki hafta nereye gitmezseniz falan kafam karıştı

2 ay küslük de fazla yahu daha neler.

valla unutma kaçan kovalanır. öyle de bir görmezden geliyorum ki tiripsiz sessiz sakin, kuduruyor.
mesela bu akşam da kızdım. savaş başlıyor kamoon :KK53:

2 ay küslük de fazla yahu daha neler.

valla unutma kaçan kovalanır. öyle de bir görmezden geliyorum ki tiripsiz sessiz sakin, kuduruyor.
mesela bu akşam da kızdım. savaş başlıyor kamoon :KK53:
Ben yapamıyorum
ya iyi ya kötü bi şekilde iletişime geçmeden duramıyorum bazen iyi niyetle adım atıyorum karşımda duvar var sanki

Ben yapamıyorum
ya iyi ya kötü bi şekilde iletişime geçmeden duramıyorum bazen iyi niyetle adım atıyorum karşımda duvar var sanki
atma niye atıyorsun ki. iletişime elbette geçeceksin. günlük standart herşey aynı kalacak zaten
özel hiç birşey paylaşmayacaksın sadece, oturup muhabbet etmeyeceksin. ben mesela kitaba yapışırım. normalde farklı bir düzenimiz var onun dışına çıkıyorum.

eşim çok zorbir insan iyiliğine derman yetmez ama evlilik bu herşey kuralına uymuyo en ufak bir kavgada hep o haklı hep hatalı olan benim ve öyle abartıyoki hayatı sana daraltıyo ve bunu beni takmayarak umursamayarak yapıyo yokmuşsun gibi davranıyo
Ben dayanamıyorum bir şeyeri bahane ederek mesaj yazıyorum okumuyo bile arıyorum açmıyı çıldırıyorum tabi
ama ben kendimi üzdüğümle kalıyorum ben neden onu yokmuş gibi göremiyorum
bunu becerebilen varmı iki ay küs davrandığı sürdürdüğü oluyor

İki ay küslük çok fazla.
Beni şimdiye kadar iki ay küs kalan kimseyi görmedim çevremde.
Eşiniz size sizin hissettiklerinizi hissetmiyor anladığım kadarıyla.
Bu durum çok zor.
Ama yapacağınız tek şey ölseniz bile ona aynısını yaşatabilmek.
Pek çok erkekler artık kadın nazlılığında ilişki yürütüyorlar.
Gerçekten böyle bir eşim olsa herhalde yürütemezdim.
Burada konuları okudukça eşimi öpüp başıma koyuyorum.
Allah yardımcınız olsun inşallah.

İki ay küslük çok fazla.
Beni şimdiye kadar iki ay küs kalan kimseyi görmedim çevremde.
Eşiniz size sizin hissettiklerinizi hissetmiyor anladığım kadarıyla.
Bu durum çok zor.
Ama yapacağınız tek şey ölseniz bile ona aynısını yaşatabilmek.
Pek çok erkekler artık kadın nazlılığında ilişki yürütüyorlar.
Gerçekten böyle bir eşim olsa herhalde yürütemezdim.
Burada konuları okudukça eşimi öpüp başıma koyuyorum.
Allah yardımcınız olsun inşallah.
Evet çocuk gibi çok zor oluyo aksine bende çok pozitif bi kişiyimdir sorunları halledip anında çözmek isterken o üstüne yatmayı istiyor

Eşiniz neyi kazımadı tam olarak
Kazımak takmamak anlamında kullanırız hiç kullanmazmısını siz yahuu ;) beni kazımıyor takmıyor umursamıyor rutin şeylerde bile konuşmuyor bende istemem zaten kızgınken mıcıkmıcık olmak ama onun dışında elzem durumlarda bile sıfır iletişim kendince beni cezalandırıyor

Back
X