Düşünüyorum her an her zaman düşünmeden yapamıyorum içim daralıyor sıkılıyor.. Hayatım hiçmi düzelmeyecek diyorum. Umut etmekten yoruldum hayattan birsey beklemeyen biri oldum bu yaşımda.. 23 yasındayım. Ailemde hep sıkıntı cektim cekiyorum babam işindr hiç sebat etmedi üstüne het aksam alkol alır evde hiç düzgün bir yaşama ortamımız olmadı babam laf söylenmeyen biri kabullenmek zorundayım değişmedi değişmez ataerkil. Evde sigara içer ev iki oda gece yatmak dert o oturuyor çünkü yattığımız odada. Bunları senelerce kafama taktım bir arkadaşımı bile bu eve getirememk hep koydu hep çekindim annem bile getirme kızım dedi. Bunları hep içime attım cogu arkadaşıma anlatmadım durumumuzu bahsetmedim. Hep bunalımlıyum kendimi indim bileli ve en son gecen yıl patladım artık kayış koptu rahatsızlandım hastaneye gittim bir hafta hasta yattım panikataklar gecirdim şimdi antidepresan ım var ama bazen bırakmak istiyorum normal olmak istiyorum psikologa gidiyorum evet konusmak rahatlatıyor ama sorunları çözmüyor. Mezun olunca işe girdim yine yüzüm gülmedi suan paramı alamıyorum bastan beri böleydi burası evde durmamak için girdim hemen işe şimdi ayrılacagım devamlı paramı isteyince patron da yollarımızı ayıralım dedi iş ilanlarına bakıyorum yok dönen yok hiç biri döndü arıcam dedi aramadı. Kendimi amacsız mutsuz hissediyorum. İnsanlara sevgi duymuyorum kimseye güvenim yok en yakın arkadasım kendi derdinde onu bencil buluyorum onun manevi desteğini de artık hissetmiyorum. İşyerimdeki bir arkadasım var onla iyi anlaşıyoruz işten ayrılınca o da olmayacak evde kafayı yemek istemiyorum. Sevgili deseniz o konuda hepten özürlüyüm kimseye en ufak güvenim yok sevgilim oldugunda panikataklar geliyor hep aldatır bişe yapar beni bırakır alısırım.ona beni üzer diye korkularla boğuluyorum psikologa söledim düzgün biri cıkmadıgı için diyor ama ben inanmıyorum cünkü insanlar en azından deniyor ben korkudan onu bile yapmıyorum. Allahım lütfen artık normal olim lütfen artık içimdeki sıkıntılar son bulsun bi kapı acılsın bi umut bir mutluluk içimi dökmek istedim kızlar.. Hepinize bol şans huzur ve mutluluk diliyorum..