- 12 Ağustos 2015
- 233
- 338
- 103
- Konu Sahibi yellow diamond
Sağlikli hissetmedigim bir gunden merhaba.Yillardir yapmayi planladigim yapamadigim bir iradeyle yaziyorum.Cogu sismanin ortak kaderidir kucuklukten beri kilolu olmak .Ben de oyleydim hic zayif bir halimi hatirlamiyorum ya balik etliydim ya da sisman.Guzel yuzlu igrenc vucutlu bir sisman.Kendine alasiyla hakaret edebilen ama ağir yasamlar belgeselini izlerken hala tikinabilen iradesiz bir obur...Benim yuzlere cikis sebebim hamileligimde aldigim yaklasik 30 kilo oldu.isin ilginc tarafi eger fazla yemeseydim bebegim kuveze alinacakti.Bu da avundugum tek olay.Benim olayim yemek yemeyi sevmek.insulin direnci ac duramamak doydugumu bilmemem.surekli evdeyseniz bir de kucuk cocugunuz varsa her zaman istediginiz zaman istediginizi yapqmazsiniz bu bir gercek.ustune ustuk yemek secen bir esiniz varsa evde asci edasiyla salinmaniz gerekir ki bu hem kendinize hem esinize hem de bazen de olsa cocugunuza ayri yemek hazirlamayi gerektirir.Ha bunu yapmadim mi bi sure bunu da yaptim ama bi sure daha sonra eski yeme aliskanliklarima geri dondum.pek cok diyet de denedim ama ogrendigim su ki su icmezseniz kilo verilmiyor.vucudun yakiti su.simdi tekrardan yine sifirdan baslamak icin yazdim buraya.sismanlar butun diyet listelerini ve yapacaklarini ezbere bilir sadece uygulayamaz.101 kiloyla yeniden bildiklerimi uygulamaya baslayacagim bir gun olsun,burasi da gunlugum olsun diye...