- Konu Sahibi black_shoes
Gercekten biktim artik.Kendimden,aynadaki goruntumden nefret ediyorum.Su an universitedeyim,yurtta kaliyorum.Yurttaki arkadaslarim cok guzeller.Bense kisa boylu,kiloluyum.Kocaman ellerim,kalin parmaklarim kocaman ayaklarim var.Yillardir spor yapiyorum diyet yapiyorum ama hormonlarim bozuk cabalarim sonucsuz kaliyor.Onlarin yuzu puruzsuz..Hormonlar sagolsun yuzumde bi sakal eksikti o da cikti.Aldirinca bas edilmez hale geliyor.Gun isiginda kimsenin yuzune bakamiyorum.Vitrinde gorup giydigim hicbir sey yakismiyor.Bir yandan saclarim dokuluyor.Bakimlari yapiyorum.Doktorlar bir sorunun yok diyor sanirim cogu genetik..Yasitlarimi seven erkek arkadaslari var.Sevildiklerini hissediyorlar.Bense bilmedigim bir sehirde yalnizim ve her seyle kendim mucadele ediyorum.Beni bugune kadar bir kisi bile sevmedi,begenmedi.Benim sevdiklerim benimle dalga gecti.Zaten sevgilim olsa ne olacak ailem gericidir bu konularda.Dusunun saca makyaja bile karisirlar kucuklugumden beri,sanki cok guzel kizlari varmis gibi..Cogu sey icimde kaldi..Abim var ya ben de erkek gibi alistim...Ayrica istemedigim vasat is bulamayacagim bir bolumde okuyorum.Hep hukuk okumak istemisimdir ama olmadi.Kazanamadim o potansiyel bende yokmus demek ki.Yasadigim her gunden nefret ediyorum.Tek tutunacak dalim var o da ailem ne kadar sıksalar da.Dusunsenize ne kendinizi seviyorsunuz ne ailenizden memnunsun ne okudugunuz bolumu seviyorsunuz.Hayatimin igrencligini dusunmekten uyuyamiyorum.Insanlar kotu oldugumu anlamasin diye gulumsuyorum ama biktim artik.Biliyorum ne dertler var ama herkesin derdi kendine imis.Sizce ne yapmaliyim ?