zaten buyurun gelin dedim ama çok sıcak değil çünkü soğudum artık anlayan anlar ama onun anlayacağını sanmıyorum gelir kalır yani yüzsüzlüğe verir yine ben sinir olurum . ben misafirden kaçmam yanlış anşaşılmasın sadece eltimin niyeti ve açgözlü tavırları beni soğutan yoksa önceleri böyle değildik iyi anlaşırdık çok fazla sorun etmezdim herşeyi ama artık takıyorum elimde değil(
eltide iyimiş sen s...k yarıştır sonrada kalmaya git
gelmesin bence ayıp olur diye düşünmeyin çünkü ortam kaynamış eşin de kardeşine sinirli kesin tartışma felan çıkar aradan zaman geçsin bir de bence sen karışma eşine bırak ama tartışmayın benim evimde huzursuzluk istemem de
kaynım değil sadece çocuğuyla beraber eltim gelcekıcmiş bende gelmeyin diyemedim ama samimi olamayacağım kesin bilmiyorum bi manilik olsada kendi gelmiyorum felan dese yani ben hala ayıp olur diye düşünüyorum çokmu salakça düşünüyorum(
ramazanda misafir ağırlaması çok zor olur sahuru var iftarı var tabi oruç tutan için diyelim o tutmuyo siz tutuyorsunuz oda zor yani bence bunu bile bahane edebilirsin
valla bence sen mesafeli ol gerisi önemli değil kimse kimseye bayılmıyo bu devirde allah rızası için allahın misafiri diye ikramında bulun misafirperver ol ki onlar utansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?