ben neyapıcam akıl verinnnnn:(((

hercaIMMM

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
13
0
6
Muğla
selam kızlar ..nasıl başlayacağım bilmiyorum ama çok bunaldım ve yorumlarınıza ihtiyacım var .eşimler 2 kardeş eşim büyük olan ama kaynımlar bizden önce evlendiler biz 2 yıl sonra evlendik onlar kv lerle altlı üstlü otururlar her yönden destek görürler kaynım çok sorumsuz ve ailesine güvenmiş bi kişilik . ondanmıdır bilmiyorum hala kaynımların kahrını çekerler borçlarını ödüyorlar hala neyse biz sonra evlendik işimiz nedeniyle ayrı şehirde oturduk aynı desteği görmedik tabii.sonra bizimde işlerimiz bozuldu memlekete dönüş yaptık zor günler geçirdik kirada oturduk ama hep mücadele ettik bize onları düşündükleri gibi davranmadılar ama ben hep sabrettim saygımı bozmamaya çalıştım. şimdi yine uzak bi yere taşındık iş nedeniyle artık görmüyorum fazla en son görüştüğümüzde eltim bura bizim ev felan diyo altlı üstlü oturuluyor ya köyde başka evleri var orasıda ortak diyor kp derde destekliyor bunlar yanımızda siz uzaktasınız felan diyor eşim çook üzüldü bu duruma hep yıllardır desteklenen onlar birde şimdiden mal paylaştırıyorsunuz hemde adaletsiz davranıyorsunuz felan dedi babasıyla tartıştı baya.kp zaten boş konuşmayı çok seven bi tip ben şaka dedim diyor Allahtan kv lide bize hak verdi olmaz öyle şey felan dedi neyse bunlar bi yana eltim buralar bizim havasında hep eşim ççok sinirli soğudm artık diyo oysa kaynıma felan çok düşkündü severdi felan.ama bu açgözlü tavırları yüzünden soğuduk ikimizde.bende eşim için üzülüyorum çok içine atıyor bu durumu bende soğudum aslında artık kv lidemi arıyorum konuşuyoruz diğerleriyle pek görüşmüyorum artık içimden gelmiyor ve asıl tuhafı eltim çocuğunuda alıp bana gelcekmiş kalmaya biraz çok sever zaten gezsin kalsın ama kendi evine hiç misafir kabul etmesin öyle bi insan bizi daha bunca senedir evine kabul etmemiştir,doğru düzgün.cimridirde üstelik . ben şimdi ne yapmalıym gelecez müsaitseniz kabul ederseniz felan diyo bidee soğudum artık neyapıcam bilmiyorum..

ailen sonuçta mecbure kabul ediceksin gelip kalsın misafir sonuçta geri çevrilmez.Mal konusunuda boşverin gitsin kardeşlik daha önemliidir maldan.boşverin para pul olmasın ama mutlu olun.

bence önce eşinle konuş eyer eşinizde gelmelerini istemiyosa nazikçe bir bahaneyle ertele sonrasında aç kayınvalidene telefon annecim kabul edemedim çünkü maddi problemlerimiz var onları ağırlayabilicek durumda değildim mahçup olucaktık o yüzden kabul edemedim diye kayınvalidene izah et durumu ki yanlış anlaşılmasın

zaten buyurun gelin dedim ama çok sıcak değil çünkü soğudum artık anlayan anlar ama onun anlayacağını sanmıyorum gelir kalır yani yüzsüzlüğe verir yine ben sinir olurum . ben misafirden kaçmam yanlış anşaşılmasın sadece eltimin niyeti ve açgözlü tavırları beni soğutan yoksa önceleri böyle değildik iyi anlaşırdık çok fazla sorun etmezdim herşeyi ama artık takıyorum elimde değil (

eltide iyimiş sen s...k yarıştır sonrada kalmaya git

eltide iyimiş sen s...k yarıştır sonrada kalmaya git

evet aynen öyle bi çok konuda yarıştırıyor yok her işi ben yapıyorum beraber oturdukları için ve beraber yedikleri için mecburen yapıcak ben hep ayrı oturdum diye göze batıyor galiba kv lidem hersene yaptığı kışlık yiceklerden banada verir sağolsun o bile göze batıyor bende anlamam bağ bahçe işlerinden ama kv lideme nezamn gitsem oturmam yemek bulaşık bazen temizlik yapmaya çalışırım elimden geleni biz burdayız biz hakkediyoruz havasındalar herzman eşimde bugüne kadar her işlerine koşturmaya çalıştı kaynımdan çok uğraştı belki ama aynı ilgi alakası göremeyince kırılıyor haklı olarak vede dediğim gibi birde haksız mal paylaşımı yapıyor kp:)) çok komik geliyor bana yani biz daha çok genciz kv ,kp de çok yaşlı değil sağlıkları yerinde çok şükür nedir bu mal mülk derdi bilemedim eltim çook laf sokuyo size biz bakacaz bize bakmak zorundasınız havasında çbok sinsi ve açgözlüler maalesef hep kendilerini acındırırlar bizim borç var kaynım sorumsuz onu kullanıyor bence bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum ama bu sinsilik açgözlülük değilde nedir bilmiyorum(

gelmesin bence ayıp olur diye düşünmeyin çünkü ortam kaynamış eşin de kardeşine sinirli kesin tartışma felan çıkar aradan zaman geçsin bir de bence sen karışma eşine bırak ama tartışmayın benim evimde huzursuzluk istemem de

kaynım değil sadece çocuğuyla beraber eltim gelcekıcmiş bende gelmeyin diyemedim ama samimi olamayacağım kesin bilmiyorum bi manilik olsada kendi gelmiyorum felan dese yani ben hala ayıp olur diye düşünüyorum çokmu salakça düşünüyorum (

ya bilmiyorum hayatım ama ben artık bir karar aldım beni mutsuz eden her ne ise ayıp olacağına bilsem yapmıyorum napim üzülen ben oluyorum sonunda kendimi kolluyorum artık ben üzülünce kimsenin ruhu duymutor o yüzden eğer birşeyi istemiyorsam napıp edip engel oluyorum karar senin açık açık söyle eşine kimseyle de kötü olma kesin gelicekse de çok takılma laf söz de etme zaten 1-2 gün kalıp gider sen kendi keyfine bak

ramazanda misafir ağırlaması çok zor olur sahuru var iftarı var tabi oruç tutan için diyelim o tutmuyo siz tutuyorsunuz oda zor yani bence bunu bile bahane edebilirsin

ramazanda misafir ağırlaması çok zor olur sahuru var iftarı var tabi oruç tutan için diyelim o tutmuyo siz tutuyorsunuz oda zor yani bence bunu bile bahane edebilirsin

bayramda gelicekler galiba bilmiyorum gelen gelsin gelme diyememe çünkü yapımda yok ama eskisi gibi olmam artık tavrımı bellide ederim saygı çerçevesinde anlasın yani oda bizde salak değiliz ama bundan sonra değer verirmiyim artık zorr

valla bence sen mesafeli ol gerisi önemli değil kimse kimseye bayılmıyo bu devirde allah rızası için allahın misafiri diye ikramında bulun misafirperver ol ki onlar utansın.

valla bence sen mesafeli ol gerisi önemli değil kimse kimseye bayılmıyo bu devirde allah rızası için allahın misafiri diye ikramında bulun misafirperver ol ki onlar utansın.

bende öyle yapmayı düşünüyorum Allah rızası için sadece bide eşim için daha fazla gerilmesini istemiyorum ben insanlığımı yapıcam sadece okadar artık çokda umrumda değiller yani verdiğim değeri hiç haketmemişler ben hep iyi niyetli olmaya çalıştıkça onlar bize hep fesatlandılar ama Allah biliyor çok şükür herkesi benide. ben evime huzuruma mutluluğuma bakarım ben takmadıkça ona inat insan gibi davrandıkça o dahada kuduracak ama inanın umrumda değil artık mesafeliyim anlayan anlar herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…